IZVIRNO SPOROČILO: gantar
Cveka, jst upam, da me nisi narobe razumela. Sej jst une res ne poznam in ne morem rečt kaka je. Tud to je res, da ti nisi nič kriva, da je imela on SS in verjamem, da ne maraš takšnih ljudi, ki te spravijo v sabe volje. Ampak verjemi mi, ko je ona vidla, da si noseča, jo je napadlo ljubosumje in se ni znala kontrolirat in ti je dala jasno vedet, da je ljubosumna. Ljubosumna nate, ker si noseča, ljubosumna zato, ker si srečna, ker ona ne more bit. Pravzaprav je ona jezna na cel svet in pol te je spravila v slabo voljo.
Lahko pa je ona samo človek, ki rad spravlja v obup drugega človeka.
Sicer pa... kot sem ti rekla, jo jst ne poznam in ne vem kakšna je...
Se čist strinjam....
Jaz nisem morala videti

po SS. Nisem bila jezna na njih samo na jok mi je šlo, ko sem videla kako so srečne ali kako ene sploh niso kakšno vesele pokazale

Ko sem pa videla

v porodnišnici kako so kadile bi njim glavo utrgala
Sem pa svojo jezno dala na papir, ker noben me ni vzel resno po ss

Ko sem se hotila naročit za pregled mi je m.sestra rekla "saj niste več noseči" Nisem hotila, da bi se ponovno zgodilo in sem svoji G pisala in je bila tako dobra, da me kar nazaj napisala, da bom imela rizično

in naj pridem na pregled pri 5-6 tednov

. Res je pazila name. Če nisem bila 100%, če je nekaj normalno ali ne sem lahko kar prišla do nje in so me takoj notri vzeli brez problemov.
Včasih se moraš tudi zase poskrbet. In to sem jaz naredila prvič v življenju. Drugač sem tiha in naredim kaj ljudi rečejo.....
Lahko noč punce
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm
09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm