ja se zelo strinjam!!!!
Evo ena druzinska fotka iz poroke

za vse bolancke!!
Nas je Gabriel zjutraj vrgel iz postelje ze ob 6:45, mozek je sel danes smucat, midva sva pa sama. Na sreco je moja mala zaba ful pridna danes, tak simpaticen in nasmejan je.
Sva bila zjutraj ze na kavici na soncku, potem sva se na igriscu zogala, guncala...potem sva sla v trgovino, domov skuhat kosilu...no in koncno je zapanckal, jaz pa na kavc, niti pospravit se mi ne da po kosilu, sem hin. Sem mislila koliko bom naredila medtem ko bo nina-nanal, ja pa kaj se, nic se mi ne da!!
Punce, kolikokrat na dan jim umivate zobke?
Pri nas je to se zmeraj problem, se ne pusti in ne pusti!!
Drugace je pa tudi Gabriel cisto nor na vodo, sedaj sam spleza na skoljko, doseze umivalnik in pipo in imamo zabavo!! Moramo skos pazit, da je kopalnica zaprta. Kadar gremo ven, bog ne daj da gremo k jezeru, on bi se vrgu not oblecen in pol ga komaj zvlecemo stran. Al pa da srecamo kasen vodnjak, ga ne spravimo vec stran!!
Aja pa zdej je pogruntal kje imamo spravljen fen in non-stop odpira maro, vlece fen za kabel do vticnice in ker je se ne doseze, vriska da kdo pride in je treba fen vklopit, kao posusit lase in potem se fen pospravi pa je ok.
< Sporočilo je popravil Ayo -- 14.3.2009 14:47:29 >
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)