lana38 - vse najboljše !!
želva - super, da gre na bolje
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo
Pa zdej bi on frajer rad ze sam jedel iz kroznika, tako da imamo po vsakem obroku vec na tleh kot v zelodcku.
Ja, pri nas je enako
Zoja ima že tudi nekaj svojih besed. Najbolj pa mi je smešna, ko ji rečeš, kako kihne in naredi "cihh" pa še glavo zraven tako naprej vrže, ali pa, ko ji rečeš, kako prdne in naredi "pr pr pr pr".
Drugače smo imeli pa kar pester vikend. Na koncu sva ugotovila, da Zoji ne pašejo krofi. Pri nas je tako, da jih tašča ful peče in se jih tudi ful poje (tudi mami pa čeprav sem že pred časom rekla, da bo treba pred poletjem mal shujšat

). No, sej Zoja ni velik pjedla, mogoče parkrat po osminko krofa. Je pa še neki dobila prek mojega meka. Pol jo je pa precej zvijalo, ko smo šli spat. Sploh nisem vedela, kaj naj. Po eni strani me je odrivala stran, po drugi pa nisem smela bit predaleč. Pa tok se je zvjala, da je skor most naredila vmes

. Zdaj, ko smo ugotovili, kaj je in se krofov izogibamo, gre pa na boljš. Povrh tega je pa v petek začela še smrkat in kašljat, tako da se zdaj ubadamo še s prehladom.
Aja, pa ko smo glih pri dosežkih naših otrok. A vaši že vozijo avto? Naša že obvlada

: