cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Od Vrhnike do Idrije

clock-img

05.03.2009, 16:15

clock-img

Anonimen

zdej vem pa še drug izraz ... sem ga našla na netu: user posted image  user posted image  user posted image kletna stonoga user posted image  user posted image  user posted image Kakšno ime za tako nagravžno žuželko user posted image  user posted image  user posted image
Miškica, sej bi jo prilimala sem gor, pa bo boljš, če jo ne, da ne bo kateri user posted image

clock-img

05.03.2009, 16:16

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: gantar

cveka ... zs sem ti poslala

aja, cveka, a poznaš še kakšen drug izraz za te nagravžne svinjice?

SEM TI ODPOSLALA ZS! ma ne vem kako se jim že reče bom vprašala možeka ko pride domov, mislim da on veuser posted image

me je začel sin futrat s suhim sadjem, mi je dal v usta suh ananas pa je tojk sladek da je prav zaničuser posted image

clock-img

05.03.2009, 16:18

clock-img

Anonimen

zdej vem pa še drug izraz ... sem ga našla na netu: user posted image  user posted image  user posted image kletna stonoga user posted image  user posted image  user posted image Kakšno ime za tako nagravžno žuželko user posted image  user posted image  user posted image
Miškica, sej bi jo prilimala sem gor, pa bo boljš, če jo ne, da ne bo kateri user posted image

zanimiv izraz, zame so žuželke ki jih moj mož pobiva ker men souser posted image

clock-img

05.03.2009, 16:30

clock-img

Anonimen

joj cveka, kak si upaš user posted image  user posted image  user posted image men se kar želodec obrača user posted image  user posted image  user posted image

Grozno, še pajk se mi tolk ne gravža kot to. Pa verjemite, pajkov se bojim, teh se pa še bolj.user posted image

clock-img

05.03.2009, 16:35

clock-img

Anonimen

joj cveka, kak si upaš user posted image  user posted image  user posted image men se kar želodec obrača user posted image  user posted image  user posted image

Grozno, še pajk se mi tolk ne gravža kot to. Pa verjemite, pajkov se bojim, teh se pa še bolj.user posted image

jaz se bolj bojim pajkov kot teh glavonožcev, zdej sem se spolnila kako jim pri nas pravimo "oklepniki"user posted image user posted image user posted image

sem ti poslala zs, ja spetuser posted image

clock-img

05.03.2009, 16:42

clock-img

Anonimen

ženskice moje, se opravičujem, ker sem tako temo odžgala, ampak trenutno se z njimi najbolj ukvarjam user posted image  user posted image  user posted image

že ne vem kolk nazaj bi morala pa tud miški odgovorit. Pa sem čist pozabila. Hotela sem ji povedat, sam to, da sem še prmal močna. Še bolj bi morala bit. Ampak včasih ne gre. Zato pa se zaposlujem s temi nagravžkami user posted image user posted image user posted image

Sem pa včeraj na hitro zasledila, da bo treba kmal začet dihat. Jst že diham. Da ja ne bom prepozna user posted image

clock-img

05.03.2009, 17:08

clock-img

Anonimen

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!gantar!!!!!
to mam tud jsssssssssst!!!!!!user posted image
vsake tolko se kje pojavi kaka!!!!grrrrrrrrrrrrrr, sam so res nagravzne. drugac se ne bojim zuzelk, sam tole mi gre pa na kozlanje!!!
cveka,jst pa dopoldan ponavadi pocivam, ker se mi ne splaca kaj delat, saj je pol zvecer s5 vse razkopanouser posted image

clock-img

05.03.2009, 17:12

clock-img

Anonimen

saj sem vedela, da boš poznala to user posted image  user posted image  user posted image Sem se kar oddahnila, da nimam sam jst user posted image  user posted image  user posted image se hecam, ne mi zamerit. 

clock-img

05.03.2009, 17:14

clock-img

Anonimen

hehe, jst jih kar posesam...z najvecjim uzitkomuser posted image kaj? GRDE SO!!!! in to ful ful grde!!!

clock-img

05.03.2009, 17:16

clock-img

Anonimen

hahahaha, pa se nič ne bojiš, da bi ven prilezle? Jst se, zato jih najprej pošpricam in pol posesam user posted image

clock-img

05.03.2009, 17:17

clock-img

Anonimen

se utopijo!!!! mam vodnegauser posted image user posted image user posted image nimajo kam uiti, pa se voda je ponavadi tolko zasvinjana, da ni treba nic spricanja, ker se takoj zastrupijo:D

clock-img

05.03.2009, 17:22

clock-img

Anonimen

tazga bi pa še jst mela. jst mam pa unga, k nima vrečke, ampak ima kar tako plastično košaro. Pa  imam občutek da bi vse vn prišlo  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Bom morala kej nardit glede tega. vse lukne zaflikat, pa okno novo itd... ojej, kolk dnarja bo lohk šlo zaradi enih ubogih, malih živalic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.03.2009, 17:23

clock-img

Anonimen

ce so ti vsec te ljubke zivalice, izvoli link: http://www1.pms-lj.si/animalia/galerija.php

user posted image

clock-img

05.03.2009, 17:26

clock-img

Anonimen

zdaj pa sibam, da me katera ne pregarba!!
papa!!

clock-img

05.03.2009, 17:28

clock-img

Anonimen

raje ne bom gledala. sem komaj prej vse pošpricala, posesala, a glej ga zlomka... pojavi se ko vse pospravim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.03.2009, 17:33

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

zdaj pa sibam, da me katera ne pregarba!!
papa!!

čao

clock-img

05.03.2009, 18:11

clock-img

Anonimen

A zdej ste šle pa vse spat in se stiskat. Saj je prav, tak se dela user posted image

clock-img

05.03.2009, 18:22

clock-img

Anonimen

jaz sem tukiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.03.2009, 18:23

clock-img

Neža7

pencil-img

2556

joj!!!! Kako ste pridne tukaj gor. Vidim, da povsod dežuje in se na veliko čveka user posted image user posted image

Ta vreme je za user posted image  Tako bi rada šla na sprehod.
Danes sem šla z mojo pupiko z mami, da je lahko moj user posted image  lepo spal, ker je imel nočno. Danes jo ima tudi,ampak potem je 3 dni prost user posted image user posted image user posted image  
Saj sva bile same pri mami. Mami je ima zjutraj službo, sestra je bila v šoli in očka dela vsak dan ob 9. do 17.ure
Nežika se je lepo napapala in naspala user posted image  potem sva šle domov ob 12:30.

Dudica1... Saj vedno mislim na vas, ker ste res super punce tu gor user posted image user posted image

Gantar..... Lep pozdrav user posted image  Lepo te je videte tu gor user posted image  Saj bova kaj slišale drug teden. Prav prijetno je bilo user posted image  Sem user posted image  povedala kakšna super punca si. Sedaj sem 100% prepričana. No prej sem bila 99% user posted image
Pri zdravniku je bilo vse ok. Ni še 100%, da sem še vedno na antibiotik. user posted image

Jaz grem sedaj kuhinjo počistit, ker se mi bo user posted image  če bom imela bombo zjutraj user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

clock-img

05.03.2009, 18:54

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

neža7 če kaj spremljaš...nam lahko še ti poveš podatke pa da te damo na seznamuser posted image

starost, kraj, otroci, in datum kdaj si rodila

clock-img

05.03.2009, 18:55

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IME:    STAROST:     KRAJ:      OTROCI:    PDP:     PORODNISNICA:

Cveka30          28       Logatec          1           23.5.        Ljubljana    

Dudica1           24       Logatec          1             1.5.        Postojna
Miska_mcCute 30      Cerknica         2           21.8.        Ljubljana
Janja*             37        Logatec         3           31.3.        Postojna
Buksi               26        Logatec          0           18.3.       Postojna
copka              28        Logatec          0             2.5.        Ljubljana

RODILE SO

IME:          STAROST:    KRAJ:      OTROCI:   DATUM ROJSTVA user posted image :

arupnik3       20         Hotedršica 
       1           2.12.2008, Postojna

gantar
in njen  user posted image Gašper ki se je rodil 16.02.2009 in nas zdaj gleda iz nebes

clock-img

05.03.2009, 19:01

clock-img

Neža7

pencil-img

2556

Gantar....... http://struc.bioenergija.org/

To sem našla na Ringaraja user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

clock-img

05.03.2009, 19:02

clock-img

janja*

pencil-img

870

Dudica1 a si že nazaj?
Jaz sem se skopala in sem kot nova.Najbolje bo,da sem kar skoz v banji,da mi nebo utrdeval trebuh.

clock-img

05.03.2009, 19:05

clock-img

Neža7

pencil-img

2556

Starost: 28
Kraj: Velenje
Otroci: 1
Rodila: 11.07.2008

Tudi moja punče gleda iz nebes user posted image  28.06.2007 (ni trebe dati na seznam)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem