hehe, izzivas z lepim vremenom a ne, ker mislis, da ga jaz nimam. Seveda ne se, popoldne pa ze slovensko vreme. hehehe Soncek. Sam tisto o dezju naslednji teden pa crtaj, jaz sem dol in bo soncek. Pol ko grem, bom pa soncek spakirala in ga gor prinesla, dol vam pa nase vreme posljem. To sem vceraj mojemu obljubila.
Katera mi pride pomagat pakirat sedaj, takooooooo se mi n da, nobene volje. Sem pa sproti pisala listek kdo kaj dobi in to sem sedaj znosila skupaj iz vseh skladisc in je ze na mizi v kuhinji. Se zadnje kosce salam moram vzet, to dobi pa moj hou hou hou, ki se ga tako veselim danes.
Evo, grem nardit kufr in vzet vse kar rabim, pol po avto, zlozim vse notri, ja danes bo poln, pol pa pod tus laske umit, se naredit lepo in sibam. Do vecer mi ze rata prit dol, sem pa mojmu obljubila, da pazim na naju in ne bom vozila vec kot 140. se bo to vleklo nooooo
ups se ne kaj vam morem povedat. Meni je bilo ze od nekdaj jasno, da na porod ne vzamem s sabo partnerja, se mi pac to zdi ena hudo zenska zadeva. In sedaj se mi je itak zdelo, da moj si ze sam niti pod razno ne zeli bit zraven. Vceraj sva se nekaj hecala in sem ga vprasala, pa ze zraven zblebetala, da ga tam ne rabim, pa me je pogledal in rekel, da njemu je pa jasno, da bo tam, da je to ja moska zadeva, da takoj bejbija pozdravi in ga pogleda. kaj pa zdaj, saj za masazico se bo super obnesel, sam kaj pa ce bom jaz pol tulila, kaj bo govoru srcek, ne tuli al kaj