Zdaj pa vprašanje, a se je naša Fargesia kaj javila, danes je imela UZ, pa me zanima, kako napreduje???
Fargi, hitro poročati...
Zup, čestitke za 5 celic, v nedeljo pa že po deco, ma to je čisto super
Hedi in Reby, za jutri še velja, kljub vsem se moram dobro nasmejati, pa zdaj še lahko pirčkam in čikam
Gretka, nikar preveč hvaliti, se lahko še pokvarim
. Ne čisto resno, mi bo nerodno.
Abra, hvala za izrečene misli, kar je, je. Gremo naprej, do naslednjega postopka ata na mamo, potem pa spet dr. D na mismis-a
. Kar pogosto menjam partnerje, kajne. Pazi na svojo strelko, da te ne bo kdaj presenetila s podobnim režimom
MBT, srce a si šla danes kljub vsemu malo pošpegati na GK LJ, daj priznaj
Zvezdica, takole tvoj rojstni dan je mimo, jutri greš lahko roditi, itak bo imel Medo svoj rojstni dan.
Sonček, ti pa lahko še kakšen dan počakaš, ne vem če sem sposobno istočasno dihati za dve, ok vsaj ne tako, da me ne bi naš čudno gledal
mojsonček, samo da si dobila, vse kar si, si zaželela. Jaz žal nisem dobila nič, kar sem hotela danes kupiti, ok razen nove krtače in novega pliška za kužona.
Cukica, ti se kar sprosti in se jutri dobro zmeni s sestro Milico, ma da vama uspe. Zate še posebaj navijam, ker se spomnim tvoje junijske zgodbe.
.
Stella Rossa, a si potem kaj probavala prilepiti slikice, tam nekje sem ti napisala navodila.
Žiži, Špelka in T1979, jutri za vsako eno polno košaro pirhov, en poln mošnjiček dobrih plavalcev, pa uspešen miš maš vam želim
. V mislih bom z vami.
Kajšica, za jutri
Tassi, jutri uspešen UZ in seveda STOPKA
Miška tudi tebi, jutri uspešen UZ in seveda STOPKA
NOSEČKE, jutri za vse skupaj in za vsako posebaj veliko veliko dobre volje, lepih pikic in pikecov, uspešnih CTG-jev
zihr sem še kaj pozabila, a kaj čmo, starost pač. Gremo se stimulirati
< Sporočilo je popravil mismis -- 29.1.2009 19:47:07 >