writing-img

Koliko ste se v decembru skeširale

clock-img

31.12.2008, 23:19

clock-img

Anonimen

kar se tiče hrane pa daril pa raznoraznih obveznih novoletnih traparij ala nujno novi okraski pa darila za to priložnost pa za tiste prijatelje pa za v vrtec pa za božička itd itd

Meni je ostalo še bore malo, pa tamal ima za božič rojstni dan, pa jaz 22-ega pa smo malo proslavljali, pa darila pa razne malenkosti, ki so NUJNOuser posted image  potrebne pa ......

Ste premišljeno zapravljale ali ste kar trošile do onemoglosti pa kar bo pa bo, v januarju pa .....luknja v žepu.

Zase vem, da moram v januarju fejst biti pridna, da spet pridem nazaj na neko normalno stanje. Bo treba kar začeti šparati, ker tale december je bil too much.

Pa ve?

clock-img

31.12.2008, 23:27

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Ti kar šparaj. Pridna. 

clock-img

01.01.2009, 08:06

clock-img

muha1

pencil-img

666

Ne z darili in ne s hrano nismo pretiravali user posted image

clock-img

01.01.2009, 08:27

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Porabim kolikor lahko porabim.

clock-img

01.01.2009, 09:03

clock-img

rija

pencil-img

15589

nočem niti razmišljati....user posted image

6 rojstnih dnevov meni zelo dragih ljudi......
božič

ah....saj je že dovolj...user posted image

...vox populi...

clock-img

01.01.2009, 09:23

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

čeprav so cenje višje, kot so bile taki čas lansko leto, sem zapravila gotovo manj, kot lani....

smo bili na šparnovnem programu user posted image

clock-img

01.01.2009, 09:47

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: rija

nočem niti razmišljati....user posted image

6 rojstnih dnevov meni zelo dragih ljudi......
božič

ah....saj je že dovolj...user posted image

Uf, pri nas se je začelo z 1 decembrom, ko ima user posted image roj, dan, da ne govorim, ko smo vsa familija zimski do aprila.user posted image Vsak mesec po 4 ali 5 ljudi.

clock-img

01.01.2009, 09:48

clock-img

Anonimen

Sladkarije najbližjim prijateljem, pa nogavice, kava. ....niti ne veliko. Kakih 60 evr mogoče. Edino Miklavž pa Dedek Mraz sta bila bogata z darili ca 200 evr za 3 otroke. Vsakemu za 50EVR, pa še malenkosti za božička. Še dobro, da ima mali rojstni dan okoli Miklavža, pa je vse v enem, dokler ne bo pogruntal.user posted image
Pa knjižnjičarju sem nesla 20 dag kofeta, učiteljic pa ne obdarujemo.
Mene pa zanima, koliko  porabite za tovrstna darila, obdarovanje učiteljev, trgovk, skratka ljudi, ki imate opravka z njimi vse leto?

< Sporočilo je popravil decembrka -- 1.1.2009 9:49:52 >

clock-img

01.01.2009, 09:54

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Nisem presegla gorenjskega fondauser posted image . 

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

01.01.2009, 10:14

clock-img

Anonimen

pravzaprav sem prihranila več kot prejšne mesece user posted image  smo dobili božičnico in še nagrado, pa smo s tem pokrili tekoče stroške user posted image

clock-img

01.01.2009, 10:16

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Preveč!

clock-img

01.01.2009, 10:32

clock-img

mayflower

pencil-img

789

Preveč. Sploh se je ta mesec nabralo ogromno dodatnih izdatkov: obrok zavarovanja, nov avtosedež za tamalega, kurjava...user posted image
Pa v naslednjih dneh me čakata še dva rojstna dneva.... Nisem kupovala velikih daril, pa se je vseeno preveč nabralo.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

clock-img

01.01.2009, 10:38

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

sej več kot tolko pa tudi ne moreš zapravit, ker prihodki so itak vsak mesec enaki, ok, morda malo večji, ker smo dobili božičnico pri nas v službi, se pa pozna bolniška, ni kej; no, pri nas je šlo nekaj za telegrame ob rojstvu user posted image  pa za darilo zdravnici na ORl pa seveda za mojo posteljo v bolnici ob otroku tako da kaj dosti za darila nismo niti porabli; smo pa mogli malo prišparat, ker imam drug teden tehnični in še arhitekta imamo za plačat (cca.2500€) tako da nič zapravljanja....

clock-img

01.01.2009, 10:39

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Malo več je bilo, kot ostale mesece, saj drugače ne obdarujemo toliko ljudi naenkrat. Vendar smo bili skromni z darili za odrasle (otroci so izvzeti), nekih praznovanj nismo imeli(razen roj. dneva ta mlajšega)......vse ostale praznike smo preživeli "normalno", brez velikega pompa.

Dam raje manj za praznike in gremo v januarju 1 teden smučat. Nam osebno pomeni to več. In če že moramo izbirati, potem tako ali tako ni debate....

TOrej januarja ne bo ptreba zategovati pasu. Smo na to v decembru mislili.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

01.01.2009, 10:47

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

IZVIRNO SPOROČILO: decembrka

Pa knjižnjičarju sem nesla 20 dag kofeta,

Kiremu knjižničarju?

clock-img

01.01.2009, 11:04

clock-img

Anonimen

Premalo kot ponavadi decembra.

clock-img

01.01.2009, 11:14

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Kiremu knjižničarju?

Našemu.user posted image

clock-img

01.01.2009, 11:22

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Kiremu knjižničarju?

Našemu.user posted image

keri pa je vaš? a tisti, ko je naš? user posted image firbec.... (da vem, če moram sodelavca malo podj...)

clock-img

01.01.2009, 11:27

clock-img

Anonimen

keri pa je vaš? a tisti, ko je naš? user posted image firbec.... (da vem, če moram sodelavca malo podj...)

A ti ni nic kave skuhal user posted image ?

clock-img

01.01.2009, 11:29

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

A ti ni nic kave skuhal user posted image ?

nisem bla na šihtu (zato noisme vidla, če je decembrka prišla.... pa kofeta ne pijem...

clock-img

01.01.2009, 11:34

clock-img

Anonimen

nisem bla na šihtu (zato noisme vidla, če je decembrka prišla.... pa kofeta ne pijem...

Ponudi jo lahko vseeno, sploh ce jo ena bejba prinese :).

clock-img

01.01.2009, 11:35

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Ponudi jo lahko vseeno, sploh ce jo ena bejba prinese :).

Bom mu rekla, da si ti rekla :P

clock-img

01.01.2009, 11:36

clock-img

Anonimen

Ce bi bil vsaj malcek đentlemana, bi sam poskrbel za piskot ali cokolado, za tiste, ki ne pijete kave. To bi skoraj moral vedeti, pri toliko knjigah user posted image .

clock-img

01.01.2009, 11:37

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Ce bi bil vsaj malcek đentlemana, bi sam poskrbel za piskot ali cokolado, za tiste, ki ne pijete kave. To bi skoraj moral vedeti, pri toliko knjigah user posted image .

Haha, ti še nisi bla pri nas v knjižnici, ne?

Saj je fajn dec... Taki mehki...

clock-img

01.01.2009, 11:38

clock-img

Anonimen

Jesam, samo dvajset let nazaj in se ga pri njaboljsi volji ne morem spomniti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni