writing-img

RE: Cene plenic

clock-img

26.12.2008, 16:58

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Pri Babylove našo user posted image  že na tri metre zavoham, ko se pokaka. user posted image  Mene moti tisti vonj, ki ga ima že sama še neuporabljena plenica - določen vonj imajo itak vse, ampak nekatere pa grozno smrdijo - pa te imajo običajno tudi zelo izrazit vonj, ko so samo polulane.

clock-img

26.12.2008, 17:28

clock-img

tintin

pencil-img

3293

Plenice Babysmile kupiš v drogeriji Schlecker v Avstriji (te drogerije so praktično povsod v AV.).

clock-img

26.12.2008, 18:15

clock-img

deja87

pencil-img

117

IZVIRNO SPOROČILO: ZvezdicaZaspanka

IZVIRNO SPOROČILO: decembrka

IZVIRNO SPOROČILO: julči

mullerjeve paket malo manj kot 6 eur

5,99user posted image   9-18kg, 42 komuser posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.12.2008, 20:44

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

Pri Babylove našo user posted image  že na tri metre zavoham, ko se pokaka. user posted image  Mene moti tisti vonj, ki ga ima že sama še neuporabljena plenica - določen vonj imajo itak vse, ampak nekatere pa grozno smrdijo - pa te imajo običajno tudi zelo izrazit vonj, ko so samo polulane.

No, pri nas je isto user posted image

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem