writing-img

RE: Nismo še obupale kljub 40 +

clock-img

06.05.2009, 21:53

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Grethy - bravo za dober izviduser posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj pa bo vse tak pokalo, da bo vse razgnalo, pol se bo pa pokazal velik ++++++

hehhehee ... nikar ga ne pihaj s tako naglico ... mam do naslednje user posted image abstinenco od  user posted image -nosti ... so me škropil ... sej veš peronospora, pa plesen, pa te variante ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

clock-img

07.05.2009, 08:05

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

lepo sončno jutro!user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

07.05.2009, 08:09

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

U Miklarom, dobro jutro in hvala za tole jutranje sladkanje user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

clock-img

07.05.2009, 09:30

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

jutro ,ti pa si nam privoščila user posted image  moj zajtrk danes je pa bil - prepečenec z malo sira in ena banana, pa še to sem nekam težko spravila vase, danes sem imela prvič občutek slabostiuser posted image  pred zajtrkom se mi je zdelo da sem lačna ko volk in sem mislila da mi je slabo od tega, ko pa sem jedla pa spet tak butast občutekuser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

clock-img

07.05.2009, 09:37

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Juhuuuuuuuuu ... ojlaaaaaaaaa ...

Gretika je končno uspela prit domov ... je bla pridkana in so ji nardili HSG ... izvid je lep ko suza ...

Zdej pa počakamo user posted image , pol bomo pa kej ušpičli user posted image user posted image

Hvala lubike za tople vspodbudne besede včerej k me je mal zmetal ...

grethy, superca user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.05.2009, 09:50

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

oho, naša Grethy je pa spremenila sličicouser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

07.05.2009, 10:03

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

jaaaaaaaaaa, na spomladansko odštekanost user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.05.2009, 10:34

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Daaan

Dans mam spet pestro in bom čist kratka.

Pikica user posted image  user posted image  user posted image  jupiiiii. Kar tako naprej user posted image

Gretka superca za HSG. Zdej pa v nove boje user posted image

Andreja hvala ti za zgodbo. Tudi meni se je nekaj podobnega zgodilo, samo kot je rekla Dajči naravno ne gre in ne gre. Mi pa tvoja zgodba daje upanje, da nekje čaka pravi folikel, ki se bo razvil v prelepega otročka.

Pa pa in lep dan vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

07.05.2009, 10:47

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Daaan

Dans mam spet pestro in bom čist kratka.

Pikica user posted image  user posted image  user posted image  jupiiiii. Kar tako naprej user posted image

Gretka superca za HSG. Zdej pa v nove boje user posted image

Andreja hvala ti za zgodbo. Tudi meni se je nekaj podobnega zgodilo, samo kot je rekla Dajči naravno ne gre in ne gre. Mi pa tvoja zgodba daje upanje, da nekje čaka pravi folikel, ki se bo razvil v prelepega otročka.

Pa pa in lep dan vsem

Oj garačka moja, ja, tako kot praviš ... gremo v napad user posted image user posted image

Pa full lepo si tole Andreji napisala !!!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil Grethy -- 7.5.2009 10:48:14 >

clock-img

07.05.2009, 11:45

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

ja vidim ja, se pa znaš kar fajn raztegovatuser posted image user posted image user posted image

clock-img

07.05.2009, 12:16

clock-img

neodkrita

pencil-img

331

Pozdravljene dame!
Pikica36 ogromne čestitke zauser posted image , no vidiš pa ti je uspelo. Jaz pa še čakam in čakam. Moj ima v ponedeljek zopet pregled in ultrazvok tak, da je pr men vse še v zraku.
Sem pa vesela za vsako od vas, ki je ali bo zagledala user posted image .

clock-img

07.05.2009, 12:37

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

IZVIRNO SPOROČILO: neodkrita

Pozdravljene dame!
Pikica36 ogromne čestitke zauser posted image , no vidiš pa ti je uspelo. Jaz pa še čakam in čakam. Moj ima v ponedeljek zopet pregled in ultrazvok tak, da je pr men vse še v zraku.
Sem pa vesela za vsako od vas, ki je ali bo zagledala user posted image .

živjoooooooooo

ma lej sam obupale ne bomo ane ... sej men tud morala pade u klet, pa jo grem pol čez čas iskat, pa jo prvlečem nazaj gor in šibam dalje ... sam vem da izgubit tko nimam kaj ... pridobim pa lahko ... držim pesti da bo vse ok v ponedeljek ... in da počas preide iz zraka v lepo realnost ...

clock-img

07.05.2009, 13:12

clock-img

Še ena T

pencil-img

318

Helou konzerve in konzervans.

Naslednji teden bo res pestrouser posted image

No, jaz nimam ta mesec nobenega upanja, ker mi je bazalna temperatura, ki si jo merim po navodilih G že padla, kar napoveduje prihod user posted image
No, vsaj krivulja je kar lepa in se mi zdi, da O imam (vsaj upam, no!!) Itak sva z G zmenjeni, da pridem z grafom do nje ob koncu ciklusa, pa bova videli kako naprej.

Andreja, tvojo zgodbo sem en del že brala enkrat prej, ampak zdaj sem izvedela še za srečen konec in to me je tako razveselilo. Hvala ti, ker si to delila z nami.

clock-img

07.05.2009, 14:24

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

Čau, čau !!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozdravček vsem skupi!!! user posted image

Gretka, superca novice!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Kar tako naprej!!! Čim prej bejžta deco delat, tako da se bo vse treslo!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Fajn oblekco maš...
Aj lajkit!!!! user posted image user posted image user posted image

Pikica pozitiva velja!!!! Izcedki se bodo umirili ljubica, ne skrbi, vse bo ok!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

07.05.2009, 14:34

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Aqua, pri teb se že kaj kaže, da sta s tvojim Reša prehitela?

Ojla dajči,

hvala na pitanju!! user posted image  Pri nas vse po starem... user posted image   Stanje identično, kot vsak mesec pred M.  Nobenih znakcev, vsaj ne novih... user posted image user posted image user posted image user posted image

P pri tebi??? Kva dogaja??? user posted image user posted image user posted image  Pomoje sta to dva trdoživa pingota, ki komaj čakata, da se pokažeta mamici!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Miklaromči kej novga??? Znakci??? user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

07.05.2009, 18:02

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

oj neodkrita- zgublena dušauser posted image user posted image  smo te pogrešale veš?user posted image lepo da si se oglasila. za ponedeljek pa stiskamo pesti, da bo vse tako kot mora bit

še ena t-mogoče pa T ne kaže prav, dokler ne curlja je še vedno upanje
grethy- pozitiva velja,

naša gigi kot vedno v guvžiuser posted image

aqui - znaki nič ne pomenijo, ne eni ne drugiuser posted image  iz lastnih izkušenj

dajča in mikla vedeve pa lepo grejta svoje pikice user posted image user posted image user posted image

komaj čakam drug teden , da dobimo nove user posted image  in pa seveda da vidim svojo pikico na Uz

clock-img

07.05.2009, 20:42

clock-img

bbpikica

pencil-img

998

Večer konzervice in konzervans.

Evo da mal pokukam kaj je kaj novega.

Grethy pa to je eno velko sra*nje, navijam, da se krvna slika zbistri in da bo slamnik doprinesel k temuuser posted image . Pa bravo za krasne izvide zdaj pa sam še v akcijo

Lana v skalnjaku tko nimam več nobenga prostora user posted image user posted image  bom mogla zdaj ko odcveti, mal redčit ker je cela gužva. Sicer pa vedno se najde kaj kar še nimam pa je tkooooo lepo da bi mela user posted image

Dajči jaz bom kar se postopkov tiče kar do konc poletja ostala na ležalniku user posted image , sem se glih fajn navadla in mi prav paše .

Gigi zdravje v povprečju v redu, sicer pa se nimam prav dost časa z njim ubadat ker mam cel kup dela, pa si prov ne morem prvoščt bit bolana user posted image . v bistvu je pa kar v redu, veliko bolje kot je bilo. Pa ti kako si se kaj spočila in si nabrala novih moči? Kdaj se bomo zmenile za kakšno kavo, te prav pogrešamuser posted image

Ja Aqua točno tako je to, ampak men ni blo hudga ker je blo itak vreme za en ku**, tko da mi je blo kar dobr v službi user posted image

Andreja kako lepo je prebrati zgodbo ki ima srečen konec, take zgodbe nam vsem dajejo upanje da bo tudi nam enkrat posijal sonček. Lepo od tebe da si del svoje sreče delila z nami, hvala ti.

Pikica vidiš še G je optimističen, ti pa verjamem da ima strah velike oči in da je težko ne mislit kaj vse bi lahko bilo narobe. Samo me vse tako navijamo in držimo pesti da ti in tvoja pikica srečno prestaneta teh osem mesecev, da res mora biti vse dobro. Drži se i poskusi biti optimističnauser posted image

clock-img

08.05.2009, 08:41

clock-img

mausikaa

pencil-img

1822

dobro jutro konzervice in konzervek

kako ste kaj? petek je user posted image user posted image
Kruce je Krucika ok? držim pesti tudi za vaju tko kot za vse ostale user posted image  
pri meni je tko da še vedno čakam veliki O user posted image  ki naj bi nastopila v roku par dni, glede na to da je danes 20 dan ciklusa upam, da bo ta veliko O (kot ovulacija) ta ciklus sploh pojavila! ta ciklus sem abstinirala od Klomifena in očitno je malo zbrka v mojem spodnjem štuku...no upajmo da bo kaj...

skratka: lep vikend vsem skupaj

clock-img

08.05.2009, 09:29

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

mausi kaj pa veš mogoče je pa že bila??

clock-img

08.05.2009, 09:59

clock-img

Kruce Fiks

pencil-img

1571

IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa
Kruce je Krucika ok? držim pesti tudi za vaju tko kot za vse ostale user posted image  

Pozdravljene čokoladice! Mi smo OK, prehlad je mimo in moja je že v pretiranem gibanjuuser posted image
Mausika držim pesti, da bi tvoji  plodnki dali  to rundo vse od sebeuser posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

clock-img

08.05.2009, 10:00

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

dan! pikica36 kako si kaj , je boljše. pri meni je še belinauser posted image

clock-img

08.05.2009, 10:01

clock-img

Kruce Fiks

pencil-img

1571

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

dan! pikica36 kako si kaj , je boljše. pri meni je še belinauser posted image

Dej pejt lulat! Kako zdržiš??

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

clock-img

08.05.2009, 10:02

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

Kruce- o, poglej ga končno si prilezel iz svojega leglauser posted image , kaj te sonček utruja, da se poredko javljašuser posted image . sem vesela, da je krucika dobro, samo naj ne pretirava preveč s kakšnim delom in naj počiva

clock-img

08.05.2009, 10:03

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

Kruce, sej hodim lulat in to kar pogostouser posted image

clock-img

08.05.2009, 10:03

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

miklarom user posted image user posted image user posted image user posted image  belina bo tudi ostalauser posted image
jaz sem tud ok!!hvala bogu , zaenkrat se je izcedek umiril!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem