Dan
Kajsica in mismis, upam, da se vama uredi glede postopka z zamrznjenčki. Kot sta rekli, dela imajo enako z vami, samo kasirat pa ne morjo, pa jih potem mal v žep zebe, ker ni denarnica toliko debela. Pa, samo da se vse uredi.
No, pa sem malo nižje prebrala, da se bo dalo vse urediti. Bravo!
Blanč, ja pri meni so se pa krvavitve čisto ustavile (evo, že trkam po mizi). Tako, da imam sedaj mir in naj tako ostane. Kot kaže se je drugi zarodek izločil, ker na prvem UZ je bil še viden, potem pa ne več.
Grethy, imaš prav. Vse se ali pa smo se borile za otročke, p naj bo pot kakršna koli, vse moramo imeti čim bolj čisto pot, brez takih ovir, kot se sedaj nekaterim obetajo ali dogajajo. Ma, da vsem uspe.
Kicsi, kot kaže se ti obeta življenje v moški družbi. Bravo.
anci banci, bravo za lepe rezultate NS in prelepe občutke ob gledanju svoje pikice, ki pa res lepo raste.
Goldy, saj mee tudi še včasih malo špikne v jajčnikih, še posebej v levem, kjer j bilo več foliklov. To se sedaj počasi vravnava, vrača nazaj na prvotno stanje. Mal pa še čutiš, ker se maternica dviguje, pa širi, pa je še to špikanje prisotno.
Pikovitek, pa ti res znaš uživati. Jaz bi bla tudi rada v Strunjanu. A je tvoj na rehabilitaciji, a imata le relaksacijo?
sonček, super, da je t otročkom vse v redu. Naslednji teden pa ponovno na pregled, pa boš šla pol rodit.
A že kaj komaj čakaš, da boš imela pikico v naročju?
Sulflinija, bravo za srčka, pa za pikico, ki lepo raste.
cukica, ti potem padeš v to, da greš sedaj v postopek z zamrznjenčki. Naj bo uspešno.
Stijan, super za glasna
.
Shuka, soseda moja. Vidim, da v bušiju dogaja. Jaz pa tudi komaj čakam, da bom čutila malega škratka.