writing-img

RE: Od Vrhnike do Idrije

clock-img

13.02.2009, 14:20

clock-img

Anonimen

Vem, da so tud dobre stvari. Sam jst kar pogrešam starše, k jih bolj mal vidim, pa prijateljice tud, ker tle v Logatcu jih nimam nič. user posted image

clock-img

13.02.2009, 14:21

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3

dudica1: a bo to tvoj 2 otročiček

tako je ja drugi...čimprej tem bolje je.Pa še ta razlika mi prav paše,prevelike ne bi rada imela tako da bomo imeli tri otročke...v nekje enakih razlikah...če bo bog daluser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.02.2009, 14:22

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: gantar

Vem, da so tud dobre stvari. Sam jst kar pogrešam starše, k jih bolj mal vidim, pa prijateljice tud, ker tle v Logatcu jih nimam nič. user posted image

GANTAR ti sam povej kje si pa te pridemo obiskat user posted image user posted image user posted image pa čvekat

clock-img

13.02.2009, 14:28

clock-img

Anonimen

vidiš gantar eno kolegico že imaš tukaj če jo hočeš
user posted image

clock-img

13.02.2009, 15:49

clock-img

Anonimen

ooo, hvala. Ve se kar oglasite pr men  user posted image  user posted image . Vam bom skuhala čaja al pa kavico.

clock-img

13.02.2009, 16:15

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

GANTAR  user posted image

clock-img

13.02.2009, 16:35

clock-img

Anonimen

no ganter gdaj pridemo na čajčekuser posted image user posted image

clock-img

13.02.2009, 17:06

clock-img

Anonimen

kaj a tle ste pa vse šleuser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.02.2009, 18:16

clock-img

arupnik3

pencil-img

1234

živjo
no mi smo se navozičkal je bil lep sončen dan je malo pihalo vendar ni bilo sile user posted image user posted image
drugače pa me zdaj čaka kopanje tamale in tako naprej.....
no me pa zanima kam bote šle kaj rodit in kako ste ble zadovolne z porodnišnico tiste ki ste v drugo ali več noseče
lp

clock-img

13.02.2009, 19:51

clock-img

Anonimen

Zdej sem prišla iz kleklanja user posted image

Kdaj boste prišle na čajček... khm... kdaj pa imate čas? Jst sem dopoldan v službi popoldan pa doma. Zdaj se pa kar najavite. Zbiram rezervacije user posted image

clock-img

14.02.2009, 07:36

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

clock-img

14.02.2009, 07:40

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

in  user posted image

clock-img

14.02.2009, 07:43

clock-img

Anonimen

dobro jutro

kako ste spale? jaz sem ko angelček pol sem mela pa ob sedmih budnico, me je user posted image brcnu v mehur, in sem mogla it na WC!user posted image user posted image user posted image user posted image

v prvo sem rodila fanta in je zdaj star že tri leta in pol, rodila pa sem v LJ. p., in mi je blo prav všeč, tako da grem v drugo tud v LJ. aja rodila pa sem s CR in to pot bom tud po verjetnostiuser posted image

gantar: jaz imam skojz čas  za kavo, boš mogla ti povedat kdaj lahko, sam pazi jaz bom pripeljala s sabo svojga triletnika, popoldne ne grem brez njega nikamer,user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.02.2009, 07:53

clock-img

janja*

pencil-img

870

Dobro jutro!
Kok ste zgodaj vstale.Jaz pa danes začuda ne morem spati.Očitno imam dovolj.Prebudi me to ,ko moram tolikokrat na wc.Pa tudi ponoči grem sigurno 3-4 krat.Bolj gre proti koncu več bomo hodile na wc.Vsaj pri meni je tako.

clock-img

14.02.2009, 07:53

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

JANJA dobro jutrouser posted image
A bo kaj posebnega danes ko je valentinovo?

clock-img

14.02.2009, 07:58

clock-img

Anonimen

janja: saj bo kmalu konec, pa ne boš več vstajala zaradi WC, ampak zaradi user posted image !
saj bo a neuser posted image user posted image user posted image

danes je valantinovo, saj je glih tako kot vsak dan user posted image user posted image user posted image user posted image mi bomo kar doma, mogoče bomo šli popoldne k eni kolegici na obisk, drugače pa nič, je glih tako kot vsak danuser posted image

clock-img

14.02.2009, 07:58

clock-img

janja*

pencil-img

870

Ha,ha ha no ja pustimo se presenetiti.Kje je naša buksi?Sigurno toliko pripravlja in pospravlja,ker ona ima pa res še čisto malo.Jaz vem,da vsakič predno sem šla rodit sem pospravla res čisto vse.Še k frizerju sem šla.......Ko vse pospraviš,potem lahko samo še čakaš.
Ah pa pustimo to kaj boste kaj počele?

clock-img

14.02.2009, 08:06

clock-img

janja*

pencil-img

870

Cveka30 bolj lušno bo vstajat zaradi user posted image .Ni lepšega kot imetiuser posted image .Komaj čakam.Res je bliža se ,ko bo treba jit rodit.

clock-img

14.02.2009, 08:17

clock-img

Anonimen

ja janja, jaz tud komaj čakam, da bom lahko pol šetala po logatcu z vozičkomuser posted image user posted image user posted image user posted image , ker zdaj ko sem na bolniški se ne upamuser posted image

clock-img

14.02.2009, 08:26

clock-img

Anonimen

danes je pa prav lep sonček, verjetno bomo šli mal na sprehod, ampak potem ko bo bolj toplouser posted image

clock-img

14.02.2009, 09:17

clock-img

Anonimen

Dobro jutro!
Ste pa zgodnje user posted image . Se vidi, da je vikend, sem šla včeraj, ups, danes zelo zgodaj spat, pol je pa treba zjutraj mal poležat in se pocrkljat user posted image .
Sem bila pa tolk vesela, ko sem raulete gor dala in zagledala sonček ... joj kak lep dan. Upam, da bo cel dan tako lepo.

Cveka... te pokličem ko bom imela čas in ti kar pripelji svojega fanta s sabo. Nič ne de. Bo še bolj zanimivo user posted image .

Jst sem pa že od večjih slišala, da predno so šle rodit, da so res vse pospravile in ko je bilo vse OK, so šle pa rodit. Da se je vse skupaj kr držalo user posted image

clock-img

14.02.2009, 10:43

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: gantar.

Cveka... te pokličem ko bom imela čas in ti kar pripelji svojega fanta s sabo. Nič ne de. Bo še bolj zanimivo user posted image .

Jst sem pa že od večjih slišala, da predno so šle rodit, da so res vse pospravile in ko je bilo vse OK, so šle pa rodit. Da se je vse skupaj kr držalo user posted image

no velja, ti kar poklič, pa se bove zmenile kje se dobive in kdajuser posted image user posted image user posted image user posted image komaj čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja, jaz sem pr timu preden sem šla rodit naredila generalko po stanovanju, vse sem pospravila, speglala, oprala, tako da moj možek res ni imel kaj za počet,user posted image user posted image user posted image user posted image samo ko pa sem prišla domov je bila pa bombauser posted image , nič pospravljeno, perilo za oprat, tako da sem mogla najprej pospravit da sem se lahko usedla na kavč, zdaj ko pa bo me že en otrok čakal doma pa se sploh ne upam predsdtavljat kakšno bom dobila, tako da bomo videli kaj bo majauser posted image user posted image

clock-img

14.02.2009, 12:07

clock-img

Anonimen

no jaz sem pa zdaj od kosila in zdaj počivamuser posted image user posted image user posted image

clock-img

14.02.2009, 12:09

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

mi pa še nismo imeli kosila,bomo pa imeli picouser posted image

clock-img

14.02.2009, 12:30

clock-img

Anonimen

user posted image

dober tek!!!!!!!!!1

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem