Dober dan!
Danes pa niste take čveke kot včeraj. Pri nas dežuje, J. spi, kosilo je že na pol pripravljeno. Danes bomo imeli cvetačno juho in cesarski praženec (beri šmorn)
Sem brez idej za kosilo, pa tudi brez sestavin. Sem se tako razvadila, da nosim hrano domov, da se mi sploh ne da kuhat.
IZVIRNO SPOROČILO: želva
Rozike se jaz prav zavestno izogibam in potem občasno ugotovim, da imamo doma punčko oblečeno v fantka
Pri nas je enako, ker smo dobili veliko oblek od nečaka, ki je sedaj 3 leta star. Se pa potrudim, da skombinram fantovske hlače s kakšno super roza, vijolično majčko, ker drugače res izgleda kot fantek. Bo pa sedaj počasi konec s podarjenimi oblekami, ker bo izgledala preveč fantovska.
IZVIRNO SPOROČILO: želva
A je še komu čudna tale nova RR? Se nič ne znajdem?
Meni je čisto mim. Mi je bila prej precej bolj enostavna in oregledna. Včeraj sem 10 min iskala ZS. Če me nebi na email obvestili, sploh ne bi vedela da ga imam
želva še par tednov pa bo..... Zdrži še malo, da minejo ta prehladna obolenja in da te bo lahko tudi starejša sestrica prišna na obisk v P.
IZVIRNO SPOROČILO: loncica
Jaz sem zdajle sebe in malega naročila za cepljenje proti klopnemu meningitisu. Živimo na t.i. okuženem območju, pa še vsako prosto minuto preživimo v naravi. Že lansko poletje sem skoz paniko zganjala, letos bo pa še sploh zoprno, ker bo mali sam hodil in verjetno obral vsako grmovje. Glede na to, da se klopi nahajajo do višine 1,5m, so otroci že toliko bolj dovzetni. Je pa cena kar fejst zasoljena. Baje, da na Gorenjskem plačujemo največ za to cepivo.
Če je cepivo občutno dražje, se pa zmeni, da ga kupiš kje, kjer je ceneje in ga potem prineseš svoji P. Vem, da nekateri to delajo, nisem pa prepričana, če to P radi vidijo. Ampak če malo pojamraš se vse da

.
Meni je neumno, da za enako cepivo v različnih ZD po SLO plačuješ različno ceno. Ko sem jo cepila proti Rotavirusu, smo tudi plačali eno dražjih cepiv.
Danes popodlan pride tašča J. čuvat, ker grem jaz za 3 urce v službo. Niso nič kaj veseli, da me cel teden ne bo.....
Uživajte!