writing-img

RE: Kje kupite največ stvari?

clock-img

30.12.2008, 11:49

clock-img

Anonimen

Perilo palmers, triumpf, beti, lisca.
Zanj schiesser.
Štunfi kjer jih pač vidim in so mi všeč.
Moje cote evans, wallis, dorothy perkins, marks&spencer, h&M, občasno kkšno stvar takko.
Njegove cote večinoma outlet, diesel, levis, HH, adiddas.
Čevlji....štifl, transport, outlet.

clock-img

03.01.2009, 23:54

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Meni ni važno kje kaj kupim, sam da ni predrago in da je ok material. Enako gledam za moja dva dečka. Za doma ni tako važno kakšna je kvaliteta, kar imamo pa za ven, mora bit ok. Sam vedno je važna cena, recesija kaj čmo!

clock-img

04.01.2009, 13:34

clock-img

Bong

pencil-img

50

oblačila:
-Zara, Benetton, Stradivarius, Tommy Hilfiger, Mango, Sisley.... in še kakšne športne trgovine

čevlji:
Bata, Humanic, Transport

Perilo: Intimissimi, Yamamay, H&M

clock-img

04.01.2009, 14:54

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

Oblačila: Mango, Zara, Morgan, Sportina
Čevlji: Štifel, Guess, Bata
Perilo: H&M, Cheek, Palmers, Benetton

Đoli:)

clock-img

04.01.2009, 15:00

clock-img

Anonimen

H&M, C&a, Mana, Interšpar, New York - v bistvu cenovno ugodne in dokaj kvalitetne variante. V Mani kar nekaj časa nisem kupovala, zdaj so imeli pa za zelo nizko ceno prav fajn stvari za otroke.

clock-img

23.01.2009, 15:38

clock-img

officko

pencil-img

31

user posted image Jezt sem pa največ dobila in še cenejše in boljša kvaliteta kot v H&M ; to je C&A na Rudniku ali pa v Kranju, dostikrat imajo akcije

clock-img

23.01.2009, 23:08

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Meni je kr fajni Orsay, ne vem če je katera omenila? Medtem ko v H&M zase ne najdem nič ,edino torbicouser posted image  C&A še za otroke ne najdem hlač.

Ma men je letanje za cotami zoprno. Sam kaj ko male prerastejo, vsak dan greš v službo neki navesiš na sebe. Me pa vleče mal Otto katalog pa Bon prix

clock-img

24.01.2009, 08:06

clock-img

sinnerka

pencil-img

235

za celo familijo cote kar pri nas v službi user posted image

clock-img

24.01.2009, 11:47

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

Meggi, meni je tudi Orsay kar fajn, cene zelo zmerne. Kaj je to Bon prix? prvič slišim
Jaz sem zadnje čase na Promod vržena, pa kak Street One tudi. Grem pa tudi v HM pa večkrat praznih rok ven; ful me moti nametanost tam. Edino za prosti čas je kar fajn za najt.
Za punci pa je HM zakon, pa Ariel, pa CA (čeprav imajo ozke modele hlač, moji pa sta bolj konkretni), v dražje trgovine pa zanju ne hodim. Aj, čevlji pa nujno Ciciban, pa Superfit, to pa vseeno dam. jaz pa čevlje v Massu, pa Kopitarna.

Sem pa zase v glavnem zgubljena v tej poplavi cot v trgovinahuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem