Skuštrana, kako si zadovoljna z Zappom?
Mi smo z njim zadovoljni, sploh pri Lizi smo ga uporabljali full in kar dolgo. Ko sem bila z Arsenom noseča sem jo napokala noter in gremo, ker drgač ne bi nikamor prišli

Arsen se pa ne mara preveč vozit, tako da ga manj uporabljamo, ampak je še vedno v uporabi, sploh za kakšno trgovino, pa kak daljši sprehod...Je pa tako, je majhen, okreten, lahek.. Pri nas je non stop v avtu, pa ko ga rabiš ga ven potegneš, drgač pa tudi ni napotiTo so plusi. Minusi - jaz imam en sam nestabilnost, grrr. Liza je bila full živahna in se je parkrat kar sam prevrnil, tudi če ni bilo nič obešeno na njem. Pa, ko sem imela lupinico gor in je bil Arsen noter sem morala voziček full trdno držat, ker ga je valjda hotela Liza vozt oz. se držat za njega, voz pa full nestabilen in se zelo hitro prevrne. To boš morala pazit, ampak ti imaš fante pa po moje ne bota hotela gurat vozička kot naš deklič
Joj, danes pa pri nas piha ko
In ne gremo v nedeljo v Čatež, ampak naslednjo nedeljo, si je mož zrihtal fraj pa smo prestavili
Široko povijanje - Lize nisem rabila, je rojena v Ce, tam pa če so kolki ok ni potrebno. Arsena sem morala, ampak uporabljam Racmanke pa je rekla da je to ok, ko pa smo šli na kontrolo k našem pediatru je hotel da mu preko racmanke dam še tist cokn pokn plenic..Ma, ja..Sigurno

No, Arsen je rojen v Po in tam priporočajo. Sta pa oba imela kolke ob rojstvu ok, ampak so pač razlike med porodnišnicami. Recimo v Ce, če so kolki 1B potem ni potrebe za širokom povijanjem, v Po pa je