writing-img

RE: Prednovoletna generalka

clock-img

23.12.2008, 18:16

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

fajn to fajn jz bom pa pomojem povabljena k sosedom (tašči) na večerjouser posted image   kje boš pa za novo letouser posted image

clock-img

23.12.2008, 18:17

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Doma. Zvečer seveda na ognjemetu na Prešercu, potem pa spat, ker 1.1. delam od 6-ih do 14-ih. Glupo, ja, ampak se mi bo pa finančno full splačalo, tako, da... bah.

clock-img

23.12.2008, 18:25

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Glupo, ja, ampak se mi bo pa finančno full splačalo, tako, da... bah.

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Doma. Zvečer seveda na ognjemetu na Prešercu, potem pa spat, ker 1.1. delam od 6-ih do 14-ih. Glupo, ja, ampak se mi bo pa finančno full splačalo, tako, da... bah.

ja bolš kot da čez polnoč delašuser posted image

jz bom pa pri enih frendih v grosuplju k majo čmrlo glih tok staro k je našauser posted image

clock-img

23.12.2008, 18:27

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Ja če jaz ne bi delala, bi bila pa verjetno nekje s flašo vodke v roki. user posted image  U, saj res, frej sem, pa vodka je v hladilniku. Moment. user posted image

clock-img

23.12.2008, 18:29

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Ja če jaz ne bi delala, bi bila pa verjetno nekje s flašo vodke v roki. user posted image  U, saj res, frej sem, pa vodka je v hladilniku. Moment. user posted image

jz mam pa domač teranov liker, ko mala mrkne(kar bo kmaluuser posted image ) bo pasaluser posted image

clock-img

23.12.2008, 18:30

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

A greva zvečer kam ven pit? user posted image

clock-img

23.12.2008, 18:33

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

A greva zvečer kam ven pit? user posted image

no go moj jutri cel dan dela in  ne bo varuška, lahko se ga "napijeva" jutri namesto generalkeuser posted image

clock-img

23.12.2008, 18:35

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Ja pi*da, kdo in predvsem KDAJ bo pa potem pospravljal? user posted image

clock-img

23.12.2008, 18:37

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Ja pi*da, kdo in predvsem KDAJ bo pa potem pospravljal? user posted image

aja Nika je jutr z mano mogoče, ne ne sigurno bi ti ona pomagalauser posted image

clock-img

23.12.2008, 18:41

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Ja, ja, tako mi tudi Jan lahko pomaga. user posted image

clock-img

23.12.2008, 18:42

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Ja, ja, tako mi tudi Jan lahko pomaga. user posted image

ne Jan lahko Niko čuvauser posted image user posted image user posted image

clock-img

23.12.2008, 18:44

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Oh, kje pa - on še nase ne zna paziti. user posted image

clock-img

23.12.2008, 18:45

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Oh, kje pa - on še nase ne zna paziti. user posted image

ejuser posted image

clock-img

23.12.2008, 18:47

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Pi*da, kaj je bilo pa tukaj, v Centru? Moj dedc je šel zdajle ven po avto do Ljubljanice, pa je rekel, da ves promet stoji na cesti in da smrdi po zažgani plastiki, jaz sem pa sirene slišala. user posted image

clock-img

23.12.2008, 18:50

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Pi*da, kaj je bilo pa tukaj, v Centru? Moj dedc je šel zdajle ven po avto do Ljubljanice, pa je rekel, da ves promet stoji na cesti in da smrdi po zažgani plastiki, jaz sem pa sirene slišala. user posted image

nimam pojmauser posted image

clock-img

23.12.2008, 18:51

clock-img

Anonimen

Verjetno je Urša Čepin od preblizu gledala ognjemet user posted image

clock-img

23.12.2008, 18:56

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Meta. polulala se bom od smehauser posted image user posted image

clock-img

23.12.2008, 20:09

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Moja mati jo ima že cel teden. user posted image  Generalko. Danes pridem k njej zjutraj in kavč v dnevni razdrt na molekule. Mislim, da bo preh posesala, pravi. Krneki.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

23.12.2008, 21:20

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

Je že vse čisto! user posted image  To tradicijo nosim že iz svoje primarne družine, po mami. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

23.12.2008, 21:25

clock-img

Anonimen

Jest mam skoz čisto user posted image  V bistvu je zdele bolj nasvinjan od jelke k padajo iglce dol.

Kerensa a vidva delata čistko tud na proračunu user posted image  A si se pol odločla za joške?

clock-img

23.12.2008, 21:26

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Đoli:)

clock-img

24.12.2008, 06:46

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH
Kerensa a vidva delata čistko tud na proračunu user posted image  A si se pol odločla za joške?

Tudi na proračunu delava čistko, ja. Sicer bo še trajalo, da bo vse tam čisto user posted image , ampak v končni fazi bodo pa joški, ja. Avto že imamo, jošk pa še ne. user posted image

clock-img

24.12.2008, 08:00

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

a začimbe si že zložila??user posted image

clock-img

24.12.2008, 08:17

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Ne prehitevaj dogodkov. user posted image  Zdajle do konca popijem jutranjo kavo, odpeljem sina v šolo (ob 10-ih imajo filmsko matinejo), do 12:30 sem potem v Christmas shopping-u, potem poberem sina v šoli in grem domov, popoldan generalka s čik pauzami na RR, ob 19-ih večerja v Jurmanu, potem pa na stojnice ob Ljubljanici na medeno žganje, nato na polnočnico, potem pa seksat in spat. user posted image

clock-img

24.12.2008, 08:23

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Ne prehitevaj dogodkov. user posted image  Zdajle do konca popijem jutranjo kavo, odpeljem sina v šolo (ob 10-ih imajo filmsko matinejo), do 12:30 sem potem v Christmas shopping-u, potem poberem sina v šoli in grem domov, popoldan generalka s čik pauzami na RR, ob 19-ih večerja v Jurmanu, potem pa na stojnice ob Ljubljanici na medeno žganje, nato na polnočnico, potem pa seksat in spat. user posted image

ah do takrat te bo že minilouser posted image

no jz pa popijem kavico in počakam da Nika pogleda ice age do konca pol skuham zajtrk (jajčka s sirom) pol moram dve žehti zlikat pa kosilo skuhat (odtajat pa pogretuser posted image )  pol grem mala škratka spat jz pa prej še posesam pomijem pa smeti odnesem. Pol bo pa že možek domauser posted image

A ti gres res k polnočnici??

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni