24.01.2009, 18:09
4501
ampak nimamo kej, kuker da se sam mal nasmejemo in pobožamo bušije
Sunny - upam, da si premagala karkoli si fasala in bo zdaj vse OK.
Cita - lohka da je bil poštar, tko kt pr nama dons
, drugače mene križ boli samo ko se vležem, ja postelja je za en k*** pa mi preglavice dela, če sedim je super, samo če predolgo sedim pol me začne mednožje bolet in pol komaj hodim, tko da mal telovadbe ne škodi, vstajanje, šetnja, sedenje in ponovi vajo. Urši - še malo, še 1 teden pa bo
Ajvy - vidm ti si tud začela prehitevat al te je kaka virozica napadla zdej v teh časih k svi neki bolehajo, iskreno upam da zdej OK
Kako je kaj vaša mala miss? No meni je babca rekla da ko bom v p mi bo pokazala kako z weleda oljem za doječe prsi masirat dojke, da niso tolk napete pa vseeno proizvajajo dosti mleka, verjetno je pa tudi za to kar si omenila, da ne bi kakega mastitisa fasala. Sej ne vem v čem je fora, da se mu izogneš, to da niti en dan ne zamudiš z dojenjem ali črpanjem? glen - pikepoke so za Lin da čimprej ozdravi
petrap - tuki smo za to da nam pojamraš če maš kake težavce al pa če ti kej na duši leži
witto - pazi nase
, dost je blo prehitevanja, še malo potrpi pol pa lohka. Katjuša - čestitke za avto
, pa javi kako je BRKN83
Kaj je zdej to, palačinke z nutelo, sladoled, meša me od teh sladkobnih pregreh, tko da grem nutelo napast

, ne vem zakaj mi ne gre po grlu, na splošno imam raje samo vodo, kot pa čaje, sokove ... razen kakšen čaj wintertime od teekane, ta mi je najboljši.
ampak vse bomo probal za lažji porod
dekleta, kako kaj? Jast sem noč tako lepo prespala, samo enkrat sem se zbudila za na wc, in ostalo sem prespala
, ampak so prisotni. Sunny, kako si, a je kaj vročina popustila? Glen, ravno ginekolog
na R. mi je rekel, da naj se ne sekiram, ker je itak vse voda. Nahrulila me je Guzejeva, in zato sem obstala tako slabo, ker si tega od nje res nisem pričakovala
je pe tebe ulovilo????
...punce koliko tetra plenic ste kupile?pa katere?v nasi bolnisnici vse dojencke povijajo na siroko en mesec potem pa se naprej ,ce je potrebno...
, št.
) Spol-ime Pregledi Porod.
?
1.2. Balonchy (27) (2,0)
Matic RODILA 31.12.
? LJ
Maša....2480g, 47cm
)
ko se vrnem domov z mojim drugim sončkom