27.03.2009, 08:59
3448
Meni so dali v vrtcu Evino flaško za čaj že nazaj,ker pravijo,da raje pije iz kozarca(,sicer pa doma tudi),pijejo pa nesladkan čaj.
A danes bo pa prvič v vrtcu spal,morda pa ne bo tako hudo,kot si sedaj misliš,vrjamem pa,da se bo slej ko prej navadil.Naša je včeraj imela finto ko sem prišla po njo,da bi se ravno najbolj igrala
,hja,zjutraj je jok,potem pa še domov noče
Držim pesti,da se bo Jan danes v vrtcu z spanjem dobro odrezal.
,poročaj kako bo! vetrnica naša popije flaško mleka z čokolinom zjutraj in zvečer in zelo ima rada tak obrok,tako,da pri nas je tako standardno zjutraj in zvečer.
hranjenje razen jutranjega in večernega obroka se naša hrani v stolčku,no kakšno bobi palčko ali keks pa poje kar tako.Ponoči je ne hranim in tudi čaja ji več ne devam.
Lana38 ti vrjamem,da ti vozičkanje paše,meni bi tudi,samo naše Eve ne zadržim dolgo v vozičku,res so to redki trenutki.Res fajn,da pa tvoj Tim uživa,ko se vozi,ker jaz moram ves čas ko smo zunaj biti v pogonu,saj teka sem in tja,pa pleza tam ko ni treba,pa ko jo pokličem frajla nič ne sliši in leti še dalje...potem jaz za njo...ja,bi tudi meni bolj pasal tak umirjen sprehod z vozičkom in sem ti kar malo fauš za take sprehode.

.Mislim,da res napredujemo...
.
16x
ti samo povej kdaj.
,to je bil odtis rokice Eve,lepo,sem ga že obesila v dnevni.
.