writing-img

RE: II pričakujemo februarja

clock-img

16.01.2009, 15:07

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

no kje ste zdaj februarke??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

ste že na drugo stran padle, sem vas mal pobrala.... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

16.01.2009, 17:59

clock-img

pipika123

pencil-img

94

Midva se trudiva. Tako da upam da bo kaj. Sej javim.

clock-img

16.01.2009, 18:27

clock-img

Anonimen

Tudi jaz se vam pridružujem v upanju da je 14 krog tisti, ki nama bo prinesel težko pričakovano dete. Ne pričakujem je 14.02. najlepše darilo ki bi ga prejela za valentinovo bi bil user posted image na testerju upam da se mi bo želja uresničila.

Enako želim tudi vsem soborkam.

Lp

clock-img

17.01.2009, 10:13

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

joj, kako dolgo že nisem bila na teh seznamih...ijoj....

skratka 34 krog tečeva in 18.2. bova zagledala najin drugi plus...prvega sva zagledala lani junija...pa bi mela PDP ravno okoli 18.2., pa je pikica žal morala oditi...

3.IUI bo uspešen!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

17.01.2009, 10:15

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

skratka 34 krog tečeva in 18.2. bova zagledala najin drugi plus...prvega sva zagledala lani junija...pa bi mela PDP ravno okoli 18.2., pa je pikica žal morala oditi...

3.IUI bo uspešen!!!!

Fargi, navijam zate!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

17.01.2009, 10:15

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

hvala, mačka!

clock-img

17.01.2009, 10:16

clock-img

U*

pencil-img

162

DRŽIM POESTI ZA VSE KI SE TRUDITE

Dajmo da bo čom več pluskov v februarjuuser posted image

clock-img

17.01.2009, 10:33

clock-img

S*

pencil-img

3006

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

3.IUI bo uspešen!!!!

Fargi, navijam zate!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image jaz tudi!

clock-img

17.01.2009, 11:33

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

3.IUI bo uspešen!!!!

to pa bo res plus saj ima moj dragi tedi rd ,pa še plače so.Navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

17.01.2009, 13:11

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

Pozdravljene v februarju ... se vam pridružujem ... jaz bom pričakovala user posted image user posted image tam nekje okoli 17.02.

Bomo vidli ... tokrat gremo brez obveznost !!! user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

clock-img

17.01.2009, 13:13

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Pozdravljene v februarju ... se vam pridružujem ... jaz bom pričakovala user posted image user posted image tam nekje okoli 17.02.

Bomo vidli ... tokrat gremo brez obveznost !!! user posted image user posted image user posted image user posted image

super Grethy!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fajn ga user posted image user posted image user posted image  in naj se tokrat tamali obtačla...
Pri nas pa bo treba pazit do julija.....user posted image user posted image user posted image  Mater še to......

Horny Teddy

clock-img

17.01.2009, 13:19

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

super Grethy!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fajn ga user posted image user posted image user posted image  in naj se tokrat tamali obtačla...
Pri nas pa bo treba pazit do julija.....user posted image user posted image user posted image  Mater še to......

No vidš da ni fer ... spet je men lažje kot tebi

user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

clock-img

17.01.2009, 13:23

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

No vidš da ni fer ... spet je men lažje kot tebi

user posted image

ma k*** nobeni ni lahko......jaz lahko komaj migat začnem, ko bi že skor zibat morala.

Grethy samo jaz sem ziher, da bova še to leto klepetale katera bolj bruha, katera ma večji trebuh, katera je bolj debela......boš vidla.

Horny Teddy

clock-img

17.01.2009, 13:25

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Februarčice sorry, da sem vam malo smetila, sam jaz mam našo teto Grethy full rada in tam kjer je ona, sem jaz navijačka!!!!!!!

Horny Teddy

clock-img

17.01.2009, 13:26

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

zarja in gretka:obe bosta še letos veselo bruhale ,potem pa čistile male bruhece od user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

17.01.2009, 16:31

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

iiiiii, to bo fajn družba!!!!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.01.2009, 16:44

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

Fergi, sonček, zarjica ... pot pod noge,  Gretka ima frišno pečen kruhekuser posted image

in še smetana se zmiksa pa rukne v pleh pa testo čez in kremšnite user posted image   so fertik ...

clock-img

17.01.2009, 16:50

clock-img

Nončika

pencil-img

2778

Grethy, a smo tudi druge vabljene? njami. kam to moramo it?user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

clock-img

17.01.2009, 17:08

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

CvetkaSajetka kr v Celje ... zej ne vem kaj pomeni tistle tvoj SV ... če je Severno Velenje , pol nimaš daleč  user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.01.2009, 17:24

clock-img

Nončika

pencil-img

2778

CvetkaSajetka kr v Celje ... zej ne vem kaj pomeni tistle tvoj SV ... če je Severno Velenje , pol nimaš daleč  user posted image user posted image user posted image

si me izvirno prekrstila. ne SV pomeni severovzhod, to se pravi Prekmurje.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

clock-img

17.01.2009, 18:00

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

grethy:kaj pa moj štrudl,čeprav se kremšnite in kruha tud nebi branla.Joj morem prijet malo pod Graduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

17.01.2009, 18:54

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

kruha papal!!!!! mmmmmm, kaj more po hiši dišat...

clock-img

17.01.2009, 23:49

clock-img

Arual

pencil-img

615

Hey.
Jaz se nič ne javim, sem dobila primolut nor tablete kr je že od novembra nimam, tako da bo čez teden dni prišla na obisk user posted image . Bomo videli kaj bo februarja, nič ne pričakujem. Imam pa 20.2. neplodnostno ambulanto, pol bom kaj več vedla.

Držim pesti da bo februarja čim več user posted image user posted image .

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

clock-img

18.01.2009, 00:08

clock-img

esy

pencil-img

2

mi pa pričakujemo 02.05.2009

clock-img

18.01.2009, 09:17

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

IZVIRNO SPOROČILO: esy

mi pa pričakujemo 02.05.2009

verjetno si mislila 5.2., a ne user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem