IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Šuki tale s-manček bo pa res fuzbaler. Včeraj je imel sin od prijateljice RD in mu je naredila torto z s-manom. Ne vpraši na koga sem se takoj spomnila
Lubica moja
Lučka - lepo si napisala svojo zgodbico o pozitivizmu in optimizmu, res je nekaj na tem.
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi
Hej, vprašanje:
Kaj pravite ve?Kok mislite da je UZ škodljiv za plod?
Se lih z eno pogovarjave o tem,pa ne prideve na skupno pot.Zdaj bi pa rada slišala še vaše mnenje.
Je pa ni, dokazov ni, samo sumijo da je, jaz sem jih imela v 1 tromesečju enih 8 UZ-jev, ker sem skoz krvavela, tko da.....če je kej škodilo pa ne vem in o tem ne razmišljam.
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica
Mam pa eno vprašanjce. Do zdaj pred punkcijo nisem jemala nič proti bolečinam ampak tokrat pa raje bi. Zdaj me pa zanima kako naj vzamem tablete, imam pa Ketonal forte 100mg.
BB, mislim da so ženske pisale, da so vzele kakšne pol ure prej tablete, da je prijel pravočasno
Točno tako!
Ti kr posluš našo mismiško vse si zapomni.
Sicer pa bi moralo v navodilih pisat koliko časa potrebuje da prime. Jaz sem vzela pol ure prej pa je blo OK. IZVIRNO SPOROČILO: arneja
Pa, Šukec, na tvojega spiderčka sem pozabila - pa itak vem, da pridno pleza po mamici sem in tja . Bo vodnarček, kot jaz, ne ?
Arnejči - kje si ti naša izgubljenka, no vidim, da si si vzela čas zase in prav je tako. Leto 2009 bo vaše v to sem prepričana. Mislim nate tudi, ko te ni in navijam za februar, marec.
mojsonček - pozdravljena

, ja vreme je res turobno ampak bo Larči poslala kak sončni žarek pa bo bolje

No upam, da minejo te bolečine, da bom lahko še veselo tipkala in se javljala in vam težila
Larči - hvala za objemček je že bolje

Sej vse potrpim, dokler se mi s-menček oglaša, sem pomirjena.

Danes ti želim en prelep pogled na ekranček,

ko boš zopet videla svoje srčke v bušiju.
gigi moja - tko to pride ampak ne skrbi če sem dala špikanje skozi, punkcijo, skrbi zaradi krvavitev, bom tudi to, navsezadnje mam še 1 mesec do konca, pol pa upam, da bo bolje, no prepričana sem da bo, ker name mislijo take prisrčne pupe tuki gor, da mi je takoj bolje.
BBpikica - bravo za ateja, on je res car
Tiste k jih nisem naštela, ne zamert, mislim na vas vse.