writing-img

RE: Če imaš otroka, se ti svet ne ustavi

clock-img

03.01.2009, 10:46

clock-img

muki1

pencil-img

7193

To, miške, pokoljite se user posted image  user posted image . Dokažite, katera je najboljša mama takoj tu in zdaj, saj v tem je point a ne?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

03.01.2009, 10:52

clock-img

ursi

pencil-img

685

Mene tudi ne briga, kaj drugi počnejo, saj ne delajo tega z mojim otrokom.

Imam pa jaz zelo zelo rada ognjemete, že od nekdaj vidim v njih en čar. Zato ne vem, zakaj bi jih morali skrivati pred otročki. Tudi mi smo letos za novov leto gledali ognjemet, ampak je bilo od njega bore malo. Ampak smo ga. Smo vstali pet minut pred polnočjo, šli do okna, ogledali si ognjemet, si voščili in šli nazaj spat. Pa nismo v Lj, daleč od tega. Ampak tudi skoraj triletnik je zelo navdušen nad njimi in me je prosil, da ga zbudim, da ga bo videl. In sem ga.

Že res, da nismo hodili med ogromno ljudmi in da smo bili na toplem, zanima me le to, zakaj otroku ne povedati, da je ognjemet, zakaj bi mogla to pred njim skrivati? user posted image

clock-img

03.01.2009, 10:59

clock-img

Anonimen

Čisto odvisno, kje je potekal ta ognjemet. V center Ljubljane res otroke nikdar ne bi peljala zaradi  gužve pijanih  ljudi okoli, če pa si nekje izven gužve ali pa nekje v manjšem mestecu, pa da skočiš za tisto uro ven...ne vem no, čisto odvisno od situacije. Res pa je, da nekateri starši  jemljejo vsepovsod otroke s sabo, tole s kinom se mi pa zdi res čist mim, no, dosti bolj, kot enourno praznovanje na prostem.
Dajte mal pomislit, če nimaš nikogar, ki bi ti ga popazil in imaš energijo, da greš na nek dogodek, potem pač vzameš otroke s seboj, seveda. Me zanima kolikokrat tiste, ki to obsojate,  daste svoje otroke staršem, da si vzameta vsaj malo prostega časa zase? Če pa te možnosti nimaš, pa zato še nisi slab starš, če se ne odločiš čepeti za štirimi stenami, kar ti potem drugega tudi ne preostane.  Pa o pokanje ognjemeta, dajte no, nismo v centu mesta, pa se je bajta tresla od bobnenja, ali naj otroke v komoro strpam, al kaj? Kaj pa otroški dogodki, ko se vsi otroci gnetejo pri zvočnikih, ki nabijajo sto na uro, da še jaz skoraj oglušim, če grem samo mimo?
Res se meni ne bi dalo zmrzovat z majhnimi otroki na prostem, ker sem raje že zaradi sebe na toplem, če pa bi bilo to pred desetimi leti, ko sem bila še bolj željna zabave in sem imela več energije (bila sem še bolj mlada in poskočnauser posted image ); zakaj pa ne?

clock-img

03.01.2009, 12:36

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

To, miške, pokoljite se user posted image  user posted image . Dokažite, katera je najboljša mama takoj tu in zdaj, saj v tem je point a ne?

user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.01.2009, 12:46

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Mislim, da si zadela point, Muki, ja.user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

03.01.2009, 13:32

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Mislim, da si zadela point, Muki, ja.user posted image user posted image

Si predstavljate, kako bodo nekatere tekmovale v zgražanju šele kot tašče/mame?user posted image

clock-img

03.01.2009, 13:33

clock-img

dory

pencil-img

8852

jst sem itak najboljša mama....to se ve itak :)

samo rr-ja ne smem preveč brat pa je ok :)user posted image

clock-img

03.01.2009, 13:38

clock-img

rija

pencil-img

15589

user posted image user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

clock-img

03.01.2009, 14:07

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image

Go, go.

clock-img

03.01.2009, 15:50

clock-img

Anonimen

user posted image

clock-img

03.01.2009, 22:59

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Samo toliko se oglasim, ne govori o drugih to kar nočeš da drugi govorijo o tebi in žalostno kako popularno je pri nas slovencih opravljanje. 

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

04.01.2009, 12:23

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: puncica
Samo toliko se oglasim, ne govori o drugih to kar nočeš da drugi govorijo o tebi in žalostno kako popularno je pri nas slovencih opravljanje. 

Da, draga.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

04.01.2009, 13:08

clock-img

angel_rebelde

pencil-img

705

IZVIRNO SPOROČILO: puncica

user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

clock-img

04.01.2009, 14:08

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.01.2009, 18:07

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Hm, zanimivo.

Meni je pa ze malo bolano to pretiravanje okrog dojenja - dobro, da atač in najboljše mame ne dojijo še med vožnjo avta, pa med lulanjem na javnem wcju itd. Ali pač user posted image  To, da ga pa dojis med ognjemetom je pa sploh blesavo.

Mi smo bili tudi lani v mestu (joj, v centru LJ), ko je mel tamal malo vec kot tri leta, letos smo ga gledali sredi Celovske, ker je v centru brezveze. Samo dojil ga pa res nihce ni sredi ceste user posted image  

clock-img

04.01.2009, 20:16

clock-img

r1ta

pencil-img

2343

O joj.... Pa saj niste normalne. Al pa imate preveč časa. Pa kaj te briga kaj delajo drugi? Če njim tako paše, naj delajo tako. Živi in pusti živeti! Še prej pa pred svojim pragom pometi, ker sem prepričana, da je pri vsaki hiši kaj takšnega, kar se nekomu ne bi zdeli normalno, moralno, apetitlih, etc..

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

clock-img

04.01.2009, 20:24

clock-img

Anonimen

Še prej pa pred svojim pragom pometi, ker sem prepričana, da je pri vsaki hiši kaj takšnega, kar se nekomu ne bi zdeli normalno, moralno, apetitlih, etc..

Ne, ne, v  dezeli kranjski pa res ne.

clock-img

04.01.2009, 20:35

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

Ja, valjda, da je dolina Šentflorjanska brezmadežna user posted image !

ROŽICA

clock-img

04.01.2009, 21:15

clock-img

Anonimen

Ja, valjda, da je dolina Šentflorjanska brezmadežna user posted image !

V zadnjih dneh res, ko je dezelo prekril snezno bel sneg.

clock-img

05.01.2009, 09:50

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Važno je, da je spet vsesplošno zgražanje. Ljudje smo si različni in to je treba sprejet. Men na kraj pameti nebi padlo, da bi šel z otroki  na silvestrovanje, če gre kdo drug, je pa meni čisto OK. Otroci so primerno oblečeni, tisti srečnež na joški ni več dojenček, to bi kot izkušene in super mame lahko vidle. Iz posnetka se lepo vidi, da se ima cela družina super, in da uživajo, edino mamico malo v levo joško zebe. To da uživajo je pa najpomembnejše.

clock-img

05.01.2009, 09:56

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Iz posnetka se lepo vidi, da se ima cela družina super, in da uživajo, edino mamico malo v levo joško zebe. To da uživajo je pa najpomembnejše.

V desno joško, kalbo ... treba bit natančenuser posted image

clock-img

05.01.2009, 09:58

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Ups...desno joškouser posted image

clock-img

05.01.2009, 11:35

clock-img

Anonimen

Kalbo je gledal z moškega stališča. Z moške perspektive je njena desna joška leva. Veš, nejcko, moški pri joškah zgubijo orientacijo user posted image

clock-img

05.01.2009, 12:19

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Kalbo je gledal z moškega stališča. Z moške perspektive je njena desna joška leva. Veš, nejcko, moški pri joškah zgubijo orientacijo user posted image

Jap, jošk je pač na njihovi leviuser posted image

clock-img

05.01.2009, 13:39

clock-img

iva01

pencil-img

961

zanimivo, sej če otroc zdržijo to ne jokajo sitnarjo, pol jim tak paše, staršem pa tud očitno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni