cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Od Vrhnike do Idrije

clock-img

12.03.2009, 09:42

clock-img

copka

pencil-img

1117

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

JANJA  JAZ MAM PA REGRAT...user posted image user posted image user posted image

Kje si ga pa nabrala?? user posted image  Saj je sneg komaj skopnel??

user posted image

clock-img

12.03.2009, 09:53

clock-img

arupnik3

pencil-img

1234

ojla
no kaj je pol z receptom za sitov zavitek
ste pozabile name user posted image
drugače pa se mi zdi da bi meni bilo najhuje če bi mogla čakati čez rok se mi zdi da bi bla živčna kot 100 user posted image tko sem pa rodila 1 tedn prej
ja popadki se lahko začnejo kadarkoli in tudi voda lahko odteče kadarkoli
meni so se začeli popadki čez 2 uri pa rodila tko da je šlo ekspresno  lahko pa tudi rojevaš 10 ur

clock-img

12.03.2009, 09:54

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: copka

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

JANJA  JAZ MAM PA REGRAT...user posted image user posted image user posted image

Kje si ga pa nabrala?? user posted image  Saj je sneg komaj skopnel??

user posted image

HAHAHA
mam sorodnike zlo visok pa ga majo že kakšen teden...user posted image

clock-img

12.03.2009, 10:07

clock-img

buksi

pencil-img

438

ojla!
mam eno vprašanje. Jaz sem danes dobila prvič iz centra porodniško. Me pa zanima, kako je z obveznim zdrvstvenim zavarovanjem v času celotne porodniške. kdo jo plačuje oziroma kako to gre?

clock-img

12.03.2009, 10:11

clock-img

janja*

pencil-img

870

buksi naj te potolažim,da mene te začetni popadki sploh niso boleli.Šele na koncu uni umetni pa bolijo.Ampak ni tako hudo.Vse se da potrpeti za naše lepe sončke.
Dudica1 jaz sem pa jedla regrat v torek.Mi ga je mami nabrala.Samo pri nas ga je zelo malo.Tvoja babica ga že veselo je,ker tam je izgleda bolj sončna stran in ga je več.Pri nas pride sonček šele ob 11.

clock-img

12.03.2009, 10:12

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: buksi

ojla!
mam eno vprašanje. Jaz sem danes dobila prvič iz centra porodniško. Me pa zanima, kako je z obveznim zdrvstvenim zavarovanjem v času celotne porodniške. kdo jo plačuje oziroma kako to gre?

vse ti gre iz porodniškeuser posted image user posted image

clock-img

12.03.2009, 10:14

clock-img

buksi

pencil-img

438

cveka hvala za odgovor.
Popadki niso  boleli? kako pa pol veš, da so to popadki?
Joj imam ena neumna vprašanja.

clock-img

12.03.2009, 10:49

clock-img

janja*

pencil-img

870

Buksi pri meni je otrdel trebuh ,teško sem dihala in rahla bolečina v spodnjem delu trebuha.

clock-img

12.03.2009, 10:57

clock-img

janja*

pencil-img

870

To je res dobro vprašanja kako pa veš? Ne boš verjela,da se jest že to sprašujem od kar sem prišla z bolnice.Vsak dan mi popoldan otrdeva trebuh in že vsa vesela mislim,da je to to ,potem pa se vse umiri.
Ampak itak pravijo,da počakaš doma dokler niso popadki ali kar koli že je na 5 minut.
Če pa ti odteče voda,potem moraš takoj dol.Ali pa če začneš kej krvavet,moraš tudi jit.

clock-img

12.03.2009, 11:05

clock-img

Anonimen

hey hey...
se en nasvet, za vse, ki ne veste kdaj se porod zacne...prvo se ponavadi odlusci čepek, in na hlackah se pojavi majhen krvav flekec(od bledo roza do rdece barve) po tem dogodku pride kmalu do poroda.
zato mejte na sebi bele spodnje hlacke,,,user posted image
jst sem si prisegla, da dokler sem noseca, nosim samo bele sp. hlace....ze 2x se mi je zgodilo, da sem imela na sebi rdece....pa grem lulat, pa vidim rdec glek na njih...grrrrrrrrrrrrrrr, panika.....je bil pa samo izcedek, pa na rdeci podlagi izgleda kot kriuser posted image

clock-img

12.03.2009, 11:27

clock-img

janja*

pencil-img

870

Miška meni se je pa ta čepek odluščil samo prvič.Pri vsaki ženski je lahko drugače.Jaz sem rodila3x in je bilo vsakič drugače.

clock-img

12.03.2009, 11:49

clock-img

Anonimen

mene je prvič samo uščipnilo v križu, in potem nič več naslednji dan pa sem bila odprta za dva prsta sam pol nisem imela svojih popadkov in so mi dal umetne

clock-img

12.03.2009, 11:54

clock-img

buksi

pencil-img

438

vidim, da je res odvisnood vsake posebej kako to izgleda. Sem pa tud jaz slišala o tem s čepom, da ni nujno da opaziš.
Cveka , a tebe je samo uščipnilo pa si vedela al kako je to zgledal?
No drugače pa sem se lotila še skvačkat kapico, da bom naredila kompletek. še malo pa bo končano. Južne mi ni treba uhati, ker je za to poskrbel že moj včeraj zvečer in danes samo pogrejem.

clock-img

12.03.2009, 12:45

clock-img

Anonimen

ma jz sem misenla da me je krč zagrabu, ker pol ni bilo več nobene bolečineuser posted image tako da kako vse skup poteka nimam pojmauser posted image

clock-img

12.03.2009, 12:49

clock-img

buksi

pencil-img

438

user posted image

clock-img

12.03.2009, 13:28

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

meni je odtekla voda...prvič...ne še zdaj...user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.03.2009, 14:09

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: buksi

user posted image

ja kaj naj, nasledni dan mi je šele povedala da so bili popadkiuser posted image , ko sem mela pregleduser posted image pa sem šla k nastropje višjeuser posted image user posted image

clock-img

12.03.2009, 14:54

clock-img

Anonimen

spetuser posted image user posted image user posted image

clock-img

12.03.2009, 17:31

clock-img

Anonimen

janja, buksi kaj sta obe šleuser posted image user posted image user posted image user posted image
miska: kje si pa ti??????????????

kaj je zdaj to kar nič vas ni tle goruser posted image

nč grem pa še jaz!!!!!!!1

čaw

clock-img

13.03.2009, 06:47

clock-img

Anonimen

jutrooooooooo, punce!!!!!
juhuhu petek, je, pa super lep vikend pred nami, pa upajmo, da bojo otroski dodatki nakazaniuser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.03.2009, 07:40

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

jutrooooooooo, punce!!!!!
juhuhu petek, je, pa super lep vikend pred nami, pa upajmo, da bojo otroski dodatki nakazaniuser posted image user posted image user posted image

jaz sem jih že včeraj dobila, otroške dokladeuser posted image

aja dobro jutro miskauser posted image user posted image kako siuser posted image

no a sta buksi in janja še znami a smo pozable dihatuser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.03.2009, 07:44

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image pozable dihat po mojem niso, razen ce pospeseno dihate...
kaj so res dokladi ze'???user posted image

clock-img

13.03.2009, 07:45

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

user posted image user posted image user posted image pozable dihat po mojem niso, razen ce pospeseno dihate...
kaj so res dokladi ze'???user posted image

ja ne vem jz sem svoje včeraj dobila nakazane, bejš pogledatuser posted image

clock-img

13.03.2009, 07:45

clock-img

Anonimen

iiiiiii, juhuhuhuhuuser posted image user posted image user posted image
nic se mi ne dauser posted image

clock-img

13.03.2009, 07:46

clock-img

janja*

pencil-img

870

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem