writing-img

RE: slaba črtica na testu

clock-img

09.01.2009, 14:35

clock-img

rj1808

pencil-img

98

IZVIRNO SPOROČILO: kepica

evo punce...javljam, da je hormon danes narastel na 1278...tko da lepo raste in sem zdej brez skrbiuser posted image
Hvala za vaše odgovore in podporo. Super steuser posted image  Z vami mi je bilo lažjeuser posted image

Bravo!!!user posted image user posted image user posted image

Carpe diem!

clock-img

09.01.2009, 15:00

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.01.2009, 15:11

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: niia

Bravo Kepica, sem prav držala pesti za tebe.

user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

09.01.2009, 16:10

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

kepica user posted image user posted image user posted image  zdaj pa mirno in veselo do septembra!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

09.01.2009, 16:15

clock-img

kepica

pencil-img

2080

hvala punceuser posted image

clock-img

09.01.2009, 22:55

clock-img

Anonimen

super user posted image zdaj se naj pa super nadaljujeuser posted image

clock-img

10.01.2009, 09:56

clock-img

Barbk

pencil-img

1549

Kepica se te spomnim iz sosednje teme (nekaj časa nazaj) pri borkah in resnično sem vesela zate in za vajino pikico. Želim ti resnično lepo, brezskrbno nosečnost in zdravega otročička. user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

clock-img

10.01.2009, 10:08

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Hvala punci za čestitke...
Tebi Barbk pa lepo nosečnost in zdrava otročička. Čestitke za dvojno srečouser posted image

clock-img

10.01.2009, 14:39

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: kepica

evo punce...javljam, da je hormon danes narastel na 1278...tko da lepo raste in sem zdej brez skrbiuser posted image
Hvala za vaše odgovore in podporo. Super steuser posted image  Z vami mi je bilo lažjeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super čestitam..... lepo brezskrbno nosečnost..... Uživaj in pusti se razvajatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem