IZVIRNO SPOROČILO: cita
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka
Citka - kaj je narobe?
zadnje dni čutim našo malo res malo malo ampak da ne delam panike sem še kr čakala sedaj se mi pa zdi da je dovolj vsega in da mi nekdo pove kaj se dogaja pa še prejle sem vidla da imam nogo ko buhtlj in jaz pokličem prejle G in mi reče da naj se pridem jutri pokazat namest da bi popoldne kr šla v P pa bi vidla kako in kaj ko so sihurno bolj pozorni kot tale moja G in ji rečem ka pa grem popoldne v P ker oni nehajo zdele delat pa začne neki mutit...brez veze...
Posluš - če ti noga fejst zateka nimaš kej čakat, al pa kr na urgenco, če v P nimajo časa, mislm nimajo časa ker izgovor
malčki v bušiju pa reagirajo na hrano, pojej kaj sladkega, kislega , naredi par počepov, vleži se in počakaj pol ure, če se ne premakne kar na urgenco na CTG. Mogoče bo v tem času tudi noga bolje, sam če ti samo ena oteka in druga ne in če je razlika več kot očitna se kar pojdi pokazat, naj ti ne bo nerodno, tudi če ni nič, bolje da si ti ziher, oni morajo pa tako ali tako opravljati svoje delo pa naj jim bo še tako zoprno.
Javi kako si ko ko prideš nazaj iz urgence da nas ne bo skrbelo, prav?
p.s. pravijo da malčki naredijo do 350 gibov dnevno ne da bi jih mi čutili in najmanj 10 na dan jih moraš čutiti od 8h do 17h če jih ne potem kar takoj na urgenco.
< Sporočilo je popravil Shuka -- 21.1.2009 13:02:19 >