IZVIRNO SPOROČILO: ulla80
preostanek življenja pa nism debela. in podobno kot volga, si neb dovolila bit
To je mal' tako tako. Če ti psiha nagaja, da 'žreš', kaj je potem - je to bolezen? Zame je to bolezensko... Tudi prenažiranje je na osnovi psihe, tako vsaj jaz mislim. zdaj eno je, če se tega zavedam, pa kljub temu to počnem, drugo je, če se ženska ne...
Jaz imam 165 cm in cca 62 kg. Zame iber preveč, pred 2 porodoma sem imela 53 kg. Ajd, ne rečem, da bi jih zdaj morala imeti spet toliko, to bi bila iluzija, samo trebuha (8kg!!!) bi se rada znebila, ker se ne počutim ok. Res ne. In ne mi spet, kako naj poskrbim zase, ker ni vse odvisno od mene. Pa ni to zdaj neko jamranje, ampak tako je: večinoma sem vse popoldneve sama z otrokoma, pa pride M, ko mi hormoni še posebej nagajajo, zadnjič sem boležala za 1 teden, 10 dni sem bila vsega skupaj bolna, zdaj nam je umrl st. ate... Enostavno med vsemi obveznostmi in 'dogodki' ne najdem kakovostnega časa zase. Počakam še nekaj dni, da se ustalimo v novem domovanju, potem pa začnem ob večerih hoditi na sprehode, samo kaj - spet bo kaj - ali mojega partnerja ni doma zvečer, potem ne morem ven, dobim M, sem kot cunja, eh...
Skratka, če sem debela, sem izključno zaradi lenobe in nesposobnosti zorganiziranja rekreacije