writing-img

RE: S kom in kje ste silvestrovale?

clock-img

03.01.2009, 14:27

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Pod kovtrom. S Prijatelji. Ampak tistimi iz serije, da ne bo kakšnih pohotnih izpadov.

joooooojjjj meni si pa že dala misliti user posted image  Sem mislila, da je ZAHARA iz "pravega" testa user posted image user posted image user posted image

Konzerva, da je ni večje.

Ah, tako grozno spet ni. user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

03.01.2009, 19:54

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA
Pod kovtrom. S Prijatelji. Ampak tistimi iz serije, da ne bo kakšnih pohotnih izpadov.

joooooojjjj meni si pa že dala misliti user posted image  Sem mislila, da je ZAHARA iz "pravega" testa user posted image user posted image user posted image

Odvisno kaj je zate pravo testo.user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

04.01.2009, 07:00

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

2.2. sej to je čisto tvoja odločitev, pa ne mislit, da te napadam. Ampak zakaj bi bilo pa tako narobe, če bi vidva šla nekam po svoje, hčerka bi pa preživela v varstvu?

saj ne napadaš saj je forum da vsak pove svoje, samo  veliko znancev isto naredi da gredo po svoje otroke pa dajo v varstvo. meni se pa zdi da je to nek poseben trenutek in ga dočakaš z najbližjimi. še prehitro bojo naši otroci odrasli in prekratko je naše življenje,......ma saj je vseeno vsak ve zase......user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni