cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Nismo še obupale kljub 40 +

clock-img

13.03.2009, 18:06

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

user posted image user posted image  ta je pa močnauser posted image

aqui moj pravi da sem že zasvojena z rač. dopoldne 8 ur v službi , pol pa še domauser posted image  ja, nč , saj ni čudno da rit leze narazen če samo "čičam"

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

clock-img

13.03.2009, 18:08

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

aqui moj pravi da sem že zasvojena z rač. dopoldne 8 ur v službi , pol pa še domauser posted image  ja, nč , saj ni čudno da rit leze narazen če samo "čičam"

user posted image user posted image user posted image

veš kaj, ti si vsaj doma, jaz še zmeraj v službi strašim... user posted image user posted image user posted image user posted image  sam čičam pa kot ti.... user posted image user posted image user posted image user posted image  rit mava pa po moje podobno.... user posted image user posted image user posted image user posted image  kvadratno od stola.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

ups.... samo še 4 dni do testa?????????? se že kaj drugače počutiš, razen da se ti smeji?'user posted image

clock-img

clock-img

Stella Rossa

pencil-img

665

hahahahahahaha.......sva že dveuser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.03.2009, 18:10

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

ups.... samo še 4 dni do testa?????????? se že kaj drugače počutiš, razen da se ti smeji?'user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no ja pse še nisem začela grizt... user posted image user posted image user posted image

drugim zadevam pa ne verjamem več... znakcom pa sploooooh ne, tako da mirno plujem in čakam, da mi plusek pomižikne, ko bo čas za to.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

clock-img

13.03.2009, 18:10

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

a misliš da bi blo kaj za ukrenit?? jaz pravkar razmišljam da ne grem na aerobiko , bom rajš user posted image  povabila na eno pivceuser posted image , pa bom spet "čičala!¨"user posted image

clock-img

13.03.2009, 18:11

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

a misliš da bi blo kaj za ukrenit?? jaz pravkar razmišljam da ne grem na aerobiko , bom rajš user posted image  povabila na eno pivceuser posted image , pa bom spet "čičala!¨"user posted image

jaz bi tud enga hajnija ruknla.... user posted image user posted image user posted image  a lah svečo držim pri vama??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

clock-img

13.03.2009, 18:13

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

no problem!!! midva sva tud navadno na hajniju, samo zdaj ga pri nas v gostilnah glih ni za dobit, pravijo da se ga ne splača imet, ker je drag in ga ne prodajouser posted image user posted image  bova mogla midva bolj pogosto it žurat, da se jim bo splačalouser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.03.2009, 18:16

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

no problem!!! midva sva tud navadno na hajniju, samo zdaj ga pri nas v gostilnah glih ni za dobit, pravijo da se ga ne splača imet, ker je drag in ga ne prodajouser posted image user posted image  bova mogla midva bolj pogosto it žurat, da se jim bo splačalouser posted image user posted image user posted image

zgleda da je kriza tud za hajnija... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

clock-img

13.03.2009, 18:19

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

user posted image user posted image  ja nič grem............vsaj na malega uniona , če hajnija ne dobimuser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.03.2009, 18:20

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

user posted image user posted image  ja nič grem............vsaj na malega uniona , če hajnija ne dobimuser posted image user posted image user posted image

privošči si ga..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

clock-img

13.03.2009, 19:50

clock-img

bbpikica

pencil-img

998

Dan konzervice.

Vidm da ste s svojo dobro voljo ogrozile varnost nedolžnih psovuser posted image user posted image user posted image

aqua77 super za krasne izvide zdaj pa samo še plusek nalulaš pa je zmaga popolna

pikica naj ti sede hajni al pa union

Grethy kam si se nam skrila?

clock-img

13.03.2009, 21:41

clock-img

lana70

pencil-img

2857

kje ste pa zdaj vse???user posted image

clock-img

14.03.2009, 08:02

clock-img

Stella Rossa

pencil-img

665

Dobro jutro konzervice, lep sončen dan vam želim.
user posted image

clock-img

14.03.2009, 08:12

clock-img

barbara b

pencil-img

589

Dobro jutro! user posted image
Jaz sem že v polnem zagonu: user posted image popita, zajtrk je tudi že mimo, sedaj moram pa še na pošto user posted image , da tašči pošljem telegram za njen rojstni dan user posted image   (to se je spomnil moj možek!  user posted image )

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

clock-img

14.03.2009, 19:33

clock-img

bbpikica

pencil-img

998

Večer konzervice.

Ste uživale v tej prbližno lepi soboti? mi smo bli čist spomladansko delavni včeraj in danesuser posted image , smo obrezovali sadno in okrasno drevje pa grmovje, mal smo listje grabil in pospravljal okoli vogalov. Je pa že kar lepo, zvončki, telohi, krokusi in botanični irisi že prav fino cvetijo, narcise se pa čisto resno pripravljajo da bojo.

clock-img

14.03.2009, 20:01

clock-img

Kruce Fiks

pencil-img

1571

IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Večer konzervice.

Ste uživale v tej prbližno lepi soboti? mi smo bli čist spomladansko delavni včeraj in danesuser posted image , smo obrezovali sadno in okrasno drevje pa grmovje, mal smo listje grabil in pospravljal okoli vogalov. Je pa že kar lepo, zvončki, telohi, krokusi in botanični irisi že prav fino cvetijo, narcise se pa čisto resno pripravljajo da bojo.

Tam pri vas je polno ameriških borovnic, si jih lastite tudi vi?

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

clock-img

14.03.2009, 20:22

clock-img

bbpikica

pencil-img

998

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Večer konzervice.

Tam pri vas je polno ameriških borovnic, si jih lastite tudi vi?

O Kruce pozdravljen.

ma jaz sem si prilatila sam tri, sta mi pa ostali samo še dve, mi je eno pes iz protesta ene dve leti nazaj v ribnik vrgel.

clock-img

14.03.2009, 21:46

clock-img

lana70

pencil-img

2857

tud mi smo obrezovali okrog bajte,.....čistili, pometali.......se sončili, upam, da nas tudi jutri čaka tako lep dan kot danes.

clock-img

15.03.2009, 06:18

clock-img

Kruce Fiks

pencil-img

1571

Jutro!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

clock-img

15.03.2009, 08:41

clock-img

lana70

pencil-img

2857

jutro 40+, oziroma, jutro zaspanke..

clock-img

15.03.2009, 11:53

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

Jutrčka oz. dober dan še z obale.... user posted image user posted image

P.P.Njegoš

clock-img

15.03.2009, 18:35

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

pa dober dan ali dober večer še s koroškeuser posted image user posted image

clock-img

15.03.2009, 19:30

clock-img

lana70

pencil-img

2857

mislm, dogaja maksimalno.....

clock-img

15.03.2009, 19:39

clock-img

lana70

pencil-img

2857

no, pa da se  še tu pohvalim ...sem si čist sama dala prvo špiko!!! ma halo!!!! sm mislna da bom letela že v kakšen ZD....user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem