Dan, dan.
Kako smo? Ste kar veliko naklofali tu gori, tko da ........berem, berem,........
Najprej, da se dodam na stavnico. ZVEZDICA 23.1., SONČEK 27.1.
Sedaj pa navijanje:
Nedelja, 18.01.
Vitaebella - UZ
Pikovit - UZ
zarja, vesela sem, da se počasi pobiraš, a si nabiraš nove moči in optimizma.
gloria, fletne in domiselne slikice malega Nika.
Zvezdica, a tak mali cuker je bil Liam, no saj zdaj je pa malo večji cuker.
Grethy, še tu

.
n74, nič razmišljat o tretjem postopku, ker bo drugi uspešen. Ti samo mene poslušaj.
tassi, žal mi je za infekcijo in s tem prestavitev postopka. Drži se.
shuki, ta voda v telecu je hudič. moja prijateljica j bil kot napihnjen balon. Je takoj po rojstvu, že v porodnišnici zgubila 14kg (pridobila jih je pa 30). Je, rekla, da je šla sam voda od nje. Na koncu nosečnosti pa tudi ni mogla niti prijeti kako stvar v roke, toliko trde prste je imela. K "sreči" je rodila 3 tedne prej.
miška, kako si? Počivaš čez vikend, da greš potem spet lahko v ilegalo.

Špikanje poteka v redu, kaj stranskih in zadrogiranih učinkov s-fakta?
Kruce, a že 7 tednov? p akako gre čas hitro. Raste fižolček, raste.
Pika79, super za manj stranskih učinkov hormonov. Jaz sem tudi v 2 lažje prenašala hormone, čeprav menim, da me je bol s-fact zedala, ki ga pa v 2 nisem imela. V glavnem, srečno punca.
Vitabella, to so lepi rezultati za 1.UZ. Bravo, kar naj folikli še naprej lepo rastejo. Kakšen se pa še skriva kje zadaj.
Mlinčka, kako kaj dvojna mami? Se dobro počutiš? Mene pa sedaj že dva dni slabosti pri miru pustijo, pa naj tako kar ostane. Samo moj nos je še pravi detektiv, a pri tebi tudi? Sem si pa kar postregla tvoj kakav, ker mi je prav zadišal.
sonček, vidim da se še ne dogaja. Kar se pa otročka tiče, bo pa ne glede na to ali bo kozorog ali vodnar, ziher fajn.
gigi, bravo za palčke. Si pridna, ko počasi zmanjšuješ, da ni prevelik šok. kaj pa kaj ostali znaki, kar se špik tiče? Vidim, da so malo drogi občutki, ampak dogaja pa se.
nokica, kako kaj? Vidim, da si vsa v plavicah zaradi inzulinskih špikic. Saj po porodu bo pa spet mir.