cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Januar 09 IVF/ICSI

clock-img

27.01.2009, 14:35

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

user posted image

clock-img

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Zdaj pa eno čisto resno vprašanje....

ALI vi mislite, da ste sposobne do konca januarja naklofati še cca 50 strani, mislim ali bomo izpolnile mesečni bonus ali kaj?

sigurno!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kr Gigi rabi stimulacijo, jaz pa sem itak že čist blizu tistega tedna!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa Bambi je tudi dolgcajt.....pa pol nas je itak sneg zabasal...

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 27.1.2009 14:36:31 >

Horny Teddy

clock-img

clock-img

T1979

pencil-img

824

ALI vi mislite, da ste sposobne do konca januarja naklofati še cca 50 strani, mislim ali bomo izpolnile mesečni bonus ali kaj?

Normalno da lahko, a kateri mesec še nismo.  user posted image

clock-img

27.01.2009, 14:36

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

No Pikovitka pa je šlo moje kosilouser posted image user posted image user posted image user posted image .......to je eno in edino budalo Mb s potrdilom. Idiot zagamani.

Horny Teddy

clock-img

27.01.2009, 14:36

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Sonček ful maš lep voziček Barve so mi ful všeč.

O hvala  res...tudi meni jeuser posted image ga hodim vsake tolko gledat v sobico

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

27.01.2009, 14:37

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

No Pikovitka pa je šlo moje kosilouser posted image user posted image user posted image user posted image .......to je eno in edino budalo Mb s potrdilom. Idiot zagamani.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zarčitei se pa vedno hudo nasmejim,ko berem tvoje kritike od vašega slavčka

clock-img

27.01.2009, 14:37

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Pikovittttttttttttttttt,

ma bemti, še dobro, da mi je folikel že v soboto počil. Sedaj bi se mi skrčil do neprepoznavnosti.

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

clock-img

27.01.2009, 14:38

clock-img

bambi75

pencil-img

763

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Lahko probamouser posted image

Seveda lahko probamo. Jaz par tistih gromozanskih nejasnih slikc gor nalimam .

Pija si tipkovnico s pirom polije pol pa enter pritiska .

Ostale pa mal lepih tipčkov gor nalimajo pa bo.

clock-img

27.01.2009, 14:39

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Zarja  ti me pa kar štrikat pošiljaš. A veš, da nisem od OŠ. Pa če mi pa igle pa volno prneseš pa bom , ampak danes. user posted image  user posted image  user posted image

ti si čist na drugem hribu kot jaz.......user posted image pa nimam.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Evo še 50 straniuser posted image Takole Murko jih z lahkoto zapolni.Pa še kakšnega fejst dam vmesuser posted image

clock-img

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Z lahkoto...sej smo šele 27.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

27.01.2009, 14:40

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Z lahkoto...sej smo šele 27.

A probamo?

clock-img

27.01.2009, 14:41

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Moram nehati osveževati strani, vsakič ko jo osvežim, me vrže na vrh strani in 3x lahko ugibate, kaj je na vrhu. Dajte se hitro na novo stran preklofati

Važno je, da si zraven!"

clock-img

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Mismis ma pa dans miškolinizem......user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Punce ravno sem izvedela,da me čakata še 2 zamrznjenčka.Jaz sem tolk vesela,da user posted image  in vse kocine mi gredo pokonci.Jupiiiiiiiiiiii,jupiiiiiiiiiiii,jupiiiiiiiiiiiiiii
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
pikovitek, super! upam, da mata prostor za 4 otroške sobice user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

27.01.2009, 14:42

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Mismis ma pa dans miškolinizem......user posted image user posted image user posted image

ma ja, malo se družim s svojimi user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

clock-img

clock-img

biba007

pencil-img

1124

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

O hvala, jest res ne vem, kako bi ponoči...jaz bi ponoči spala...ampak, če mali hoče bom tudi noč prebedela...pa če gre zvezdica po Hausu,  jaz pa po Šladmingu...

Sonček in Zvezdica, pa Haus pa Šladming, madona ste srčkane user posted image .  Hura za nosečke user posted image

Zdej grem pa še ostalo prebrat...bržda bi utegnila bit že tetka???

clock-img

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

čokolada........za Mismis
user posted image

Horny Teddy

clock-img

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

Zvezdica, v četrtek bodo kar lignji padli. Čeprav se mi zdi, da pri meni ne deluje ne lignji, ne kebab, smo že vse probali, samo z burekom še ne, mogoče pa mamco prepričam, da mi ga naredi

Draga moja, ko sem prvič po čudežu vsemogočnem izvedela, da sem user posted image sem šla sama v hudi oblekci(ja zvezdica bila zrihtana fit user posted image )  k Olimpiji, na PIZZA burek. Ja, od šoka, veselja, zmedenosti.... vsega. In moj je vedel kje me najde, ker sem bila res v ŠOKU. In preden sem drugič izvedela sem bila ravno tam, potem sem si zračunala da mi zamuja pa sem hitro tekla po CB (sicer žalosten konec ampak..) Tisti dan, ko sem šla s punkcije je moj sam od sebe zapeljal tja...ja ob pol 10ih zjutraj sem jedla burekuser posted image user posted image user posted image . Ok, ko sva šla z ETja je bilo ravno tako. In ti povem, da ta pizza burek dela čudeže. Vsakič s pregleda zavijem na olimpijo(na bavarcu) in enga za sabo enga pa v avtuuser posted image user posted image user posted image . Zdaj vsaj vem zakaj nisem več fituser posted image ampak za te male čudeže bi šla v Bih po burek če je treba.

Tako ti povem, sem prav vraževerna postala...

i belive i can fly....

clock-img

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

Dan punce! Jaz samo počivam in sem zelo pridna, izcedki so manjši. Moja zdravnica mi je spet odprla bolniško in bom še 1 mesec doma... Sem ful vesela.

TI POČIVAJ.... Nič ga srat okoli, pa bolniško do konca če je treba.
Daj si en tikerček, da te lahko spremljamo teden za tednomuser posted image

i belive i can fly....

clock-img

27.01.2009, 14:43

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.teilani.de/odb-wetlook.jpg&imgrefurl=http://www.teilani.de/odb-D.htm&h=600&w=800&sz=68&tbnid=R64oO4Nmk9N-IM:&tbnh=107&tbnw=143&prev=/images%3Fq%3Dcolin%2Bfirth%26um%3D1&start=2&sa=X&oi=images&ct=image&cd=2][/link]

clock-img

27.01.2009, 14:44

clock-img

mismis

pencil-img

10486

čokolada........za Mismis
user posted image

slika pove več, kot besede...

user posted image

Važno je, da si zraven!"

clock-img

27.01.2009, 14:45

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

pa vsestranski Mattek
user posted image

Horny Teddy

clock-img

27.01.2009, 14:45

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

user posted image

clock-img

27.01.2009, 14:46

clock-img

bambi75

pencil-img

763

Pikovitka pa nisem Murkota misla.user posted image   Bom prišla k teb pa  user posted image   Saj vem ja da ne smem zdaj ko si nosečka in se jim vse oprosti,ampak ne ga tako biksat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem