Večer vsem skupaj, takole midva s
sva se natekla, ubogi revež mora laufati s svojo gazdarico, ki hoče biti fit, da bo lepše zgledala na tistem stolu, ko bo dala dr. D-ju noge narazen
. Mislim, da bi ga moj kužon kar v tisto majhno rit ugriznil, če bi ga videl, samo da bi mel mir pred gazdaričnimi norimi idejami.
Zdaj grem pa gledat, kaj sem zamudila.
Reby, a si ti meni že kaj bolje s tem prehladom?
T1979, hormončke bomo pa jutri gledali, mislim jih bodo, jaz vem, da jih imam, jih čutim
Pija, če so pa taki jodlarji, mam pa srečo, da mi ni treba nič gor iti, za poslovne poti je pa balkan zakon. A greš spet na koncert od rdečega jabučka
Dakec, bodo hormoni, bodo jutri, kaj čmo, pa sej en dan gor ali dol
Tassi, pa to mi delaj, gremo naprej novih zmagam naproti. Tako se govori
bbpikica, nobenega dogovora s sestro, razen če ona bere tale forum in me zato takrat naroča, ali pa dr. D ko mi napiše napotnico za postopek že sam preračuna, kdaj imam jaz ciklus in kdaj približno bom na GK, pa si takrat zrihta, da bo delal
Tale druga razlaga mi je bolj všeč.
Netka, glede na to, da je tvoja pupa polnoletna jo pripelji s sabo, pa še kakšno prijateljico naj vzame. Potem pa one dve na drugo stran lokala, me pa v kontra smer in ni vrag, da se bomo imeli vse dobro. Mam dobre ideje, a ne?
Špelka, fotostimulacija pa mora biti, saj veš da meni zdaj hormoni delajo (pst ne nobenem povedati, da sem v naravnem postopku), pa tudi jaz ne morem mojega, ker ga danes ne bo domov. A ima katera naslov od dr. D-ja, mu bom šla zavijati pod okno kot goneča
. Drugače pa jaz njemu ne samo da mežikam, mu tudi kaj lepega vedno povem.
Hedi, ma pa novo 'blekico, Hedi ma pa novo 'blekico. Se že pripravljaš za v Rim, draga moja?