Jutrčka pupe
IZVIRNO SPOROČILO: lara light
Shuki, vse mirno? Jaz sem bolje, kašljam kot stari prdci, a počasi upam, da pojenja...škratka sta neverjento mirna, redko ju čutim, me mora skrbet? Kaj pa s.manček?
Sam se ti men
Larči cajtej, sej bo minilo, je pa res da je naše telo dovzetno za take stvari ker so hormoni čist podivjani.
A škratka čutiš več kot 10x na dan? Mislim, da ni razloga za skrb, ne vem kako je pri dvojčkih ampak pri teh tednih bi jih lahko že kar dobro čutila, lahko pa da sta sam dva zaspankota. V primerjavi z mojim s.menčkom je tale moj pravi vragec, sem mislila, da se bojo gibi ustavili, oz. omejili ker nima tolk placa, sam ga ma očitno še dovolj, ker se mi redno vidno javlja.
Gigi srčica - Super za 3 celice in zdej navijamo, da se lepo oplodijo in te 4.2. čakajo.
Zarči moja - ti si se pa res oborožila z apoteko, sam da bo pomagalo, zdej pa nč ven hodit sam čajčke pit pa arcnije, da bo bolje.
T1979 - zdej počivat, da boš v nedeljo fit za otročke
sosedica moja - kaj je blo dons za fruštuk?
Zvezdi - a je Liam tud zamujal?

Tale škratek pa štrajka, k ve da je zima zunaj pa da ga bo zeblo

. Naj CTG pokaže akcijo.
Sonček - nič ne skrbi in ne razmišljaj preveč o tem, važno je da boš v nedeljo že cartala in bo vse za tabo, me bomo pa dihale s teboj. Važno od vsega pa je, da bo fantič zdrav.

Evo še pikepoke ti pošiljam, da bo vse OK

Zdej se ne smeš negativno napsihirat k pol bo še slabše, bl boš pod stresom in to veš da ni dobro. Mislim nate in naj bo današnji dan vseeno lep, čeprov se mi zdi, da se boš predala razmišljanju o jutrišnji akciji. Na Jesenicah bojo lepo poskrbeli zate in za otroka
blanči - čist ti verjamem, vse smo si in si želimo normalno nosečnost ampak ko boš na NS videla svoja škratka ki sta zdej že človečka ju boš hotela skoz gledat.
Seveda vsem ostalim tud lepe pozdravčke čeprov vas nisem omenjala.