IZVIRNO SPOROČILO: tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka
aja tole sem hotla še vprašat: a ma še kera take težave z rokami kt jest?
oj kaj se ti pa dogaja, jest zdej nimam problemov, sem jih pa mla ko sem bla noseča z erikom..so me tolk prsti bolel da sem jih komaj skupaj v pest stisnla sloh zjutraj, sem se kar prej psihično pripravla da sem jih premaknla..nč luštno ampak mine, če te to kaj potolaži
Moje roke so čez dan skoraj OK, samo prstanec na desni mam zaspan cel dan, opažam pa evo danes in včeraj je bilo tudi tako, da se mi še do sedaj tudi sredinec ni zbudil. Roke mi ne otekajo tako zelo, da bi opazila razliko samo me boli bolj proti večeru in sploh ponoči od komolca pa do konice prstov kot bi imela revmo, potem pa še vsi prsti ratajo zaspani no mi odrvenijo, to da jih ponoči v pest ne morem stisniti se mi itak dogaja že kake 3 tedne, mazinec na levi roki mi kleca in me boli, zdaj je na desni to začel delati tudi palec, tko da komaj kako stvar primem v roko, toliko boli in ne glede na to kaj počnem, ponoči se zaradi tega zbujam ko me toliko bolijo, jih razgibavam stalno pa mam prste zaspane, zdaj me vsaj roka ne boli, prsti so pa konstantno boleči in zaspani. Zjutraj me je celo pod nohti bolelo. Mislm za znoret. Težje tudi tipkam
Ampak opažam, da se te bolečine z dneva v dan iz tedna v teden le stopnjujejo
Sej vem, da morm potrpet ampak čedalje huje je, pa si mislim, da je to samo posledica zastajanja vode v telesu, hormonov in še česa.