Dobro jutro vsem skupaj,
evo pa se je že začelo, prvi delovni dan v novem letu, jaz pa tako lena. Ma bo že, sej samo še 4x vstanemo, potem bomo pa spet lahko dlje spali.
Včerajšnji dan smo izkoristili za lep sprehod po Rakitni, smo našega kosmatinca vprgli v sanke, da je malega nečaka okoli vlačil. Vam povem, da so jima bili vsi fovš, malemu ker ga tak velik kužon vlači okoli, stari so pa bili fovš, ker so morali sami sanke vleči, da so bili otroci zadovoljni. Naš kužon pa je užival in za prvo vlečenje se je kar dobro izkazal. Priznam pa, da je bilo treba fajn paziti, da ne bi slučajno laufal, ker potem sta z malim kar letela tam po potki.
No, da vidim kakšne so kaj novičke.
1122*, ti kar pokliči sestro Miro, da dobiš številko, po zamrznjenčke greš lahko takoj. Pa še napotnico si zrihtaj po tako kot ti je Kajšica napisala.
Ajsi, dobro zrihtaj danes na morfologiji.
Pozdravček tebi in pobču.
Zarja, upam da bo danes vse ok, da je tista kri samo posledica tega, da se je en pikec psolovil in da je drugi full borec. Tole me full spomni na zgodbo, ki jo je imela mojsonček, ona je tudi zelo krvavela takrat ko se je en pikec poslovil, pa poglej jo sedaj.
Žižek, veš da mislim nate, kar se pa tiče časa na RR bo sedaj bolje. Sedaj bo naš začel spet na polno delati pri strankah, tako da bo zvečer več časa za druženje. Kdaj pa pričakujemo tvojo tečko, da prešaltaš na Gonal? Ali boš imela Menopur?
Kajši, kje se vidimo, a na GK LJ, če se ne motim imava nekako podoben termin za krvave dneve
in če se bo vse izšlo tako kot mora, bova imeli dr. D-ja na UZ-jih, kot ponavadi...
Kruce, sem že nehala z zajtrki, sedaj sem tudi jaz že v službi, pa bo malo manj časa za zajtrke, sedaj vam lahko začnem strežti virtualno večerjo. Kako je vaša, je kaj bolje, so se krči umirili.
Pikovit, tako se torej ti razvajaš pred psotopki, saj je prav, človek si mora privoščiti.
Lara, kako kaj, so včerajšnji sprehodi uspeli?
Shuka, a je spet mama hotel v igri
Sonček, upam da ste še vedno 2v1. Držim pestke, da bo mali počakal
Obi, pestke, da bo danes vse OK, Da bo srček delal kot urca in da se bo mamici in atiju orosilo oko
BBpikica, kako gre špikanje, kakšni znakci
Gretka, kdaj maš pa ti svojo
za dobiti, da vidmo, ali bo novoletna akcija prinesla kaj dobrega
Pija, delaj počasi, da nam ne pregoriš, pa ohrani malo energije še za kakšen žur.
pika.po, saj bo hitro minilo do postopka. Pa saj si sedaj zihr imela že 2
miška, dobro se poljubčkaj danes. Mi ki imamo r.d. okoli novega leta imamofull veliko smolo, naenkrat full poljubčkov, potem pa celo leto suša
Netka, kako so puppy-ji, a imamo kakšne nove fotke
Reby, kje si se nam ti zgubila?
Hedi, upam da je zdravje bolje
zdej moram pa malo delati