Evo in zdaj sem priden in berem od 77. strani dalje, da vas lahko vse obdelam kot se spodobi
bbpikica, saj ni več kaj reči, že vse veš, mogoče bo pa ta nova Reševa metoda bolj uspešna, drugače me pa veseli, da te vse skupaj ni totalno povozilo, ma si borka veš, in da že kuješ načrte za naprej
Žižek moj, škoda jeze, to škodi lepoti, saj veš
. Poglej saj je razumljivo, večina jih bere po diagonali in so spregledale tvoj dobronameren nasvet: Vse bi pa rade čimprej zanosile in za ta cilj smo pripravljene narediti marsikaj in ja včasih tudi nepremišljeno. Jeb@at ga, take smo. Kako si ti meni drugače
Tassi, jutri le povej za svoj problemček, najbolje je igrati z odprtimi kartami. A ja še to, lepo oblekico imaš
Gospodarica, seveda se te spominjamo, žal mi je tudi da tečka zaostaja, ali si probala s preiskušeno metodo, namreč z rdečim vinom?
Gretka, kaj smo ta teden dopoldne ali popoldne, dolgujem ti še ?bjemčke in pa seveda %87##"&/ (beri kletvice), ker je
prišla. Ali "Ne daj se Ines..." in "Idemo dalje..."
T1979, torej je UZ ravno na nedeljo? Ma ja, samo da se gre k željenemu cilju naproti
mojsonček, kako si ti in tvoj pikec/pikica?
Zvezdi, se meni zdi, da se ti nam ne boš nič v petek pridružila, imam nek čuden feeling, da bomo me v Kongu čakale na novičke o rojstvu Medota
Reby, počivaj počivaj, naslednjič pa, ko bo tvoj dragi spet bolan ga izseli v sosednjo sobo spati. Ma kaj se to pravi, da nam bodočo mamico okuži
Blanči, zadnje čase si bolj malo med nami, kako smo, kako sta tvoja mulčka?
Shuki, upam da bo kmalu bolje s tvojimi rokicami, mam pa občutek, kljub skrivanju, da imaš ti pobča pod srcem in to celo veš, pa nam takole spretno prikrivaš.
Žogica, v petek se pa le dobro zmeni z dr. Požlepovo, da ti odobori takšno terapijo, ki ti bo pisana na kožo
pika.po, ti si te torej odločila, da bo februar tvoj mesec, je že prav tako, ali pa morda ciljaš na horoskopsko znamenje škorpijon za svojo pikico
miška, ilegala rulz, a imamo danes kaj stimulacije v dobrem?
Kajši, ti se pa tudi dobro zmeni z Blankico 27.1., boš pa hitro za mano, ni kaj obe bova pa februarski nosečki
Abra, hvala ker misliš name, ampak jutri je samo rutina, kri ti vzamejo in gledajo, kdaj približno bo ovulacija. V sredo bova pa z Žižkom skupaj dajali noge dr. D-ju narazen. Špelka je nekaj pisala o slikicah tvoje pupike, jaz je žal ne vidim v albumu, ali nam lahko lepotičko strelko pokažeš preko privat albumov?
Špelka, ja naš medvedek je sedaj že pravi medved, tako hitro rastejo tudi otroci, danes še joka in v plenico kaka, jutri prvi zob, prvi korak, pa beseda, potem pa kar zleti in že ti en pubertetnik kravžla živce. Ampak kaj češ, kljub temu si jih želimo in jih imamo radi. Sem pa iskala Jakobove slikice pri Beniki v albumu, pa nima nobenega javnega
(ali pa sem jaz smotana)
Bambika, kdaj ti štartaš naprej?
Lara, lepa oblekica, si pa hrabra, da si upaš sedaj shopingirati za novo robo, ko pa vendar veš, da ti bo vse kmalu premajhno
Zarja, me veseli, da se stanje tudi pri tebi izboljušuje, najlepše pri žalosti je to, da ima kratek rok trajanja, namreč največ lahko traja 7 dni naenkrat, potem mine, a se vrača v valovih. To je pač neka teorija, bomo videli če drži.
Lučka, ja mi smo že v akciji, naslednji teden v sredo ali četrtek bomo že greli
MBT1979, verjemi in uspelo ti bo, torej vera v uspeh je pol uspeha
BarbiG, kako je pri tebi, je možek že kaj več doma, ko ni potrebno plužiti. Itak nam bo pa tale dež ves sneg pobral
Vitaebella, ma ti kar verjami, jutri bo vse v redu, padla bo stopka in čez dva dni punkcija
Goldy, kako si mi ti in tvoja pikica, po moževo pikec, kako napredujemo v rasti
Loremi, pozdravljena med nami, veliko sreče v postopku, jaz sem te kar dodala na seznamček, za evidenco bi te pa prosila, če nam lahko izdaš, v katerem centru se zdraviš za neplodnost. Če nam pa še izdaš datum prvega UZ, bomo pa z vso močjo navijale tudi zate
Wp, posluši Gigi, ko ti hoče le dobro
. me pa veseli, da sta z dragim uredila zadeve, za naprej se pa vse pogovorita, še preden pride do konflikta
Pikovit, dobro narkostično punktiranje ti želim
ti, ti junki ti
a bo cela stran?
nč, grem gledati kaj je z torto, ki jo z mojim pečeva...saj ne moreš verjeti, česa vse se jaz lotim