writing-img

RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven

clock-img

04.01.2009, 12:18

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

IZVIRNO SPOROČILO: žanaja

pridna, kar tako naprej!!!!Sporocaj kako in kaj se bo dogajalo......drzim pestkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala žanaja user posted image

clock-img

04.01.2009, 18:45

clock-img

žanaja

pencil-img

137

miniko,kako si?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Rozice za tebe!!!

clock-img

04.01.2009, 21:15

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

miniko,kako si?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Rozice za tebe!!!

hej draga moja. Vredu sem. Malo tečna ampka bo. Pa ti? Greš ju3 k G?

clock-img

04.01.2009, 22:54

clock-img

druga

pencil-img

175

miniko...ubožica, upam da se držiš...po tem kar sem prebrala si te fant res ne zasluži. žanaja ti je dala dobre nasvete....res mislim, da je najboljše da se distanciraš...tako boš lahko dobro razmislila o vsem in se odločila kako in kaj naprej...

user posted image user posted image user posted image user posted image  vem da se boš odločila tako, kot je zate najboljše

grem jaz zdaj počasi spat. jutri je treba zgodaj vstat.

nočko punce

clock-img

04.01.2009, 23:04

clock-img

druga

pencil-img

175

aja...žanaja...držim pestke, da bo vse vredu s tabo in z malo pikico...najboljpe bi bilo, da se ne bi obremenjevala in da bi počivala....

saj vem da je to lahko govorit in težko nardit

poročaj kaj bo jutri

nočko

clock-img

05.01.2009, 09:11

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

živjo druga. Ja hvala lepa tudi tebi za vzpodbudne besede in podporo. Ja to so take stvari, ko je boljše da poslušaš glavo ne pa srce, ker srce ti zamegli razum na celi črti. user posted image

Žanaja si šla k G??? Držim pesti da je vse vredu. Poročaj kak je blo ko prideš domov.

obema pošiljam koš objemčkov user posted image user posted image user posted image  pa nusigogo tudi, čeprav nas zanemarja zadnje dni user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil miniko -- 5.1.2009 9:12:37 >

clock-img

05.01.2009, 16:51

clock-img

druga

pencil-img

175

žanaja...kako je?

miniko....kako si ti?

jaz sem po prvem dnevu službe kar utrujena in se mi nič ne da. pa še mojega ni doma in se mi ne da samo zase kosila kuhat...bom verjetno samo domači prijatelj, ki je še ostal, jedla...user posted image

clock-img

05.01.2009, 17:15

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

IZVIRNO SPOROČILO: druga

žanaja...kako je?

miniko....kako si ti?

jaz sem po prvem dnevu službe kar utrujena in se mi nič ne da. pa še mojega ni doma in se mi ne da samo zase kosila kuhat...bom verjetno samo domači prijatelj, ki je še ostal, jedla...user posted image

hej- Ma jaz sem vredu. Zdaj sem se komaj malo dol počla. Pa to kuhanje in pucanjeuser posted image . Hm nevem zakaj se žanaja nič ne javiuser posted image . Upamd aje bila danes pri G in da je vse vredu. Kaj ti misliš?user posted image

clock-img

05.01.2009, 17:22

clock-img

tejčit

pencil-img

220

Jst nisem še zdaj k sebi prišla da sm zagledalauser posted image

clock-img

05.01.2009, 17:27

clock-img

žanaja

pencil-img

137

Bejbe, tle sm tle sm, cel dan nism mogla pridet v sistem, sm  3 x geslo spremenila,zdaj pa me je spustilo!!!Bemti ja!!
Ja, nic ne bo, nikol vec ne delam testa prej ko ne bom 3 mesce noseca.-...user posted image ,ker,....so mi 4 je BC mini pokazali crtice, dans CB, pa nic!!!!Se pravi je vse en sam hec za nase male sive celice.....
Kaj cemo!!
Idemo dalje,vsaka stvar je za nekaj dobra, ceprav mi ni jasno kako se je to lahko zgodilo.Kako kazat crtico??? Neki se je pa le moglo dogajat,...ma kaj vem, nocem diplomirat, sem ze enkrat in to je zadosti...user posted image .Miniko, druga,kako ste kej?Jst sm mela tud prow zadosti dans tega dela,zdej bi sla kar malo nazaj na dopust.user posted image user posted image user posted image user posted image
Miniko, kaj pravi un tvoj,NEBI, NEVEM,user posted image ....Ne zameri, se hecam...
Druga,si se vedno pozitiva???Upam da ja....user posted image user posted image
Nusigogo, ti si pa nas kar malo skenslala, se bos ze oddolzila za vse naprej in nazajuser posted image

< Sporočilo je popravil žanaja -- 5.1.2009 17:29:11 >

clock-img

05.01.2009, 17:33

clock-img

druga

pencil-img

175

žanaja...res ne vem kako so ti lahko 3 testi pokazali črtico, četrti pa ne....si bila pri G? ali se je pokazalauser posted image ?

ja, jaz sem še vedno pozitivno usmerjena in bo kar bo...mogoče pa je dedek mraz le prinesel kako darilo letos?!?!

miniko...te čist razumem, da bi še bila dalje na dopustu...tudi jaz sem danes tako razmišljala, pa mislim, da ne bo šlo...je treba dopust za poleti šparat ne...

nusigoo pa nas res malo zapostavlja ne...upam da ima zelo dober razlog za to (user posted image )....pol ji je itak oproščeno ne....

clock-img

05.01.2009, 17:36

clock-img

žanaja

pencil-img

137

4 je bc mini, so pokazali crtico.Danes sem pa probala se CB, pa je pokazu minus....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.01.2009, 17:38

clock-img

tejčit

pencil-img

220

prvič slišim za BCmini.kakšna pa je razlika med CB

clock-img

05.01.2009, 17:42

clock-img

Casiopea

pencil-img

73

BC mini je trakec

clock-img

05.01.2009, 17:50

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

tejčit čestitkeuser posted image user posted image
Casiopea dobrodošlauser posted image user posted image

Žanaja mogoče pa CB ne kaže vredu. Vseeno je 4:1.

Ja nusigogo upam da imaš res dober razlog da nas tak zanemarjaš. Če opravičenio drgač pa bomo te dale čez koleno. user posted image

clock-img

05.01.2009, 17:54

clock-img

tejčit

pencil-img

220

Jst bi sam vprašala katero folno kislino mi priporočate

clock-img

05.01.2009, 18:00

clock-img

žanaja

pencil-img

137

vse so dobre po svoje, skor najbols je una centrummed mami,al neki tazga, kr ima dost drugih itaminov notri, drgac pa ne cakaj in jutri ze vzemi prvo tabletko!!!!

clock-img

05.01.2009, 18:00

clock-img

druga

pencil-img

175

casiopea...dobrodošla....tukaj se imamo fajn in smo same luštne punce user posted image user posted image user posted image

tejčit...o primerni folni kislini nimam pojma...jaz sem vedno jedla samo ono iz DM-a....nosečka pa še nisem nikol bila in ne vem, kaj je najboljše...

clock-img

05.01.2009, 18:01

clock-img

Casiopea

pencil-img

73

Jaz imam Centramed mami od fidimed. ima še dodatne vitamine.

clock-img

05.01.2009, 18:02

clock-img

žanaja

pencil-img

137

pisuka, ti pa si optimistka!!!Brava!!! ma zdej pa nimam testkov vec, in hvala bogu, da je tako,bomo sli v tretji krog, brez blema!!!Kaj zdej mimiko, kako kej tvoja ljubav??

clock-img

05.01.2009, 18:15

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

pisuka, ti pa si optimistka!!!Brava!!! ma zdej pa nimam testkov vec, in hvala bogu, da je tako,bomo sli v tretji krog, brez blema!!!Kaj zdej mimiko, kako kej tvoja ljubav??

vseeno še ju3 en test naredi. Mam prijateljico ki ji doben CB ni pokazal +. Razen krvni test. Tak da ne izgubi upanja.  Hm moja ljubav? zaenkrat še je na hladnem ledu. user posted image

< Sporočilo je popravil miniko -- 5.1.2009 18:16:41 >

clock-img

05.01.2009, 18:20

clock-img

žanaja

pencil-img

137

zna bit da bom prej sla nardit krvni test!!!
Ja ma zebe odzuni, bo zmrznu!!!

clock-img

05.01.2009, 18:22

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

zna bit da bom prej sla nardit krvni test!!!
Ja ma zebe odzuni, bo zmrznu!!!

user posted image user posted image  naj zmrzne.
Pojdi kri dat za vsak slučaj. Jaz bi na tvojem mestuuser posted image

clock-img

05.01.2009, 18:25

clock-img

žanaja

pencil-img

137

zdej bom malo pocakala, bude sto bude.sej po moje nisem srecka,sm samo, kot pravi moj dragi:teckauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.01.2009, 18:34

clock-img

druga

pencil-img

175

ti si res faca žanaja...najboljše je, da ob vsem tem, kar se ti dogaja te dni, nisi izgubila smisla za humor...

miniko....maš prav, da ga boš dala na hladno...saj sploh verjetno ne ve, kaj bi rad..
go girls go user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse bomo zrihtale, tako da bo prav

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem