IZVIRNO SPOROČILO: želva
Iam pa naša zdaj obdobje, ko povsod lula. Se gre kam skrit, pa nardi svoje in pol se smeje.Doma in v vrtcu, ko je bila pa res že čist suha. In sploh ne vem kaj ji dogaja. Al pa ji rečem nej gre lulat, in frajla namest v kahlo počepne nad odtok in v odtok lula
. Men se pa že kar rola od teh poscanih cunj.
No, tole je pa nekaj

Kaj takega pa še nisem slišala in upam, da J. prav tako ne, ker bi se mi zmešalo. A počisti tudi za sabo? Ker J. je nora na čiščenje - to ima po tašči, definitivno ne po meni

Imam včasih občutek da kaj za nalašč polije, samo da lahko potem čisti in šprica.
IZVIRNO SPOROČILO: lana38
Sem se spomnila, da Tim včasih zvečer, ko ga dam spat, še niti ne leže v posteljo in reče: Ne bom več ajal.
LP
To je tudi J. govorila, ko smo se vrnili iz ZDA in jo je časovna razlika matrala. HB je kmalu minilo.
Danes sem bila na govorilnih urah v vrtcu - nisem izvedela nič novega, iste finte kot jih ima doma, jih preizkuša tudi v vrctu. Trenutno je obsedena z joškami. Še posebno, če imajo kakšni obiski malo večjo številko, takoj izkoristi priliko, da jih malo potipa. hop v naročje in že gleda za majco

Pa nosečniške trebuščke tudi z veseljem malo požoka.
Kaj se mi je zgodilo danes.....Je šel

na telovadbo in je J doživel strašen napad žalosti in je tulila kot jesihar, pa še jaz sem se orenk nanjo zadrla ene parkrat. Nato pozvoni večkrat pri vratih, grem odpret in blazno zaskrbljeno zgornja, nova soseda, povpraša, kaj je narobe, ker se

tako dere. samo po mojem ni prišla zato, ker se je J. drla, ampak zato ker sem se jaz

Me je bilo tako sram, da od takrat naprej samo šepetam.
Zdaj sem ugotovila, da pravzaprav še ne spi in moram v akcijo. Grem šepetaje vpit!