cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: ko imaš dovolj

clock-img

08.01.2009, 14:53

clock-img

polonca78

pencil-img

584

najbolj me je razkurilo obdobje, ko me je non-stop grizu v levo ramo. sem imela prav male modrice od njegovih zobkov. v tisti svoji razigranosti, objestnosti, me je ugriznil k sv***. in enkrat sem ga po riti (sploh ne toliko, da bi ga lahko bolelo), ampak mi je prekipelo.

eno obdobje je pluval kosilo. takoj ko je dobil hrano v usta, je pljunil in jo je neslo povsod. se je tud že zgodilo, da sem ga pobasala in odnesla v pojstlo več ali manj lačnega.

največkrat pomaga, da grem(va) na svež zrak ali vsaj na balkon, da se malo nadiham, včasih muska, včasih pa mora dan enostavno minit.

clock-img

09.01.2009, 12:05

clock-img

Anonimen

No, moj Maksimilijan se je odločil, da bo danes cel dan jokal. Ni žejen, ni lačen, jest študiram, tamal pa navija...in navija...in navija...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem