writing-img

RE: Vse o laparoskopiji

clock-img

21.01.2009, 22:48

clock-img

ency

pencil-img

131

Punce kolko casa pa ste delale na user posted image , preden ste sle na lapro? Se posebno tiste, ki ste po posegu, kmalu zanosile? Jst grem na operacijo konec februarja, na user posted image  delamo vec kot leto dni... aja pa meni niso nic rekli, da moram prinest izvide od vode in krvi? A to ste vse morale prinesti??

clock-img

21.01.2009, 22:55

clock-img

U*

pencil-img

162

Na user posted image  sva delala sicer ne aktivno skoraj dve leti pač če rata rata. Potem pa laparo zdej je pa 4krog pa čakamo na user posted image .

Kri, vodo un ostalo ti naredijo oni. Odvisno kam greš eni imajo tako da prideš en teden prej te stvari zrihtat, drugi pa zrihtajo to tist dan ko te sprejmejo v bolnico.

Kot sm že napisala nč bat vse bo Ok.

Če te še kaj zanima pa prašaj lahko tudi na zs.

clock-img

22.01.2009, 07:33

clock-img

tane

pencil-img

1567

U* in ostale, kakšno pa je okrevanje po laparaoskopiji?
sama sem že imela histeroskopijo pa wsem bila že čez 2 dni kot da ne bi bila operirana, zdaj imam ponovno histeroskopijo ter še laparoskopijo...pa me zanima kako je z okrevanjem...predvsem zaradi službe, ker mi ne bodo pustili, da sem doma preveč časa...ja, vem so čisto prsmojeni ampak žal tako je...

clock-img

22.01.2009, 10:00

clock-img

U*

pencil-img

162

20dni vse bolniške z operacijo vret.

clock-img

29.01.2009, 12:27

clock-img

ziva1

pencil-img

455

Mene pa zanima, ali ste vse vedele, da je nekaj narobe (npr. da vam je G povedal, da imate pregrado, ciste itd.), da ste šle na laparo oz. histero, ali ste pač šle ker niste mogle zanositi in so vam šele po operaciji povedali, kaj je bilo narobe.

clock-img

29.01.2009, 13:43

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Oj jast sem vedla da imam ciste.
Sem pa slišala ali pa prebrala da te lahko pošlejo tudi če nevejo točno kaj naj bi bilo narobe.

clock-img

29.01.2009, 16:22

clock-img

tweety83

pencil-img

784

Meni je G ugotovil z ultrazvokom pregrado in PCO.

LP

clock-img

29.01.2009, 16:37

clock-img

tecnobica

pencil-img

1418

Mene pa zanima, če katera ve, če laparoskopijo in histeroskopijo delajo tudi v Postojni. In če je katera že bla tam. Izkušnje...

clock-img

29.01.2009, 16:43

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Jest sicer ne vem točno sam pomojem jo delajo v vseh porodnišnicah.

clock-img

05.04.2011, 19:09

clock-img

Buska

pencil-img

662

da ne bom odpirala nove teme, bom povprasala kar tukaj

31.3. sm imela laparo, 7.4. bom dala ven sive ... po mojem sem ze skoraj obrnila internet user posted image user posted image , ampak jaz ne najdem user posted image user posted image ... kdaj se lahko zacnes naprej ukvarjat s sportom (tek, aerobika, zumba)
svojega G imam 12.4. ... hvala za kaksen odgovor user posted image user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

clock-img

05.04.2011, 22:12

clock-img

vesper

pencil-img

936

hej buska
tudi mene je to najprej mučilo, kdaj lahko grem dalje na vadbo. Jaz sem redno hodila na bodypump in ker je tukaj kar povdarek na trebušne mišice in delaš res z celim telesom ful intenzivno, sem lahko začela z vadbo po dveh mesecih od operacije. Mesec po operaciji sem začela s sprehodi, potem pa z vadbo. Drugače pa sama poznaš najboljše telo in imaš verjetno malo občutek, kdaj bo telo spet pripravljeno na vadbo. Jaz sem upoštevala nasvet svojega G, pa tudi sama nisem želela prej pretiravat z vadbo. Pa še sedaj ne pretiravam s trebušnimi ravno user posted image

clock-img

05.04.2011, 22:45

clock-img

Buska

pencil-img

662

huh user posted image user posted image user posted image , tole je pa kr sok zame user posted image user posted image user posted image user posted image sm 3x prebrala, ce sm prav prebrala user posted image user posted image user posted image sej trebusnih ne delam, odkar sem nehala kosarko igrat, pa mam se zmer prevec misic (no, saj tako Res pravi) ... na zumbi in aerobiki se bolj zlaufam (ko so pri aerobiki na vrsti trebusnaki, delam jst hrbtne, pa vaje za stegenske misice ... potem pa se malo polezim in pocakam, da je konec vaje)

...
bom pa tvoj nasvet vsekakor upostevala in se pazila, saj greva maja v 4. ICSI, da si ne bom kaksne ****rije nakopala
...
hvala za odgovor user posted image ...

...............

clock-img

06.04.2011, 06:22

clock-img

ajnas6

pencil-img

116

IZVIRNO SPOROČILO: Buska

31.3. sm imela laparo, 7.4. bom dala ven sive ... kdaj se lahko zacnes naprej ukvarjat s sportom (tek, aerobika, zumba)

Meni se zdi, da je predvsem odvisno od tvojega pocutja in od celjenja ran. Jaz sem po laporo dala sive po enem tedni vn, pa niso bili celi ... So me potem v zdravstvenem zalepili in sm mogla se en teden nepremicno lezat. Prej s sivi nisem tolko lezala, ker sm se super pocutla.

S sportom sem pa zacacela ene 14 dni po tem, ko so mi odstranili sive, ker sm se res dobro pocutila.

clock-img

11.04.2011, 21:33

clock-img

Buska

pencil-img

662

hvala za informacije .. danes sem bila ze na zumbi, na momente se mi je zdelo malo bolece, drugace  user posted image user posted image sem Resa vprasala danes (po telefonu), pa je rekel, da lahko pocasi brez tezav ... tako, da sem sla kar v akcijo ... ne morem jaz brez gibanja user posted image user posted image

...............

clock-img

12.04.2011, 20:01

clock-img

vesper

pencil-img

936

buska prav tako, ti kar migaj, da se ne poleniš. Jaz sem bila prej skoraj obsedena s telovadno, potem pa ko dva mseseca nisem delala skoraj nič, sem se pa razvadila user posted image
Ampak zdaj sem že spet pridna user posted image user posted image user posted image
saj bomo kot user posted image bolj počivale user posted image

clock-img

13.04.2011, 09:55

clock-img

Buska

pencil-img

662

vesper: se strinjam, zdaj moramo cas max izkoristiti zase user posted image

...............

clock-img

20.04.2011, 08:26

clock-img

Monaco

pencil-img

54

Pozdravljene!
Mogoče pa  katera ve kako dolga je čakalna doba  za laparaskopijo v Lj?
user posted image

clock-img

20.04.2011, 09:49

clock-img

astrid1

pencil-img

896

Odvisno, starejše od 35 let pridejo na vrsto v mesecu ali dveh, mlajše pa se načakajo tudi pol leta ali več.

clock-img

20.04.2011, 10:10

clock-img

tecnobica

pencil-img

1418

IZVIRNO SPOROČILO: astrid1

Odvisno, starejše od 35 let pridejo na vrsto v mesecu ali dveh, mlajše pa se načakajo tudi pol leta ali več.

Po moje je pa odvisno pri katerem dohtarju želiš biti operirana. Vem, da se za Ribičevo čaka pol leta in več.

clock-img

20.04.2011, 10:53

clock-img

Monaco

pencil-img

54

Po moje je pa odvisno pri katerem dohtarju želiš biti operirana. Vem, da se za Ribičevo čaka pol leta in več.

Ne vem. Moja G pravi da so vsi odlični in naj grem tistem ki ima najkrajšo čakalno vrsto.

clock-img

20.04.2011, 10:53

clock-img

SILVA

pencil-img

1129

Jaz sem 3.3.11 klicala in dobila datum 18.3.11. Sem bila pri dr.Bokalovi.
Je čisto odvisno od operaterja. A evidenčno številko že imaš?

clock-img

20.04.2011, 10:59

clock-img

kejt2

pencil-img

339

Sama sem imela operacijo lani. Februarja sem dobila termin za junija.
Ampak resnično, odvisno je od operaterja.

clock-img

20.04.2011, 11:02

clock-img

Monaco

pencil-img

54

SILVA  to je zelo hitro!
Nimam še ev. številko. Ko sam klicala so mi povedali naj pokličem prvi dan M in se naročim na UZ,potem pa bom naročena na laparaskopijo.

clock-img

20.04.2011, 11:07

clock-img

SILVA

pencil-img

1129

Ko boš imela UZ, boš potem dobila tudi evidenčno številko. Nato pa tu bodo spet rekli, da pokliči prvi dan menstruacije, da se naročiš.
Jaz sem imela UZ v februarju, operacijo pa potem v marcu.
Je šlo zelo hitro, sem tudi jaz mislila, da se bom načakala.

clock-img

20.04.2011, 11:18

clock-img

Monaco

pencil-img

54

Kakšne so tvoje izkušnje z dr Bokalovo?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem