cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Majski hroščki 2008 - 9.del

clock-img

25.12.2008, 21:01

clock-img

mafi

pencil-img

4506

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Danes se je ata tehtal z Aljo in skupaj sta tehtala natanko 104, 5kguser posted image user posted image user posted image Alja 8400g, ostalo moj preljubi možiček. Se je kar zgrozil nad cifro

za ALJOuser posted image user posted image user posted image ,
pa si atija pripravla do tega da bo mogoče še kaka kila gor skočila zdej med prazniki??

clock-img

25.12.2008, 21:02

clock-img

tally

pencil-img

5682

IZVIRNO SPOROČILO: tally

Danes se je ata tehtal z Aljo in skupaj sta tehtala natanko 104, 5kguser posted image user posted image user posted image Alja 8400g, ostalo moj preljubi možiček. Se je kar zgrozil nad cifro

Ja verjamem da se je zgrozil user posted image user posted image user posted image , Alja ma pa kr dobro težo.

Sem mu težila, da imam občutek, da se Alč ni nič poredila, kljub temu, da je kar normalno, pa se je šel stehtat z njo. Jaz ne stopim na tehtnico, ker bi me fršlokuser posted image

Jaz sem danes zjutri in mi je bilo žaluser posted image , šla sem gor 300guser posted image user posted image . Se bo treba resno v roke vzet to ni nič.user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

clock-img

25.12.2008, 21:03

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

barbaw, mafi a sta obupaleuser posted image Se spomnim lanskega leta je bilo še večje mrtvilo decembrauser posted image user posted image

kaj pa jazuser posted image

user posted image ja bogica, si zdej to tko nedolžno napisala.
Estralla jaz sam obupam pri likanjuuser posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

zgleda da nam je zdej estrella odpovedalauser posted image user posted image user posted image ,

ne, ne draga, jaz se pa ne pustim tako hitrouser posted image

a si tukiuser posted image user posted image

Mal skoćim Alči pomirit, mal na wc, mal sms giram in tako naprej. Glede na to, da ni hude gužve postovuser posted image

clock-img

25.12.2008, 21:04

clock-img

sesil

pencil-img

3017

ojla

jaz sem obupala nad mojim, je dal na dvd nek jugo film - tega pa mi ni za gledat. čokolado sem pojedla, pol mi pa sam še rr ostane

clock-img

25.12.2008, 21:04

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

Ja verjamem da se je zgrozil user posted image user posted image user posted image , Alja ma pa kr dobro težo.

Sem mu težila, da imam občutek, da se Alč ni nič poredila, kljub temu, da je kar normalno, pa se je šel stehtat z njo. Jaz ne stopim na tehtnico, ker bi me fršlokuser posted image

Jaz sem danes zjutri in mi je bilo žaluser posted image , šla sem gor 300guser posted image user posted image . Se bo treba resno v roke vzet to ni nič.user posted image

ej 300g ni 3kg in ne delaj panikeuser posted image Ti jih nimaš toliko viška, da jih ne skineš dol v parih mesecih

clock-img

25.12.2008, 21:05

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

ojla

jaz sem obupala nad mojim, je dal na dvd nek jugo film - tega pa mi ni za gledat. čokolado sem pojedla, pol mi pa sam še rr ostane

A eno rebrco temne???

clock-img

25.12.2008, 21:06

clock-img

tally

pencil-img

5682

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

barbaw, mafi a sta obupaleuser posted image Se spomnim lanskega leta je bilo še večje mrtvilo decembrauser posted image user posted image

kaj pa jazuser posted image

user posted image ja bogica, si zdej to tko nedolžno napisala.
Estralla jaz sam obupam pri likanjuuser posted image

user posted image user posted image

zgleda da nam je zdej estrella odpovedalauser posted image user posted image user posted image ,

ne, ne draga, jaz se pa ne pustim tako hitrouser posted image

a si tukiuser posted image user posted image

Mal skoćim Alči pomirit, mal na wc, mal sms giram in tako naprej. Glede na to, da ni hude gužve postovuser posted image

seveda da ne če si multiopravilna user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.12.2008, 21:07

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

za ALJOuser posted image user posted image user posted image ,
pa si atija pripravla do tega da bo mogoče še kaka kila gor skočila zdej med prazniki??

user posted image user posted image tvoj je imel pr 4 mescih tolk k moja pr 7user posted image user posted image A je bil Mark tud tak dedec???

clock-img

clock-img

sesil

pencil-img

3017

hm, sem vidla da ste nekaj debetirale o požrtijah. jaz sem kanta za sladkarije, da ne rečem lih smeti.user posted image

ponovno začnem 3.1. - torej drugo leto, novim zmagam naproti.. kako se to lepo sliši. zdej pa se sam redim.user posted image

clock-img

clock-img

tally

pencil-img

5682

ojla

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.12.2008, 21:08

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

tally: moja multiopravilnost je bolj kot ne na psuuser posted image  Nekaj probavam sedet na večih stolih hkrat, pa mi ne ratuje najboljuser posted image user posted image

clock-img

clock-img

sesil

pencil-img

3017

ojla

A eno rebrco temne???

milko tavečjo z biškotom, pa moj mi je tud pomagal

clock-img

clock-img

kasso

pencil-img

4503

IZVIRNO SPOROČILO: ****

kasso:user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvoje zdravje in super da se lahko sama spikas...tud jaz sebe lazi kot druge. Kako se pa jemlje sc , iv ali muscularno?

v mišico

user posted image Kaj lahko pomeni, če premika glavo levo, desno...ali boli uhouser posted image

Varja je danes en hud sitko....če jutri ne bo boljše, jo peljem k zdravniku.

clock-img

25.12.2008, 21:11

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

evo Alč je spila 200am in sedaj gre spat. Bo možek kar vsak dan moral futrat, ker pri njemu več pojeuser posted image user posted image Danes je spila 500AM in 520GHuser posted image user posted image user posted image

clock-img

25.12.2008, 21:12

clock-img

sesil

pencil-img

3017

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

kasso:user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvoje zdravje in super da se lahko sama spikas...tud jaz sebe lazi kot druge. Kako se pa jemlje sc , iv ali muscularno?

v mišico

user posted image Kaj lahko pomeni, če premika glavo levo, desno...ali boli uhouser posted image

hm, zdej si mi pa dala mislit.
aneja jo tudi premika tako na hitro levo  -desno, pa se mi je do zdej zdelo da to dela ko je zaspanauser posted image . če mal povežem, tudi z rokico maha včasih konstantno gor in dol nekaj časa. hmmm. to sem jaz dala v isti koš.

ne vem kaj ti reči

clock-img

25.12.2008, 21:13

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

hm, sem vidla da ste nekaj debetirale o požrtijah. jaz sem kanta za sladkarije, da ne rečem lih smeti.user posted image

ponovno začnem 3.1. - torej drugo leto, novim zmagam naproti.. kako se to lepo sliši. zdej pa se sam redim.user posted image

Kaj jaz to prav slišim????Če si ti obupala, k maš železno voljo,pol jaz sploh nikamor ne pridemuser posted image user posted image user posted image user posted image Ne mi tega delat!!!!

clock-img

25.12.2008, 21:15

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

ojla

A eno rebrco temne???

milko tavečjo z biškotom, pa moj mi je tud pomagal

clock-img

25.12.2008, 21:15

clock-img

tally

pencil-img

5682

Kaj jaz to prav slišim????Če si ti obupala, k maš železno voljo,pol jaz sploh nikamor ne pridemuser posted image user posted image user posted image user posted image Ne mi tega delat!!!!

sesil bo dobila brco v rituser posted image user posted image user posted image

clock-img

25.12.2008, 21:17

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

v mišico

Da ji nekaj ne pašeuser posted image Očitno jo mora nekaj matrat, pam, da ni kaj bolečega in je res samo sitnobica. Andraž je bil kar žalosten, ker Gašper ne more pridit v soboto.

clock-img

clock-img

sesil

pencil-img

3017

ma nimam jaz železne volje. takrat sem bila premorana nekaj naredit, ker nisem imela popolnoma nič za obleči in nikoli v življenju še nisem bila tak pujs. zdej dam nekaj na sebe, na večinoma mi je še vseeno veliko oblek premajhnih. ma sej 3.1. je lep datum. takrat začnemo - don t worry

clock-img

clock-img

Soncnica Sandra ***

pencil-img

8688

SOVRAŽIM SNEG user posted image user posted image user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

clock-img

25.12.2008, 21:18

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

sesil bo dobila brco v rituser posted image user posted image user posted image

Naš paradni konj je odpovedaluser posted image  Ostale pa zvesto sledimo...user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.12.2008, 21:18

clock-img

tally

pencil-img

5682

evo Alč je spila 200am in sedaj gre spat. Bo možek kar vsak dan moral futrat, ker pri njemu več pojeuser posted image user posted image Danes je spila 500AM in 520GHuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za Aljo. Postaja prava mala žderica user posted image

clock-img

25.12.2008, 21:19

clock-img

tally

pencil-img

5682

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

SOVRAŽIM SNEG user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tudi user posted image

clock-img

25.12.2008, 21:19

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

Počasi bo postal prav dec (100kg).

Nobody is perfect and I'm nobody!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem