writing-img

RE: Od Vrhnike do Idrije

clock-img

06.03.2009, 09:46

clock-img

Anonimen

buksi: zakaj misliš da je šla anonimnost?!user posted image saj še vedno ne vemo kdo točno siuser posted image no ja peščica zato pa obstaja ZSuser posted image user posted image

clock-img

06.03.2009, 09:48

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

pri nas tud prvi vnuk...po moni in njegovi strani. in pri moji prvi pravnukuser posted image user posted image user posted image ZMAGALA SEM!!!hahahacelo zlahto prehitelauser posted image

saj pri mojih in njegovi je bil tud prvi pravnuk user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.03.2009, 09:49

clock-img

Anonimen

buksi, da te potolazim....meni se niti priblizno ne sanja kdo siuser posted image

clock-img

06.03.2009, 09:49

clock-img

Anonimen

hahahahhaa, cveka

clock-img

06.03.2009, 09:51

clock-img

Anonimen

miska teb se pa dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.03.2009, 09:51

clock-img

Anonimen

soncek, mi direkt na glavo sije, pa pol to na mene tko vplivauser posted image

clock-img

06.03.2009, 09:54

clock-img

Anonimen

soncek, mi direkt na glavo sije, pa pol to na mene tko vplivauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa kakšen sonce, tle ga niuser posted image

clock-img

06.03.2009, 09:56

clock-img

Anonimen

evo, ce ne verjames.....ja, pa vem, da morm okna pomituser posted image
user posted image

clock-img

06.03.2009, 09:58

clock-img

Anonimen

evo, ce ne verjames.....ja, pa vem, da morm okna pomituser posted image
user posted image

pismu a lahko pridem na kavouser posted image

clock-img

06.03.2009, 09:59

clock-img

Anonimen

ale....u avto, pa brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....

clock-img

06.03.2009, 10:02

clock-img

Anonimen

Dober dan pupike!!!!!

Ma ve ste se pa naklepetale danes user posted image  user posted image  user posted image . Ma ste dobre. Predno sem vse prebrala je minilo pol ure. user posted image  user posted image  Seznam ste pa v redu uštimale, le Nežo 7 ste ven vrgle. Saj je lahko zraven, al kak?? user posted image

Sami deci ... a nima nobena nobene punčke že doma? Še pri meni sta bila dva deca. Tle so deci tak uštimani, da same dece delajo user posted image  user posted image  user posted image  Pa moj, k ni Logatčan user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Jst sem mu že povedala, kaj mi je babica v porodni rekla, kak se babe delajo. Večkrat je treba user posted image user posted image user posted image . Me pa zgleda samo enkrat na dan, pol pa imamo izdelek, še enga deca.  user posted image  user posted image  user posted image  Sicer pa res ni bitno kaj je, samo da je zdravo.
icer pa da še jst povem .. Pri nas smo pa čist mešani. Jst imam enega brata (starejšega), ta brat ima 2otroka, ta prvi je fant, ta druga je punčka. Pri možu so pa 4, vzela sem ta starejšega, pol je punca, pol je spet fant in na koncu je punca user posted image  user posted image  user posted image  Smo dobr uštimani  user posted image

clock-img

06.03.2009, 10:03

clock-img

Anonimen

jutro gantar...
OMG, a smo res nezo zguble????
ze letim popravljat

clock-img

06.03.2009, 10:04

clock-img

buksi

pencil-img

438

kraji so pač majhni. ma ni panike.
No sej mogoče bo sonček se tud tuki prikazal. Tak daleč se pa res ne bom vozila.

clock-img

06.03.2009, 10:06

clock-img

Anonimen

Cveka, a ni prej tud v Logatcu sonce sijalo? Tam okol pol devete? user posted image  Men se je zdelo že tak, sam zdej ga pa res ni.

Še nekaj moram povedat. Do torka sem na bolniški, pol moram it pa v torek k zdravnici in bo ona povedala kako in kaj. A je kateri kaj bolj jasno, kako grejo bolniške. 14.2. (sobota) sem bila sprejeta v bolnico in od takrat mi teče bolniška. V torek 17.2. sem šla domov in takrat mi je G. v LJ rekla da imam 3 tedne bolniško. Na odpustnici pa piše: Kontorla pri izbranem G čez 3 tedne, do takrat stalež. Prgled pri G. pa imam v četrtek? user posted image  user posted image  user posted image  Kdaj naj bi zdej začela delat? user posted image  user posted image  user posted image  A mi zna katera pomagat? 

clock-img

06.03.2009, 10:06

clock-img

Anonimen

no miška ti kar nežiko poštimajuser posted image user posted image user posted image

no ganter pol bo pa pr vama tud mešanouser posted image user posted image user posted image

jao, sonček...................user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.03.2009, 10:09

clock-img

buksi

pencil-img

438

Gantar: jaz nimam pojma ako je z bolniško in s temi zadevami. sam po moje če ti na izvidih tako piše si doma do pregleda pri G pol tipa pove naprej kako in kaj.

clock-img

06.03.2009, 10:09

clock-img

Anonimen

user posted image      user posted image

IME:    STAROST:     KRAJ:      OTROCI:    PDP:     PORODNISNICA:

Cveka30          28       Logatec          1           23.5.        Ljubljana    

Dudica1           24       Rovte              1             1.5.        Postojna
Miska_mcCute 30     Lož-Cerknica    2           21.8.        Ljubljana
Janja*             37        Rovte              3           31.3.        Postojna
Buksi               26        Rovte              0           18.3.       Postojna
copka              28        Logatec           0             2.5.        Ljubljana

user posted image

IME:          STAROST:    KRAJ:      OTROCI:   DATUM ROJSTVA user posted image :

arupnik3       20         Hotedršica 
       1           2.12.2008, Postojna
Neza7           28         Velenje             1         22.07.2008,Ljubljana

user posted image

user posted image

gantar
in njen  user posted image Gašper ki se je rodil 16.02.2009 in nas zdaj gleda iz nebes

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 6.3.2009 10:10:07 >

clock-img

06.03.2009, 10:11

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: gantar

Cveka, a ni prej tud v Logatcu sonce sijalo? Tam okol pol devete? user posted image  Men se je zdelo že tak, sam zdej ga pa res ni.

Še nekaj moram povedat. Do torka sem na bolniški, pol moram it pa v torek k zdravnici in bo ona povedala kako in kaj. A je kateri kaj bolj jasno, kako grejo bolniške. 14.2. (sobota) sem bila sprejeta v bolnico in od takrat mi teče bolniška. V torek 17.2. sem šla domov in takrat mi je G. v LJ rekla da imam 3 tedne bolniško. Na odpustnici pa piše: Kontorla pri izbranem G čez 3 tedne, do takrat stalež. Prgled pri G. pa imam v četrtek? user posted image  user posted image  user posted image  Kdaj naj bi zdej začela delat? user posted image  user posted image  user posted image  A mi zna katera pomagat? 

preko svojega dr. si lahko na bolniški 30 koledarskih dni, to pomeni da boš končala z bolniško 15.3. če pa boš na bolniški dle pa mora tvoj os. dr. poslati kartoteko na komisijo in potem oni odločijo kako in kaj! če ti ne podalšajo začnež delat 16.3.

ne niblo sonca sajjaz ga nisem videlauser posted image zdaj pa se neki matra, pa mu glih ne uspeva prevečuser posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

Dudica1           24       Rovte              1             1.5.        Postojna
Janja*             37        Rovte              3           31.3.        Postojna
Buksi               26        Rovte              0           18.3.       Postojna
copka              28        Logatec           0             2.5.        Ljubljana

user posted image

IME:          STAROST:    KRAJ:      OTROCI:   DATUM ROJSTVA user posted image :

user posted image

user posted image

gantar
in njen  user posted image Gašper ki se je rodil 16.02.2009 in nas zdaj gleda iz nebes

clock-img

clock-img

Anonimen

evola...user posted image
neza,z cveko, se globoko opravicujeve, ker si nama nekam padlauser posted image

clock-img

06.03.2009, 10:12

clock-img

Anonimen

user posted image

user posted image

user posted image

gantar

clock-img

06.03.2009, 10:13

clock-img

Anonimen

evola...user posted image
neza,z cveko, se globoko opravicujeve, ker si nama nekam padlauser posted image

sem še jaz popravlauser posted image user posted image user posted image

ja nezka user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.03.2009, 10:14

clock-img

Anonimen

aha, ker sestra je rekla, da morajo 11 že poslat na komisijo, pa sem rekla, da bi jst rada šla delat. Pol me je pa najavila pri zdravnici user posted image  user posted image  user posted image  Ma vse skup je tak čudno. Bomo videli kako in kaj.

Pri seznamu pa sem hotela le okvir zbrisat, pa se je se skup raztegnilo user posted image  user posted image  user posted image  Bom kar pustila strokovnjakom to čez user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

cveka, kaj ti zdaj ustvarjas?

clock-img

clock-img

Anonimen

hahaha, da na naju ne bo osebje RR vrglo ven, ker bomo server tolko obremenileuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem