dan, no pa sem se končno tudi jaz sestavila, sem morala še malo notri spanja prinesti, ko je bila noč tako kratka
Da ne pozabim, kasica
oz. skupni fond, za naslednjo žurko znaša že 77 € (30 € je še od novemberske, 47 € pa včerajšnjih) , trenutno je še pri meni na čuvanju. Sedaj pa razmislite, kako bomo/ste to porabile.
Zdaj grem pa malo nazaj brati...
Abra, hvala za dobre želje, kako je mala gimnastičarka? Praviš, da je bolj nočna ptice, ja prava strelka ni kaj, jaz tudi ponoči nimam nobenega domotožja, včerajšnji večer je dokaz.
T1979, tebi pa tale KG ni usojena, že prejšnji vikend nista mogla iti, ker sta čakala
, sedaj pa tole
, mogoče bi bilo fino razmisliti o tem, da bi zamenjala lokacijo smučanja, npr.: kakšno mariborsko pohorje
ali so ti pa v Laško kaj zmešali, ma naslednjič moraš hajnija piti
Sonček33, toliko hvale pa le nisem vredna, bemti mi bo še nerodno, ma kaj govoril, saj mi je že
, kako nam kaj kaže z mojo zmago na stavnicah, ponedeljek bo zdaj zdaj tu. Sonček, ja ta seksi me bo spet pedenal, če le ne bo spet na dopustu. Tole bo pa najin že 3. skupni ET, s tem da nikoli nisem zaprosila zanj.
Zvezdica, saj si ti še med nami danes, si preverjeni, moraš počakati, saj veš, da sem jaz stavila za ponedeljek. Glede na to, da imam pa jaz Et na tvoj rojstni dan, moraš biti solidarna z mano
Hedi, Bravo za preglede
in to, da sta Frnacelček in Micka zrastla. Sem vsem puncam predala tvoje pozdrave in jim seveda tudi povedala, kako dobro zgledaš. Pa so mi kar verjele. Naslednji teden pa mogoče v petek kakšna kavica, če boš še doma.
Kruce, a vi pa že 8 teden, lepo tole napredujete
Ivyy, včerajšnji večer je bil pravi zadetek, vidiš če bi bila bližje, bi se nam lahko pridružila
Kicsi, tudi jaz upam, da ti v sredo ne bo potrebno dolgo čakati na dr. Cerarja
Vitaebella, optimizem, optimizem,... ne razmišljaj o tem, da se ne bi oplodile, morajo se. Ti si reci tako kot jaz, da te bodo v nedeljo pričakale dve super celici, ki ti jih bodo vstavili, vse ostalo je pa itak luksuz.
Reby, kako to, da je tvoj spet bolan, upam da se spet ti ne nalezeš. Drži se mi...
Ajsi, vidva sta pa torej imela sladoledni večer, ma to je tudi super. Škoda pa, da se nam nisi mogla vsaj malo pridružiti, da bi malo pokukale na tvojega trebuščka
Zarja, a je žurka včeraj uspela?
Zup2, ti kar pij pivo in jej jajčka, folikelčki bodo pa itak rastli
Blanči, buši pa raste, kako lepo. Upam, da se ti tudi izcedki kmalu umirijo
Tassi, znam poskrbeti zase a ne, da le dobim pravega na ET. Ti pa čez dva dni UZ.
Gretka, kaj je danes spet nočna na vrsti. Kako si mi ti, a zadnje čase kaj
MBT1979, si se sestavila do končno. Upam, da si varno prišla domov. Občutki včerajšnjega večera so enkratni, to morda pride z imenom
Pija, žal ne bo jabučkov za nas, razen če if by any chance, gre vse narobe. Ampak ne bo šlo
narobe namreč. Kako Fifi, se že sprehajata, ali bolj žalostno gleda iz kota. Jaz sem se odločila, da te prijetne opravke pustim za jutri.