pika.po in mlinček, hvala za tako obilen zajtrk. Pa kaj ko sem vajinega preskočila in že pojedla kosilo. A je vseeno lepa paša za oči.
mismis, vidim da si dobro opravila. Da imaš spet v igri še enega ta naravnega. Super. Stava je pa tudi padla. Itak, da si je dr.d žele, da pride ET na dan ko bo on na vrsti, ker mu je bla gotov všeč tvoja frizurca.
MTB19797, ima pa avatarček. Pa tak lep.
mlinček, lepo da ste dobro. Te punce še okoli prinašajo.
Ja če bi bilo po želji mojega, bi bila pupa, ampak še nič ne veva, se bova pustila presenetit.
Kar se pa Zdovca tiče, pa jaz njega že od časov, ko je bil igralec ne prebavljam, zdaj ko je trener pa še manj. Je en tak posebnež, da mu ni para. Mu je pa cegu padel na glavo že ob rojstvu, ker tudi če bi mu sedaj, ne bi počelk takih traparij, ali pač.
lara, naj bo lep četrtek tudi za tebe. Pa saj nisi vsega pojedla, ker je še vseeno še nekaj ostalo tudi za mene.
Pa vidim, da spet cartaš svoje otroke.
sonček, vidim da tudi akrobacija ni pomagala, da bi se kaj premaknilo. Pa saj se bo, kmalu.
gigi, ja tudi joške so me, čist tja do koroške.
Sem se že slikala z modrcem, pa je še bolj ogromno vse skupaj zgledalo, sem se potem raje malo z majico pokrila.
biba007, super za akcijo v februarju. Da pa ni več menogona za dobit mi pa ni jasno, prvič slišim. Pokliči ata pa mu povej kaj so rekli, al pa še na Občine v lekarno pokliči, če ti bodo tam isto povedali.
Shuka, jaz tudi nič več ne skrivam trebuha, prej sem pa komaj dihala, ko sem ga skoz notri vlekla (trebuh seveda
)
Kruce, kmalu bo ura 15 pa bosta spet videla svojega otroka. Bo pa padla kaka slikica, kar rečta, pa jo bosta dobila.
Vitabella, pa saj to je super pridelek. Bravo.
Za ET pa naj te ne skrbi, je kot ginekološki pregled, kot je rekla Zarja, kratko, neboleče, pa polno veselja in pričakovanja. Pa s polnim mehurjem moraš priti, kar pa ti je gotovo že ata naročil.