Dan
vem da sem že pozna, a vseeno mal ponavijam za nazaj.
mismis, bravo za dober rezultat, za jutri se pa le uštimaj, da bo dr.D veselo gledal in užival.
gigi, bravo za folklčke, kar naj še naprej lepo rastejo, v njih pa super kvalitetne celice.
Pija, potem pa le prileti naokoli v petek, da vidiš moj mini špehi buši.
Kruce, so ti že ostale punce odgovorile za prometrium. Mene so ob tisti vmesni krvavitvi še G v Kr opozorili, da ga moram jemati, da preprečimo kako nevšečnost. Vidva kar vstrajajta pri tem, kar je rekel ata, ker on še najbolj ve. Ker če ne bi bilo potrebe pri vama, bi vama že on rekel. Ne vem, mene je moj osebni G vprašal, če mi imam še dovolj tablet, a mi mora predpisat recept,...v glavnem tudi zagovarja to.
Reby, naj prehlad in glavoboli izginejo do konca. Mene tudi včasih boli glava, če že zjutraj malo zatajim s pitjem vode.
pika.po, ja kar pridi v petek. Ampak tudi tam komaj sfolgaš vse skupaj, ker bo itro tipkanje, ups govorjenje.
mojsonček, bo padla fotka, bo, samo da se v roke vzamem, kar pa tud n bo tako zelo enostavno.
pa moj tudi ni tako lep kot tvoj. Moj je še mal mehek, ker ma oblogo.
miklarom, prav fino je brat, da si dobila pošto in se štart za postopek tudi tebi bliža.
zvezdica, se pa res bliža dan D, ko te že vse daje. Saj bo kmalu tu, potem boš pa zaspana zaradi lepih trenutkov.
pikovitka, vidim da si se že zbudila iz nerkoze. Še enkrat bravo punca, za včerajšnji rezultat.
Ledenka, lep voziček. Boste pa fensi densi. Midvapa še nič ne veva na katerega bova uč vrgla. Je pa prav, da malo že pogledava, da ko bo potrebno, da bova vedela katerega v roke vzet.
Shuki, vidim da si že nazaj. Važno, da je vse v redu. Tvoj naj se lepo oglaša, pa bo. A ctg pa imaš v začetku februarja?
suzi, vidim da ti je že mismis odgovorila. Ona je ena od punc, ki pozna sistem na GK, tako, da jo kar ubogaj.
Pa kar na GK naj gre na spermiogram samoplačniško, da bosta imela marca že vse rezultate pri sebi.
sonček, nič nbat, vse je v redu. Dež je pa zato, ker vsi jokamo od sreče, ker se bliža tako lep trenutek, ko bosta svojega sončka dobila v naročje.
zarja, pozdrav na vaš konec. Si nam spet polna elana (ampak ne Begunjskega, ki se bori s financami
).