writing-img

RE: Kako sprejemate staranje?

clock-img

07.01.2009, 13:36

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

meni je po pravici čisto vseeno. imam 28 let, gub nimam, vsi si mislijo da imam max 20 let...kaj češ več user posted image

clock-img

07.01.2009, 13:36

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Pač ga sprejemam, kot vse drugo. Včasih z nostalgijo gledam fotke in se sprašujem, za kaj za sem se pri 20ih sekirala za zunanjost? Zdaj imam 10 kg več, pol las manj, joške povešene do sredine trebuha, trebuh za 3 prejšnje, pa še vedno preživim

Tole drži.
Ampak je lepo! Letos jih bom 35.
Morda zato, ker sem vsidrana v življenje, ker imam svoj dom (s kreditom), moža, 3 otroke (četrti prihaja) avto tudi, službo tudi.

clock-img

07.01.2009, 14:22

clock-img

cmrucek

pencil-img

92

Po rojstvu prvega sina sem se zavedela, da je to "to", da kar hočem doživeti in narediti, moram zdaj. Stara sem 31 let. Imam prve gubice, da o kg in postavi po 2 porodih ne govorim (pa še kakšnega planirava user posted image ), kar se kariere tiče, se mi zdi, da sem še vedno na začetku... Tako da me ob misli na staranje zajame občutek utesnjenosti v smislu, da je še toliko stvari, ki bi jih rada počela, pa mi ni jasno, kdaj mi bo to uspelo, če bo čas tako hitro tekel... Najtežje mi je izbirati prioritete v svojih sanj o prihodnosti in se drugim odpovedati. 

clock-img

07.01.2009, 14:32

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

v bistvu nimam nekih znakov staranja user posted image

Uporabljam pa kremo za prve gubice, če bo kriza pa nisem proti botoxu. user posted image

clock-img

07.01.2009, 14:33

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

a ja, nakopičeni kg, niso od let, ampak od hrane in ne telovadbe 

clock-img

07.01.2009, 14:41

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: Felicity
če bo kriza pa nisem proti botoxu. user posted image

Zdaj ga imajo v neki čudni obliki že v Lekarni - po 75€. Že razmišljam o nakupu (zaradi podočnjakov). Al' bom pa službo pustila - nekaj bo. user posted image

clock-img

07.01.2009, 15:28

clock-img

aprilčica07

pencil-img

4130

Sploh ne občutim staranja , niti slučajno se ne počutim toliko staro kot sem, seveda se mi že naredi kakšna gubica, pa se tolažim da je smejalna, pa se kdaj zalotim da razmišljam kot moja mama pa mi je prav smešno, predvsem se pa z ničimer več ne obremenjujem, kot sem se to pri svojih 20-ih. V bisvu mi je super.

Se podpišem pod to kar je napisala Katey.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

clock-img

07.01.2009, 16:16

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: Felicity
če bo kriza pa nisem proti botoxu. user posted image

Zdaj ga imajo v neki čudni obliki že v Lekarni - po 75€. Že razmišljam o nakupu (zaradi podočnjakov). Al' bom pa službo pustila - nekaj bo. user posted image

kaj pa ima botox pri podočnjakih? in ne vem kako naj bi deloval v drugačni obliki, če ga je treba vbrizgat?

clock-img

07.01.2009, 16:28

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007
kaj pa ima botox pri podočnjakih? in ne vem kako naj bi deloval v drugačni obliki, če ga je treba vbrizgat?

Ni samo za vbrizganje. Tudi nekatere kreme ga vsebujejo - da se koža napne (in menda kar pošteno). To pa pri podočnjakih ne bi škodovalo. user posted image

clock-img

07.01.2009, 16:33

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Zaenkrat prav fajn. Mislim, se ne obremenjujem s tem.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

07.01.2009, 16:33

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

sori, sam to v kremi po čisti logiki ne more delovati...imam nekaj izkušenj z botoxom, tako da vsaj približno vem kaj govorim user posted image

clock-img

07.01.2009, 16:34

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

sori, sam to v kremi po čisti logiki ne more delovati...imam nekaj izkušenj z botoxom, tako da vsaj približno vem kaj govorim user posted image

Sori, samo reklame gledam. Osebne izkušnje še nimam. user posted image

clock-img

07.01.2009, 16:37

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

Sori, samo reklame gledam. Osebne izkušnje še nimam. user posted image

ni panike, ampak naj te ne nateg...user posted image  tam kjer že imaš gubice, ti noben botox več ne pomaga, pridejo v poštev samo še razni polnilci, npr. hialuronska kislina itd., pa tudi to ti morajo seveda vbrizgati.

clock-img

07.01.2009, 16:37

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

pridejo v poštev samo še razni polnilci, npr. hialuronska kislina itd., pa tudi to ti morajo seveda vbrizgati.

Kolk pa to stane? user posted image

clock-img

07.01.2009, 16:42

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

pridejo v poštev samo še razni polnilci, npr. hialuronska kislina itd., pa tudi to ti morajo seveda vbrizgati.

Kolk pa to stane? user posted image

nisem na tekočem, tako da ti točno ne morem povedati...ni pa poceni. še posebej, ker vse skupaj ni trajno in moraš vsake toliko časa ponoviti vajo.
lahko si tukaj malo pogledaš cene, ampak niso natančne, ker pač ne veš koliko zadeve bojo uporabili na tebi..pa včasih imajo kakšne pakete, tako da je malo ceneje, ker ti štejejo samo eno injeciranje. http://www.estetika.si/cenik_storitev

clock-img

07.01.2009, 16:43

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

aja pa botox je botulin toksin, botox je le blagovna znamka. da boš vedela kaj iskat.

clock-img

07.01.2009, 17:43

clock-img

Anonimen

Kaj pa vem.
Cez praznike sem ugotovila, da sem se postarala.

clock-img

07.01.2009, 18:04

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

IZVIRNO SPOROČILO: barbara b

Jaz sem stara 40+ in se počutim kot kakšna 30- user posted image
Še vedno najraje nosim kavbojke in udobne športne čevlje.
Gubice? Celulit? No s tem nimam problemov. Bi se pa z veseljem znebila kakšnih 10+kg user posted image
Ne bi pa več hotela biti stara 20 let. Sedaj mi je mnogo lepše.

Se kar pod pišem pod tole, razen kg, s tem pa na srečo nimam nekih težav. Sicer pa zraven majhnega otroka in mlajšega moža niti ne smem kaj preveč razmišljati o staranju.user posted image

clock-img

07.01.2009, 18:10

clock-img

kokoska007

pencil-img

238

IZVIRNO SPOROČILO: Pi-kica 1

IZVIRNO SPOROČILO: barbara b

Jaz sem stara 40+ in se počutim kot kakšna 30- user posted image
Še vedno najraje nosim kavbojke in udobne športne čevlje.
Gubice? Celulit? No s tem nimam problemov. Bi se pa z veseljem znebila kakšnih 10+kg user posted image
Ne bi pa več hotela biti stara 20 let. Sedaj mi je mnogo lepše.

Se kar pod pišem pod tole, razen kg,

končno, da ni sama mularija tu gor. jaz do 39 leta nisem premišljevala o letih. sedaj me pa že mal skrbi, ker grem že na 50, počutim in obnašam se pa kot 30.

tako, da.... ja, jaz sem že kar malo obremenjena z leti.

clock-img

07.01.2009, 18:31

clock-img

Anonimen

Letos bom 38 - ne štejem več let, kaj šele bo? Se nisem imela pa nikoli za sexi bejbiko, ampak bolj za eno kmetico, tako, da mi ta prehod v zrelejša leta niti ne dela težav. Edino bojim se bolezni, ki jih prinesejo leta, saj sem imela že v preteklosti kar nekaj težav z zdravjem in starejši si, slabše je.

clock-img

07.01.2009, 19:25

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

O tem sploh ne razmišljam, če sem odkrita. Pač neko nujno zlo.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

07.01.2009, 19:27

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Stara ali ne... samo počutim se včasih kot bi jih imela 18. Pa se temu primerno obnašam. Da se moram včasih kar malo zamislit... Pa obvezno računam, ko me kdo vpraša, kolko sme stara. Ker ne vem..

clock-img

07.01.2009, 19:34

clock-img

Anonimen

Vse se nekam mlade pocutite.

Samo jaz kot bi imela svoja leta user posted image  user posted image

clock-img

07.01.2009, 20:46

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

Priznam, da me včasih (npr. 2x na leto) stisne, ko pomislim, da se staram. Pa ne zaradi kakšnih "lepotnih" sprememb, pač pa zaradi zavedanja, da se proces staranja zaključi s smrtjo.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

clock-img

07.01.2009, 20:52

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Vse se nekam mlade pocutite.

Samo jaz kot bi imela svoja leta user posted image  user posted image

---------------------
Ah, daj no, MIČ, pa lih ti ali kaj? Iz tebe pa res veje en tak mlad duh user posted image !
Nabutaj se z vitamini, pa parkrat zapored daj user posted image  dol- pa imaš eliksir mladosti user posted image !

ROŽICA

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni