Orto2 - kako si, ti še vse pritiska na dol?
petrap - kako, sta zakopala bojno sekiro s svojim in pokadila pipo miru?
IZIDORA - danes je vaš dan, želim vam vse dobro in potem veselo cartanje.
piškotek - kako ste, je vročina kaj popustila in vse kar je bilo zraven? Upam, da je.
glen - popolnoma se strinjam s teboj in glede nosečnosti, res si v blaženem stanju, res so brcike, premiki, kolcanje prekrasni občutki, ki jih bomo pogrešale. Vendar bomo deležne drugih občutkov
Ajvi - vesela sem da je Tarja dobro in da je prava mala klepetulja
Dej povej kaj je sestavila en stavek?Glede mastitisa se pa strinjam s teboj, če bo pač bo ampak bomo delale na tem da ne bo
witto - čist možno da je bil čep, ker čep je baje bl tak raztegljiv, žvečilnat, nisem pa ziher če je nujno povezan z rjavo ali rdečo barvo.
Sam zarad tega še ni treba h ginekologu, počak da se zgodi kaj od sledečih dogodkov: odteče voda, se začno popadki, krvavitve.
pikica5 - dobrodošli doma in upam, da vam hranjenje lepo steče in da malčka Taj in Maj začneta veselo se rediti in da dobita apetit.
diamantina - če bi bil porod odvisen od nas bi bilo to super, ker je pa od presenečenja oz naših malčkov mormo pa čakat, da se oni odločijo
Upam, da se tudi tvoj srček kmalu odloči priti ven, da ne boš predolgo čakala.
Urši08- hitro se pocajtaj pol pa rodit
sunny - ti še nisi dobro vidim, joj bogica, naj gre virozica stran od tebe hitro in dokončno, da ne boš več trpela.
cita - a ti bi rada prej rodila?
Prid pol še k men mal polikat kaj.
Claud - zob ven pa ne bo bolelo
majchy - še malo pa boš tolk koristna da se ti bo zdelo, da sam ti tolk na svetu delaš
birdy - kaj si tud ti fasala kako virozico da teče iz tebe? Lahko pa da se je začel, pravjo da je tud driska en indikator
Cati - dobrodošli doma z malo Tio in vse lepo
kayica - tudi moj izcedek je tekoč, nič belmu toku podoben, pa bel izcedek je in moj g.je rekel da ga je proti koncu čedalje več. Pa sem ga vprašala, da ni mogoče plodovnica, pa pravi, ko bo plodovnica boste vedeli brez skrbi. Drugače super za pregled. Joj kaj bi jest dala da bi bla zaspana, pa da bi čez dan pospala kakšno kitico
ampak nisem jest te sreče.
baki - bravo za 37 teden
MAksi1 - super za spanje in samo enkratni obist tete WC
, kaj bi jest dala za tako noč.
No tko, čez vikend dmo ali imeli obiske ali pa hodili po obiskih, včeraj pa smo opravili kar tri obiske, pa še kupila sva preko Bolhe košaro za na voziček in prišparala 100€, itak bo aktualna 3-4 mesece pol jo bova pa tud midva prodala, je pa lepa. Tko da sva ob 19 h prišla domov pol sem mogla še 3 žehte oprat in posušit pol pa spat. Spanje pa je bilo kot ponavadi, na 2-3h bujenje in wc prijateljevanja, da rok ne omenjam.
No danes sem se šla pa v P menit z anesteziologom glede EA ali Ultive, če bi jo za vsak slučaj hotela tko da vedo, ni pa mus, da jo vzamem, sem mogla pa tud kri dat, vse bo odvisno od situacije poroda.
Evo zdej pa mal pospravljat pol pa mal noge stegnit. Dons še kuhala ne bom, ker bo moj pozen bom pa mal na sadnu in čaju.
Evo še seznamčke uredim in grem delat.