IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy
Mah tole pranje, jst bom vsak cajt popizdila, namest da bi za dojenčka rihtala se **** z temi starimi cunjami
Ajvy, ste dobr zdej? A ti se kej čuvaš? Zdej bom jst mal huda nate
ampak res se mal pazi da ne boš kej zlo kmal km šla...
Birdy..jst si sploh ne predtavljam kolk maš revca enga dela.....o meri....držim pesti ,da boš kmalu na otroških cunjah....kolk pa še maš???
Moram priznat, da sem res malo pozabila nase...pa ne namenoma...ampak zato, ker je bila res bogica....in nisem imela časa mislit nase....bom se zdej potrudla mau počivčkat....tko da nič bit huda name....
Moram še zlikat dva stroja mini cunjic.....včeraj sem si naštimala kompletke za široko povijanje...tak da je potem lažje.....
Pa sej ni tok problem delo veš

Tist vržeš v stroj, pa obesš pa speglaš... MA JE mal dela ampak ne tok. Bolj me mori da ne bom prej rodila k otroških stvari zrihtala... K jst res komi čakam da se na mini cotke spravm

, pomoje bom kr jokala zraven. Ampak sem rekla da najprej to zrihtam, pol pa otroške. K nečem da mi drugi delajo, nočem pa po porodu letet dam peglat

Pol pa še ta faks pa učenje. Dons sem vstala pred šesto pa bom do bogved kdaj pokonc, jutr pa ponovi vajo, pa cel dan al delat al pa z Neli noret. Bi prov rabila en time out.
Neki pa me zanima... A vidva nobenga pomagača nimata v bližini, k tale je zate pomoje res mal huda. Ma jst sem še super, mobilna, ampak k pomislm da bi bla Neli bolna pa da bi jo mogla nost nonstop pa mirit... Mene lohk pomoje peleš sam še v Polje al pa na Šlajmerjevo... Dobra si da zmoreš, res. K se spomnm septembra k sem bla z Neli dva dni v bolnici pa k je bla res boga, ja jst sem bla konc. Zadn dan je moj not ostal da sem se šla jst spočit, ker je bil trebuh konstantno trd...
Lev- 3.12.2010