twixy,... tak cmok mam, da sploh ne vem kaj naj napišem. Sočustvujem s teboj kot bi se zgodilo meni. Prosim, prosim... upaj in pozitivno misli.. , pogovarjaj se z drugim srčkom in začutil te bo. Božaj bušija in reči srčku, naj bo ob tebi. V mislih te mam skoz in imela bom. Solzice mi tečejo... , sploh se ne morem zadržat. Močna bodi čeprav v tej največji žalosti. Ja, en srček je bil šibka mala drobtinica in ni mogla... zato je šla. Drugi srček upam, da bo borec... Mislim na vaju.. Rižko moj tudi...
Mariee, BRAVO punca tudi zate... in dobrodošla med nami puncami, ki povem ti, da smo prave prijateljice. Brez njih bi mi blo tok močno težko, z njimi... je vse lažje... Jih mam zlo rada in tudi tebe bom mela..., sam še mejčkan te moram spoznat.
Čuvi bušija.
Jaz sem v prvi nosečnosti bila tiho, v drugi sem pa takoj raztrobla..., nism hotla bit tako sama in nemočna in nevedna kot sem bila prvič.
Je lepo in lažje.
sonček_25, tudi ti lepo pozdravljena, žalostinka mala. Ne skrbi, s teboj bomo. Od partnerja pa ne pričakuj ogromno razumevanja, oni to ne znajo... pa tud ni jih za obsojat. Seveda, da ne znajo, sej niso mel pikice pod srčkom. Jst sm mojega obsojala, se kregala, želela nekaj... a on ni znal. Včasih paše... kot pravi moja pilotina.. samo tihi objem..., ta premaga vse. Tudi ti boš vse premagala... in boš kmalu + zagledala... samo upanje naj te vodi...
Jaz sem mela ss in A 14.8.08, prvo M sm pa dobila 2.10.08. 5. 1. 09 sem imela pa zadnjo M.
Zdej se pa borimo in upamo.... Jutr nuhalna... kje je jutr?!
Punce, sesul me je to s Twixy... stisnmo pestke skupi ZDEJ... za njenega srčija preživelega...
Stiskam...
In kako naj bom nasmejana, ne nisem...