IZVIRNO SPOROČILO: nina7
Barbaw ja petarde, sej bo kmal konc z njimi. Pri nas so tud včeri neki pokal, čeprov smo v takih rovtah da tega nism pričakovala. Je blo pa mal bolj, ker so jih metal okol enajstih, ne pa ob enih. Se je pa tud Gaja zbudla zarad njih, pol je pa hitr nazaj zaspala
Pri nas je bil kar mjir do včeraj, danes bom pa štela koliko denarja bodo v luft spustili. Lani je bilo 20 eurov, 50 eurov, 200 eurov, ...

Koliko eni dajo na priotehniko. Mi pa nismo dali čisto nič pa smo imeli dovolj vsega, ker so drugi toliko denarja zmetali. Jaka se ful veseli raket in komaj čaka, bo pa problem, ker moj itak ne bo hotel bit noter in bo šel verjetno gledat, Jaka bo po možnosti hotel z mano ven, Maja bo pa .... Bo moral škrat kar z atijem, če bo hotel kaj videt.
Aja glede petard pa je včeraj bilo tako, da je na nekaj minut padla vsaka. Če bi ena za drugo ne bi bilo take panike (verjetno), tako pa je vsake kvatre nekaj počilo. Se je še Jaka ustrašil, ker niso bile klasične petarde. Takemu bi jaz dala 1000 eurov kazni.