writing-img

RE: III. pričakovanje

clock-img

13.08.2009, 09:45

clock-img

Anonimen

ti pozvonim na telefon. ok?

clock-img

13.08.2009, 10:35

clock-img

emaa

pencil-img

7450

A vidve pa še kar tukajuser posted image

clock-img

13.08.2009, 12:25

clock-img

Anonimen

ja, emaauser posted image user posted image user posted image
sem klicala v lj, kdaj naj jutri pridem. pa mi odgovori sestra, ce imam napotnico za ctg pa uz.???????
men ni dala G nobene napotnice razen za porod!!!!user posted image
tko da bom danes ob treh klicala v postojno, ko dela moja G in rekla da pridem k njim na meritve se danes. ker me kr skrbi, se je mala cist umirila.
ce pa bojo kaj komplicirali, pa bom prisla z "laznimi " popadki!!!!

clock-img

13.08.2009, 13:19

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Ma veš kaj men so sestre zmeri rekle, bolš 10x brez veze, kot pa enkrat prepozno, jaz sem tudi enkrat šla, ko ju cel dan nisem nič čutila. 

clock-img

13.08.2009, 13:21

clock-img

Anonimen

ja sj jst jo cutim, sam fuuul nezno. mene bolj skrbi to, ko je pojstelca ze cist na koncu.

clock-img

13.08.2009, 14:06

clock-img

Dorca

pencil-img

191

Emaa, pozdravljena, lepo da prideš še mal k nam prečikiratuser posted image

Miška ti sam pejd, men so tud včerej na Jesenicah rekl, da bol da zaston pridem kot da je kaj narobe! Men je dala moja napotnco, tko da zgleda, da je tvoja pozabla - ti sam pejd! Pa da sporočiš!!!! Drži se in srečno! Mislim nate!

Kdor nima otrok, ne ve, čemu ljubezen. (italijanski pregovor)

clock-img

13.08.2009, 19:36

clock-img

Anonimen

evo me.
vse ok. s tamalo in z mano, posteljica je tudi ok. tamala super. nic se ne kaze. ocitno bomo cakali do roka.
tudi prav. sem se sprijaznila. dorca, tko da jst sem opravila danes kar sem mela jutri za narest.
v ponedeljek pa imam s5 pregled

clock-img

13.08.2009, 22:09

clock-img

Dorca

pencil-img

191

Ej Miška, važno da je vse ok! To je najbolj pomembno, poj pa če pride Nina ta ali drug teden - dalj itak ne bo šlo!!!

Jaz pa upam, da me jutr prklopjo, ker me vse tko dol tiši, da komej hodim!

Sporočim kako in kaj.

Nočka

clock-img

14.08.2009, 09:21

clock-img

Anonimen

jutrooooo!!!!
ja itak. sam da je vse ok!!!
dorca, zate pa user posted image user posted image user posted image !!!

clock-img

14.08.2009, 16:27

clock-img

Anonimen

ja halo!!!!!
babe, pa kje pa ste??????
dorca ziher ze pestva!!!!!!

clock-img

14.08.2009, 17:07

clock-img

Dorca

pencil-img

191

Evo meneuser posted image

Miška, očitno te bom počakal oz. me boš prehitela! Sem bla na pregledu, otroček je že čist ok za ven, ampak imam pa mat. vrat čisto zadaj, nič zmehčan, odprta še kar 2 prsta, pa še baje je z obrazkom obrnjen/a proti mojemu trebuhu, moral/a bi biti pa proti riti, in ne bi mogel/mogla ven. Tako da je rekel gin., da če bi me poslal rodit, bi trajalo in trajalo, tko da imam spet kontrolo v ponedeljekuser posted image user posted image user posted image in me potolažil, da ni rečeno, če je 3. otrok, da bo hitrouser posted image

Pa še ful me je ustrašil, zdej ne vem a ima katera izkušnje, je rekel, če sem bla na nuhalni in sem rekla, da mi jo je delala moja gin., pa je nekej cmokal in jamral in sem rekla, če je vse ok, pa je začel, da kao moja gin. nima licence in bla bla... Itak sem mu rekla, da jaz ne vem kdo ma licenco in kdo ne, da vprašala sem jo, če grem na nuhalno v Ljubljano al kam, pa je rekla, da mi bo ona naredila, jaz pač zaupam svoji ginekologinji! Sem pa potem izvedela, da ima ta gin., ki me je danes gledal licenco in da so ful alergični na tiste, ki jih delajo, pa nimajo licence. Joj sem napisala klobaso!!!!

No tko, sedaj pa čakamo ponedeljek....

Sem pa res slabe volje, tiši mi dol ko mali user posted image , da tud hodt ne morem!

Miška, upam, da nama drug teden rata!!!

clock-img

14.08.2009, 17:09

clock-img

Anonimen

oi dorca....madona sve zabetonirane.....jst pa se cist nic odprta!!!
mah, 1x septebra bo, ane?
ce ne pa oktobrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zarad NS pa je pomojem vprasu ker je vidu da kaj s papirji ni ok...

clock-img

14.08.2009, 17:11

clock-img

Anonimen

ja, v pondelk bove vidle ce bo kaj novega....sam po mojem nic!user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.08.2009, 20:45

clock-img

Dorca

pencil-img

191

ce ne pa oktobrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

Miška - oktober!!!!!!

Jaz sem že čist neučakana, sploh ne vem kako zgleda biti do roka, kaj šele čez!!!!!!!!

Mogoče bo pa ponedeljek najin DAN D - sam ne vem kateri???

P.S. Prvič citiram in ne vem kaj je prišlo ven!!!

clock-img

14.08.2009, 21:07

clock-img

Dorca

pencil-img

191

Oj Miška, pošiljam ti link o položajih med porodom. Mislim, da si enkrat napisala o tem, jaz sem prvo rojevala čepe in je blo ful dobr oz. kokr je lahko dobr user posted image :

http://med.over.net/klinicne_stroke/porodnistvo/clanki/najboljsi_polozaji.php

Nočka

clock-img

15.08.2009, 08:22

clock-img

Anonimen

jutroooo!!!!
u dorca, bom pogledala!
men se pa zdi,. da mi je sel vceri zvecer cepek. sam nisem ziher, ker sem mela ene pisane sp. hlačke!user posted image

clock-img

15.08.2009, 08:43

clock-img

Dorca

pencil-img

191

Dobro jutro,
Ful dobr, po moje ker so te prežokal in možno, da je šel čepekuser posted image .

Jest sem pa zdej čist živčna, prvo zarad nuhalne, drugič pa ker sem šla mal čikirat in ima ta malček očitno obrazno vstavo, to pa je en šit, baje se teži rodi in je skor po večini carski rez, ker tiši ven z najširšo stranjo glavce! Me je groza ponedeljka, po eni strani komej čakam, po drugi strani me je pa ful strahuser posted image user posted image user posted image

clock-img

15.08.2009, 08:43

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Jutro,babike!
Vidim,da še bosta nekaj časa z nami,kaka smola,da še kar ne bosta šli rodit.Si vaju kr predstavljam,kako vama mora bit.
Včeraj pa RR fuuul štekal in nisem sploh mogla gor.user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

15.08.2009, 08:47

clock-img

Anonimen

ojoj dorca...upam da bo vse tko kot si zelis!

matcar vcasih pa res steka ko pri norcih tale RR!

no. mi2 pa bi vcer skor user posted image in ker ze dooooolgo nisva, se je koncalo predno se je zacelo. in je cel "material" v nič!user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.08.2009, 09:44

clock-img

Dorca

pencil-img

191

Matcar ja še kar se valjva tukaj na tej temi - očitno se bova še nekaj časauser posted image , vsaj jaz!

Vidim, da Miška intenzivno dela na "odpiranju"user posted image user posted image user posted image

Na koncu bova pa res imeli septemberceuser posted image user posted image user posted image

clock-img

15.08.2009, 10:04

clock-img

Anonimen

Na koncu bova pa res imeli septemberceuser posted image user posted image user posted image

ne ne.....jst grem jutri zvecer. po voznji na mašun!user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.08.2009, 12:21

clock-img

Anonimen

jst pa mam na hlackah 2 miceni miceni kapljici krviiii!!!!!!user posted image user posted image user posted image
pa tisci me ko  pred M!

clock-img

15.08.2009, 12:24

clock-img

muška

pencil-img

3223

ajde, dajmo tečnobica user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.08.2009, 12:33

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

jst pa mam na hlackah 2 miceni miceni kapljici krviiii!!!!!!user posted image user posted image user posted image
pa tisci me ko  pred M!

Pol pa hitro v P,če krvaviš,magari malo,idi vseeno noter.Lahko ti sprožijo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

15.08.2009, 12:33

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: muška

ajde, dajmo tečnobica user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem