MTB1979, vidim da si včeraj izvedela 2 lepio novici. A ne, ti da kar novo energijo, veselje.
Greti nam je vsa zaspana skuhala kavo, kruce pa pripravil zajtrk. Jaz pa vse preskočila, ker sem imela cel dopoldan obiske.
nokica, a ne naj te punce pohitijo, da jih ne bosta vidve s hedi prehiteli.
gigi, bravo za 3 celice, 3 zmagovalke.
Pa super za nežno punkcijo in dobre plavalačke.
mismis, ti si tako pridna, ko nam takole poročaš novice. da smo takoj na tekočem, ker nas tako skrbi za vse, pa čeprav vemo, da bo vse super.
Zvezdica, vidim da te medo še kar malo heca. Te mal podreza, kot da je že pripravljen, pa se zmeraj premisli. Zdaj bo pa res kmalu že čas, ker datumov na stavnici vedno manj.
Goldy, bravo za živahno derklico. Pa lepo je brat, da sta uživala ob pogledu na njo.
T1979, tudi tebi bravo za 3 zmagovalne celice.
Pa upam, da si zdaj v redu.
Blanč, nič bat glede jamranja. Me smo za to tu, da te poslušamo, pa vsaj malo pomagamo. Vrjamem, da si že utrujena od vseh skrbi in bi rada uživala v nosečnosti. Bom držala pesti, da se ti ta želja čim prej uresniči.
sonček, nič fletno, kar te čaka. Upam, da bo vse v redu. Zdaj se probaj vsaj malo umiriti, jutri pa naj gre vse po lepem planu. Se pravi boš jutri v naročku stiskala svojo štručko.
BEBIII, vidim da si imela razburljiv dan. A se je k sreči dobro končal. Zdaj pa naj bo čim prej čas za konzilij in pošta en dva tri v tvojih rokah. Pol pa akcija.
shuki, ja tvoj smenček pa res skrbi, da vam ni dolgčas, vas opozarja.
Lara, naj te ne skrbi. S škratoma je vse v redu.
Ju boš občudovala v sredo.
zup, vidim da si se že odpočila. Ja, zdaj se pa le pripravi na otročke, ker pol jih boš skoz catala v bušiju.
zarja, vidim da je tvoja kri slaba. no, bova skupaj vitaminčke jedli, pa še bolj zdravo živeli. Pa kar od Shuke nasvete uporabi, so dobri.
miška, bravo za dober UZ in pravo akcijo. V ponedlejek pa ma, da bo vse črno na UZ in ne v čakalnici.
Za stimulacijo bi pa jz še zmeraj raje tipčke, ker hrano mam lahko vsak trenutek ko se mi zahoče na krožniku, dobrga tipčka pa še nisem našla doma na kavču (razen mojega predragega)
Reby, vidim da imaš novo prijateljico-školjko. Pa upam, da se ne bosta prav pogosto srečevali iz oči v oči. Koliko časa traja, da se Elevit absorbira, pa nimam pojma. Po moje ni panike.
šopka, super za ponovno akcijo.
Fargi, danes pa pade stopka. Naj ima m.sestra mirno roko.
Špelka, bravo za 17 celic
, vrjamem pa,d a si boga. Upam, da se vse umiri in bo vse v redu s teboj. Mislimo nate.
tassi, super za lepo rast foliklov, jutri pa naj bo na UZ pet viden napredek.