Dober dan vsem skupaj.
Kruce, hvala za kavo, čeprav mene bolj mika tisti košček milke.
Pika79, dobrodošla med nami. Naj vama tui sedaj uspe v prvo, da bo Naja dobila bratca ali sestrico.
Gigi, žal mi je za prijatelja in, za tako žalostne pretekle dni.
Zdaj pa naj se začnejo lepšidnevi.
Pija, vidim, da si aktivna pri delu. Kot so že rekle nekatere, hiti počasi.
obi, upam da boš lahko čim prej rešila svojo težavo z G, ker 150 km daleč pa ni kar tako.
Mlinčki, prav lepo je brati, da je s pikicama vse v redu. Jaz pa še 5 dni počakam, pa bova tudi vsa blažena gledala najino pikico.
baci, lepo da si spet z nami. Naj bo ta postopek uspešen.
Zarja, mislim nate. Pa nič bat, da bi naszamorila. Za to smo tu, da si stojimo ob strani in pomagamo v takih trenutkih. Ti se kar izjoči in naj se čim prej vse uredi.
mismis, jaz sem dobro, Matevž raste. Ga grem zdajle spet mal cartat, včer pa sem malo obiskala moje vrtčevske. So bli kar nalimani name in vsakič, ko sem vstala so spraševali, da pa ja še ne grem domov in če bom še kaj prišla. Ah, ti mali škratki. Ampak je doma še vseeno najlepše, ker takoj ko sem stopila v službo so me ta starejše oselavke spravle v slabo voljo (majo take osnovnošolske in egoistične fore, da ej škoda besed).
Kako pa si ti? Si že v nizkem štartu?
oktavija, vse čestitke tudi tu.
Kar se pa diete tiče je pa res. Jaz sem jo tudi imela od 1.-2. postopka in mislim, da je tudi nekaj pripomogla k uspehu.
blanč, vidim da si sedaj končala pri Rešu. Ja jih res zna kar puhnit in mal pogrešaš njegov stil. Ampak jaz imam podobnega G, ki tudi zna kako bolj na hec obrnit, pa nič ne komplicira, vse pove na kratko in z bistvom. Edino po tem se razlikujeta, da je moj G bolj na počas narejen, da nima stila hop na mizo kor Reš.
Shuka, en mesec bo tako hitro tu. Kar ne morem verjeti, samo ko pa te vidim s trebuhom, mi j pa vse jasno.
pika.po, prave besede si uporabila: Slej ko prej bomo vse ujele ta trenutek!